• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

bir arkadaşın resminin altına yazdıki kayseride olmayı düşünüyormuş biz de bunak orda oldu ve bacakları çok güzel oldu dedik. sen de tam üstüne geldin. ne güzel tesadüf. :))

O arkadaşta benim hoşgeldin bu arada bende kayseri de ameliyat olmak istiyorum bilgi verebilirmisin bu konuda

bu kişiden kişiye değişir mesela yine kendimden örnek verirsem ben ameliyatdan 1 hafta sonra dışarı çıkıp yürüdüm ama nasıl anlatsam ağrı olmasa bile ayağını uzatma ihtiyacı duyuyorsun yada otururken ayaklar sürekli asagıda olduğu için şişiyor ve rahatsız ediyor yine ayağını uzatma ihtiyacı duyuyorsun Eğer çok yorulur ve ayağını uzatamazsan ağrı yapıyor ki inan benim ameliyat ve sonram çok rahat gecti agrım yok denecek kadar azdı buna ragmen hep ayagımı uzatma ihtiyacı duydum.doktorlar 1 hafta sonra çalışabilirsin deselerde sonuçta ameliyatlı bacak insan bedeninin tüm yükünü taşıyan organ yani dinlenme süren ne kadar uzun olursa iyileşmen de o kadar kolay olur.:)

ha okulda bacaklarımdan ameliyat oldum dersen (varis ameliyatı diyebilirsin yada benim gibi bezeler vardı onları aldırdım diyebilirsin) ayağını uzatırsan yorulmazsan o zaman senin için daha kolay olur.:)

yok ameliyt ooldgumu söyleyemem kimseye :))
okulda sürekli ayakta olmuyorum zaten
bakalım nasıl olcak :))))))))))

hayati akbaş ya da ahmet karacalara ameliyat olan var mı ? ya da ankarada silikon için kime gidebilirim?

aaaa kimsecikler yokmuş sayfada.bugün Kadir gecesiydi.Allahım gönlümüzden geçenleri kabul etsin inşallah.İsteyene güzel bacak,isteyene evlat,isteyene mal.Allahım sen bana ve buradaki arkadaşlarıma güzel,en azından çarpıklığıyla ,yamukluğuyla dikkat çekmeyen normal bacaklar nasip et inaşşalah.AMİN.

aaaa kimsecikler yokmuş sayfada.bugün Kadir gecesiydi.Allahım gönlümüzden geçenleri kabul etsin inşallah.İsteyene güzel bacak,isteyene evlat,isteyene mal.Allahım sen bana ve buradaki arkadaşlarıma güzel,en azından çarpıklığıyla ,yamukluğuyla dikkat çekmeyen normal bacaklar nasip et inaşşalah.AMİN.

Senin tatil nasıl geçiyor memko?
Bir süre sakin olacak burası galiba.
Duaların kabul olur inşallah canım

Allah herkese herşeyin hayırlısını versin

sen de ankarada ameliyat olmuşsun .dr kimdi sonuçtan memnun kaldınm ı neler yaptırdın ve fiyatını öğrenebilirmiyim lütfen. ben de ankarada olmayı düşünüyorum da

arkadaşlar selam... oyy ramazanda valla parmaklarımın bile hali kalmıyor:))

yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum...
baştan başlamak zor gibi görünüyor şimdi Allah kolaylıklar versin sizlere de...

ben istanbulda A.K ye yaptırdım yağ transferini. 6 ayım bitti. memnunum eskisine göre ama tabii ki neden daha dolgun olmasinlar diyorum ve kışa rötuş planlıyorum.

memko tatilin umarım güzel geçiyordur.

görüşürüz arkadaşlar.

Sanırsam herkes ameliyatım şöylemi olsa böylemi olsa diye düşünmekten bıktı doğal halinin en iyisi olduğuna karar verdi giydi bikinisini şortunu dışarı çıktı nedir buraların hali üç gündr kuş uçmuyor kervan geçmiyor

Ay ay ay birkaç gündür giremiyordum. Hep sizleri düşünüyordum acaba kaç sayfa ilerledi diye ama fazla ilerlememiş çok sevindim. Çok şey kaçırdım diye üzülüyordum. Herkese şimdiden iyi bayramlar her şey gönlünüzce olsun.

Son düzenleme:

ben istanbulda A.K ye yaptırdım yağ transferini. 6 ayım bitti. memnunum eskisine göre ama tabii ki neden daha dolgun olmasinlar diyorum ve kışa rötuş planlıyorum.

görüşürüz arkadaşlar.

benim de ameliyat olmak istediğim 2 isimden birisi. mail attım geri döndü fakat ne kadar olacağı konusunda cevap vermemiş sen ne kadara ameliyat olmuştun arkadaşım ? bütçem elvermeyecekse Ankara'dan kalkıp hiç gitmeyeyim diyorum.

Ay ay ay birkaç gündür giremiyordum. Hep sizleri düşünüyordum acaba kaç sayfa ilerledi diye ama fazla ilerlememiş çok sevindim. Çok şey kaçırdım diye üzülüyordum. Herkese şimdiden iyi bayramlar her şey gönlünüzce olsun.

İyi bayramkar mendis :) bayramlıklarınla fotonu isteriz :))

görüşürüz arkadaşlar.

mrhb arkadaşım.tatil güzel geçiyor ,birazda yorucu.deniz gündüz yoruyor ,akşama gezicek takatımız pek kalmıyor.çıksak bile kendimizi odaya zor atıyoruz.seninde iyi olmana sevindim.bayadır yoktun.

:3:
benim de ameliyat olmak istediğim 2 isimden birisi. mail attım geri döndü fakat ne kadar olacağı konusunda cevap vermemiş sen ne kadara ameliyat olmuştun arkadaşım ? bütçem elvermeyecekse Ankara'dan kalkıp hiç gitmeyeyim diyorum.

Benim yaptırdığım zamanki fiyat 6500. Benim karnımdan kesi alındı oradan bacağa doku koymuş onun da bana maliyeti 1000 tl. Çorap da 150 tl. Karnımdan Zaten şikayetçiydim biraz toparlanmış oldu.
Benden sonra aynı hocaya giden arkadaş 5000 +hastane masrafı ödemişti sanırım. Bu civarda yani fiyatlar

mrhb arkadaşım.tatil güzel geçiyor ,birazda yorucu.deniz gündüz yoruyor ,akşama gezicek takatımız pek kalmıyor.çıksak bile kendimizi odaya zor atıyoruz.seninde iyi olmana sevindim.bayadır yoktun.

Hayat inişli çıkışlı oldu bu ara. Bir de diyorum ya Ramazan'da hakikaten takatim yok. Uyumak istiyorum sürekli:)

Bayramınızı ben de kutlayayım erkenden:) eksik kalmayayım:)))

Back
X