• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Resim yüklersem benimkilere de bir şey yaparmısın ama burada yayınlanmasını istemiyorum özelden mümkünmü çok heyecanlandım

Yaparım tabi. bacaklarını karşıdan düz bir şekilde çek albümüne yükle ordan alır yapar kendi albümüme yüklerim sen de oradan alırsın.

kolaylıklar diliyorum lalizce. güzel haberlerini bekleriz. doktor ismi yazılmaması bende de yanlış anlamalara sebep olmuştu. yıllar önce bazı sıkıntılar olmuş. ama üyeler değişiyor, eğilimler de değişebilir. mesaj sayısını doldurmayanlar özelden yazamıyor, burada paylaşmak gerekiyor o zaman da.
güzel olacaktır ama öncesi fotoğrafını bizim için çekmeyi unutma lütfen :34:

Sagol canim, Tabiki once ve sonraki fotograflarimi koyacagim Insallah. Ve ayrica direk becerebilirsem bu foruma koyacagim, cunki ben cok sonuclara bakmak istedigimde yine yok mesaj sayisi az yok ozelden bilmem ne felan oluyordu. Dolayisiyla bir iki bacak gormemeden haric pek birsey goremedim..

Lalizce herşeyin hayırlısı olsun arkadaşım. İnşallah herşey istediğin gibi olur. Bu dr. meselesi şans ve elektrik işi senin elektrik aldığından ben almam benim elektrik aldığımdan sen almazsın. Sonrada ben kendi dr.umu çok meth edersem bana kanıp sen de ona gidersen, eh birde hiç memnun kalmazsan şahsen çok üzülürüm. Şurada dönen 3-5 dr. var gidip görüşüp kendi kararını vermen daha doğru. Hayırlısı olsun.

Sagol canim.. Sonuclari paylasacagim Insallah

Canım şahsen tanımadığım fakat tanımasam da cok sevdiğim arkadaşlarım. Hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutlar, sağlıklı mutlu nice bayramlar dilerim. Her şey gönlünüzce olsun.

burada bile çok güzel görünüyor.
ben ameliyat olduğumu çok kişiye söyledim, bu nedenle çok kontrol de yaptım başkalarında :)
uzaktan çok beğendiğim arkadaşlarımın birçoğunun bacaklarını birleştirdiğinde kapanmadığını fark ettim. birleşmesi hiç şart değil inan. düz insin yetiyor.
ameliyat sonrası güzel olacaktır.
:34:

haklısınız. bacaklarım bu kadar çarpıkken ameliyattan sonra dümdüz inerse eğer kapanmıyo ama demek şımarıklık olacak sanırım :)

Sagol canim, Tabiki once ve sonraki fotograflarimi koyacagim Insallah. Ve ayrica direk becerebilirsem bu foruma koyacagim, cunki ben cok sonuclara bakmak istedigimde yine yok mesaj sayisi az yok ozelden bilmem ne felan oluyordu. Dolayisiyla bir iki bacak gormemeden haric pek birsey goremedim..

inşallah hayalini kurduğunuz bacaklara sahip olursunuz...

hangi yöntemle ameliyat oldunuz? senelik iznimde ameliyat olmayı düşünüyorum 9 gün yeterli olur mu?[/QUO

canım hangi yöntemle derken?? şöyle anlatayım dizin hemen arkasına 4 cm civarında kesi açılıp silikon bu kesiden içeri yerleştirildi. ve benim bacağımın dış yanlarından yağ alınarak inceltildi. daha öncede dediğim gibi 9 günün yetip yetmiyeceği bünyene göre değişir.sende silikon mu düşünüyorsun? ben ameliyattan sonra 17.gün aksamadan yürüyebildim.birde 7 hafta varis corabı giydim uzun giymemin sebebi bacaklarımın dış kısımlarından yağ alınmasıydı.yoksa sadece silikon ameliyatlarında 2 hafta yeterli oluyormuş.

merak ettiğim bazı durumlar var. Silikon takıldığında hareketlerinde kısıtlama oluyormu ? mesela dizlerinin üzerine oturmanda sakınca oluyormu namaz kılar gibi . teşekkürler

kızlarrr hepinize iyi bayramlar diliyorum.kalbinizden geçen her iyi dileğin gerçekleşmesi dileğiyle:16:özledim valla hepinizi.görüşmek üzere:21:

merak ettiğim bazı durumlar var. Silikon takıldığında hareketlerinde kısıtlama oluyormu ? mesela dizlerinin üzerine oturmanda sakınca oluyormu namaz kılar gibi . teşekkürler

canım bir süre dikkatli hareket etmek gerekiyor ama iyileştikten sonra hiçbir kısıtlama olmuyor,diz üstüne de oturabilirsin :)

Back
X