• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Vanilisky Uy deme 18 yaşmı demiş ben izledim ama büyük küçük yapın dedi, 18 yaşı dediğini kaçırdım mı acaba, ya bir daha izleyim canım kimse yokmu yagı sürebilicek kendinde sürersin aslında tek elinle bileginden tut ger bacagını iyice ben denedim gece gece yapabilirmiyim diye:9: hafif dizini kır, elinle sabitle asagıdan yukarıya dogru sür canım ahhh keşke işe yarasa gece gece bacak sendromum depreşti :((
Kesinlikle canım en azından kızlarımıza evlatlarımıza yapalım ki ilerisi için önlem olsun kızımda bu sorun olursa ölürüm kahrımdan benim içimde ukte kaldı onda da kalsın istemıyorum hep mutlu olsunlar, inşallah yardımcı olabilmişimdir

Son düzenleme:
Vanilisky Uy deme 18 yaşmı demiş ben izledim ama büyük küçük yapın dedi, 18 yaşı dediğini kaçırdım mı acaba, ya bir daha izleyim canım kimse yokmu yagı sürebilicek kendinde sürersin aslında tek elinle bileginden tut ger bacagını iyice ben denedim gece gece yapabilirmiyim diye:9: hafif dizini kır, elinle sabitle asagıdan yukarıya dogru sür canım ahhh keşke işe yarasa gece gece bacak sedromum depreşti :((
Kesinlikle canım en azından kızlarımıza evlatlarımıza yapalım ki ilerisi için önlem olsun kızımda bu sorun olursa ölürüm kahrımdan benim içimde ukte kaldı onda da kalsın istemıyorum hep mutlu olsunlar inşallah yardımcı olabilmişimdir

ayakları yan basma sorununu anlatırken 18 yaş dedi ama belki eğriliği düzeltmekte yaş yoktur çünkü bacak eğriliğinden bahsederken büyük küçük yapın dedi ama yine de 10 yaşında bir kıza yapılacak masaj ile bizdeki aynı verimde olmaz. tabi denemek bedava. ben de denedim sen söyleyince öyle oluyormuş ama bacakları düz tutmak gerekmez mi. bu sefer de kamburumuz çıkmasa bari eğilmekten. :1:

Evet canım dizi kırmadan yaptı videoda, denedim ama biraz zorlanıyo insan, olsun yinede denemekte fayda var 1 ay denicem olumlu sonuclar alırsam paylaşıcam sizlerle öncesi sonrası diye fotoğraflıcam hatta, evet canım deneyelim bakalım bedava nasılsa :16:

Evet canım dizi kırmadan yaptı videoda, denedim ama biraz zorlanıyo insan, olsun yinede denemekte fayda var 1 ay denicem olumlu sonuclar alırsam paylaşıcam sizlerle öncesi sonrası diye fotoğraflıcam hatta, evet canım deneyelim bakalım bedava nasılsa :16:

ben istikrarlı bir şekilde bu hareketleri tekrarlamak konusunda kendime güvenemiyorum ama senden güzel haberler bekleyecem. :9:

Arkadaşım nasıl oldun? ağrıların artmamistir inşallah. Umarim senin bacakların benimkinden çok daha güzel olmuştur. Zaten senin bacakların da çok büyük sorun yoktu sende rahatla artık olurmu. :16:

Bayanlar kusura bakmayın ama burada birkez bile paylaşım yapmamisken siz benim fotograflarimi görün diye arkadaşlık isteğinizi kabul edemem. Lütfen burada yazışma yapmayan kimse bana istek göndermesin.

Arkadaşım nasıl oldun? ağrıların artmamistir inşallah. Umarim senin bacakların benimkinden çok daha güzel olmuştur. Zaten senin bacakların da çok büyük sorun yoktu sende rahatla artık olurmu. :16:

dün bandajlarımı çıkarıp pansuman yaptım:)resimlerimi yükledim,bakabilirsiniz:)
gece ayaklarım ve bacaklarım çok şişti,öyleki bandaj dar geldi hatta gevşetdim..3 gün oldu artık diye dün biraz yürümüştüm..o yüzden midir,sargıları açtım diyemidir bilemiyorum..iki gündür sabah uyanınca sağ baldırımda müthiş bir ağrı var,üstüne basınca ayağımın dayanılmaz oluyor,basamıyorum..bıçak batar gibi,kemik ağrısı gibi,dolgunun konulduğu yerde..dün zamanla geçmişti inşallah bugün de geçer..sağ taraf çoook şiş şuan,şiş olunca uyuşuk hissediyorum..insan korkuyor..

gece ayaklarım ve bacaklarım çok şişti,öyleki bandaj dar geldi hatta gevşetdim..3 gün oldu artık diye dün biraz yürümüştüm..o yüzden midir,sargıları açtım diyemidir bilemiyorum..iki gündür sabah uyanınca sağ baldırımda müthiş bir ağrı var,üstüne basınca ayağımın dayanılmaz oluyor,basamıyorum..bıçak batar gibi,kemik ağrısı gibi,dolgunun konulduğu yerde..dün zamanla geçmişti inşallah bugün de geçer..sağ taraf çoook şiş şuan,şiş olunca uyuşuk hissediyorum..insan korkuyor..

Bu ağrılar çok normal ben neler çektim biliyorsun bu yüzden sakın korkma en geç 1 ay sonra hiç birşeyin kalmayacak tabii güzel bacaklar dışında :))
Canım tek sorun benim bacaklarimda yağ alınan yerlerde krem kullanmama rağmen morluklarin izi kaldı. Umarım bu sorunu sen yasamazsin doktorunlada bunu konuş olurmu.

Elcer çok geçmiş olsun,bacakların şekil olarak çok iyi görünüyor,inşallah izlerin de bir an önce geçer.

herkese merhaba arkadaşlar,bayram öncesinde bir çıktım evden yeni dönebildim.tatile falan gittim çarpık bacaklarımla:27:

offf baktım herkesin bacağına,yok yaa yok! inanın bir tane bile çarpık bacaklı kadın yoktu onca insanın içinde:43:

bir yandan dedim ki bunca güzel bacağın yanında benimkiler görünmüyordur,

bir yandan da of dedim tek ben olduğum için herkesin gözüne batıyorum kesin:50:

bu arada ameliyat isteğimden eşime bahsettim,daha doğrusu ben bahsetmeden o açık kalan internet sayfalarımı görüp sordu

hayırdır ne alaka falan diye,ben de anlattım.

dalga geçti sadece,uyuz:47:

senin bacakların çarpık mı ne gerek var diyor,hatta onun dizinde lif koptu,ben onu yaptıramıyorum senin dediğin şeye bak dedi.

ben de o senin problemin ben yaptıracağım kışın bileziğimi bozdurup dedim:52:

aman yarabbşm kışa kadar o bileziği ben bozduröalıyım yoksa boşa gidecek diyor,hiç ciddiye almadı:33:

;dizlerden yağ aldırıldığında oralarda ne gibi negatif durumlar oluşuyor mesela; ayaktayken düzgün ama oturunca çökme oluyor diyen varmı

$beyonce.webp yeni halinin fotoğraflarını bulamadım ama bir bacak fetişisti olarak bir kaç videosundaki görüntüsü dikkatimi çekti sanki oda bacaklarına bir şeyler yaptırmış.

biraz uzun oldu kusura bakmayın ama bugüne kdr yaşadıklarımı anlatayım dedim.

Mrb arkadaşlar.beni unuttuğunuzu sanmıyorum:)nerdeyse 2 aydır buradan kaçmıştım.durumumu hatırlıyosunuzdur haziran 28inde silikon-yağ enj olacakken kan oranım düşük olduğu için olamamıştım.sonraki hayal kırıklığı ve üzüntümü tahmin edersiniz ztn.

Bugün ilk defa foruma girip göz attım ve angeliss, memko, amylee, darkpearl, özgürdü, yenide, vanillasky hepinize çok teşekkür ederim benden sonra yazdıklaınızı okudum.üzüntümü benimle paylaşmışsınız ve güzel dileklerinizi iletmişsiniz çok sağolun.
Özgürdü hatta sana refakatçi olabilirim,misafir de edebilirim demişsin, çok sevindim Allah razı olsun.düşünmen yeterdi çok sağol.
Ve Darkpearl evet seninde dediğin gibi bu benim de vazgeçebileceğim bir şey,hayal yada istek değildi hiçbi zaman.ve vazgeçemedim de zaten.

o zamanki şanssızlıktan sonra hayal kırıklığım ve üzüntüm tabiî ki uzun sürdü,moralim çok bozuldu.ama pes etmedim. Buarada kan için dahiliyeye hemen gitmiştim ztn.her zmn silikonu istesem de ama madem bunu olamadım en azından okul yaklaşıncaya kadar kan değerlerimi yükseltir ve zamanım kalmayacağı için sadece yağ enj. yaptırırım dedim ve bu kararı aldım..iğneler ve haplar kullandım derken kan değerim yükseldi.ve hemen dr.un asistanını aradım.çünkü o zmn dr bana kan değerini yükselt ve gel senin ameliyatını her şekilde yaparım,yani gerekirse akşam bile olsa bi araya sıkıştırır yaparım demişti.ben arayınca sağolsun 23üne yani dün için ameliyat tarihi verdiler. 22sinde ön görüşmeye gittim.yine fotoğraflarını çekti bacaklarımın ve tabletinde çizerek nlr yapacağını anlattı.gittiğim diğer hastanedeki tahlillerimi gösterince de güzel dedi hatta tekrar kan tahlili yapmaya gerek bile görmediler:)

Sonuç olarak dün ameliyatımı oldum.3 saat sürmüş. narkozdan uyanınca dr odaya geldi.ameliyat güzel geçti ve her bir bacağa 190 cc yağ koydum dedi.daha fazla koyamazdım çünkü bacakların almıyodu artık dedi.gece hastanede kaldım çokta iyi oldu orda kalmam.narkozdan uyanınca üst ve alt bacaklarım ağrıyodu ve tir tir titriyodum ve o halde bacaklarım ağrıyo bcaklarım, ağrıyo diye inlediğimi hatırlıyorum.bu sabah asistanda hatırlattı bunu
Ağrı kesici verdiler sonra.ağrılarım geçti ve sonra bidaha da öyle çok ağrım olmadı daha sonra.serum, akşam yine bi ağrı kesici, başka bi ilaç daha ama ne olduğunu bilmiyorum ve bu sabah da bi antibiyotik verildi.Bunların hepsi damar yolundan verildi. dr geldi yine bu sabah ziyarete konrol etti. bugün 11 de evdeydim.tabi wc ye gitmek için fln kalkınca basarken zorlanıyorum,rahat yürüyemiyorum ama ağrım yok çok şükür sdc haifi sızlamalar oluyo bazen. 3 gün sürekli yatacakmışım.Salı günü kontrole gidicem yine. 4. günden sonrada yavaş yavaş normal hayatına dönmeye başlarsın dedi dr.
işte arkadaşlar bnm hikayem de şimdilik böyle:)

ha neden bunları şimdi yani olup bittikten sonra söylüyorum çünkü sütten ağzım yandı ya.. :) son güne hatta son ana kadar her şey olabilir, yine olamayabilirim iptal olabilir diye kesin konuşmamayı iyi tecrübe ettim bi önceki olaydan sonra. o yüzden yine her şey olabilir diye boşuna haber vermiyim dedim size.yoksaki hepinizin ayrı ayrı dualarınızı almayı gerçekten çok isterdim ameliyattan önce. ama olsun şimdi de hemen iyileşmem ve normal hayatıma bir an önce dönebilmem için dua edebilirsiniz:)

ben girmeyeli sayfalar baya çoğalmış,operasyon geçirenler de olmuş sanırım ama okuyamadım hepsini isim olarak bilmiyorum kimlerin olduğunu o yüzden kusura bakmayın kızlar,ameliyat olan tüm arkadaşlara geçmiş olsun.

Back
X