• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Sonuç olarak dün ameliyatımı oldum.3 saat sürmüş. narkozdan uyanınca dr odaya geldi.ameliyat güzel geçti ve her bir bacağa 190 cc yağ koydum dedi.daha fazla koyamazdım çünkü bacakların almıyodu artık dedi.gece hastanede kaldım çokta iyi oldu orda kalmam.narkozdan uyanınca üst ve alt bacaklarım ağrıyodu ve tir tir titriyodum ve o halde bacaklarım ağrıyo bcaklarım, ağrıyo diye inlediğimi hatırlıyorum.bu sabah asistanda hatırlattı bunu
Ağrı kesici verdiler sonra.ağrılarım geçti ve sonra bidaha da öyle çok ağrım olmadı daha sonra.serum, akşam yine bi ağrı kesici, başka bi ilaç daha ama ne olduğunu bilmiyorum ve bu sabah da bi antibiyotik verildi.Bunların hepsi damar yolundan verildi. dr geldi yine bu sabah ziyarete konrol etti. bugün 11 de evdeydim.tabi wc ye gitmek için fln kalkınca basarken zorlanıyorum,rahat yürüyemiyorum ama ağrım yok çok şükür sdc haifi sızlamalar oluyo bazen. 3 gün sürekli yatacakmışım.Salı günü kontrole gidicem yine. 4. günden sonrada yavaş yavaş normal hayatına dönmeye başlarsın dedi dr.
işte arkadaşlar bnm hikayem de şimdilik böyle:)

Saddycim ben de sana demiştim aynısı bende de oldu. Sen kendine boşuna stress yaptın. Düzelmicek birşey değil o. Neyse ki gwride kaldı. Geçmiş olsun atlattın. Umarım herşey gönlünce olur.

Saddycim ben de sana demiştim aynısı bende de oldu. Sen kendine boşuna stress yaptın. Düzelmicek birşey değil o. Neyse ki gwride kaldı. Geçmiş olsun atlattın. Umarım herşey gönlünce olur.

sağol canım. sana da çok geçmiş olsun.nasılsın cnm sen tam olsrak iyileştin mi ve memnun musun?

kendi çapımda yattığım yerden resim çekmeye çalıştım kızlar albüm yaptım. şu an daha çok yeni tabi bu şişlikler inecek ama yine de görün dedim bi fikir oluşsun sizde de.

Öncelikle geçmiş olsun. sen 2 ay önce ara vermişsin bende yaklaşık o kadar bir zaman önce katıldım. yakın zamanda ameliyat olmak istiyorum bana hangi doktora, hangi şehirde ve ne kadar ücrete ameliyat olduğunu yazarmısın. tabi kendini iyi hissediyorsan

tşk ederim.ben istanbul'da a.k ya ameliyat oldum.ücretini burdan yazamam cnm özelden yazarım.arkdşlık isteğini kabul ettim resimlere bakabilirsin

ha neden bunları şimdi yani olup bittikten sonra söylüyorum çünkü sütten ağzım yandı ya.. :) son güne hatta son ana kadar her şey olabilir, yine olamayabilirim iptal olabilir diye kesin konuşmamayı iyi tecrübe ettim bi önceki olaydan sonra. o yüzden yine her şey olabilir diye boşuna haber vermiyim dedim size.yoksaki hepinizin ayrı ayrı dualarınızı almayı gerçekten çok isterdim ameliyattan önce. ama olsun şimdi de hemen iyileşmem ve normal hayatıma bir an önce dönebilmem için dua edebilirsiniz:)

ben girmeyeli sayfalar baya çoğalmış,operasyon geçirenler de olmuş sanırım ama okuyamadım hepsini isim olarak bilmiyorum kimlerin olduğunu o yüzden kusura bakmayın kızlar,ameliyat olan tüm arkadaşlara geçmiş olsun.

saddy cim çoook geçmis olsun sana da..ben de pişman oluyorum neden a.k ya ameliyat olmadım diye..güzel görünüyor bacakların,anlatdıklarına göre de doktor baya ilgiliymiş..ben pazartesi oldum,pansumana gitmek istedim,doktor yok,şehirdışına çıkmış..kendim yaptım pansumanımı..salı günü kontrole gidicem,8 gün sonra...kaç gündür sağ bacağımda dolgu olan yerde bıçak gibi bi ağrı var,basınca acıyo,kemik ağrısı gibi..ne güzel 190 cc koydum demiş doktor..ben ne kadar koyduğunu bile bilmiyorum..varis çorabım bile yok..beyaz çoraplarını minik bandajlı yara izlerini görünce imrendim resmen,maşaallah..nazar değmesin..en güzel şekilde atlatırsın inşallah bu dönemi..sıcak yaz günü eve tıkılıp kalmak banyo bile yapamamak zormuş..benden daha zor atlatanlar daha büyük ameliyat geçirenler helal olsun size,saddy cim artık happy ol:)

tşk ederim canım sana da çook geçmiş olsun.nerdeyse 5 günü tamamlamışsın sen ne güzel ama hala bu derece ağrın olması üzdü beni de.acaba neden dolayı o kdr ağrıyo orası.sen dr.u sıkıştır sor ihmal etme.bir de kusura bakma cnm ama sen hangi dr.a ne ameliyatı oldun hiç bilmiyorum.kısaca yazarmısın bana da.dolgu demişsin peki bu geçici dolgulardan mı?resmini gördüm morlukları görünce çok üzüldüm ya neden o kdr morluk oluyo ve çorap gibisinden bir şey giymeni tavsiye etmiyolar anlamadım.ama düzelecek cnm o morluklar geçecek elbet.önce şu ağrıların bi geçse iyi olurdu.
evet bnm dr.u tavsiye ederdim gerçekten çok güveniyorum kendisine. zaten ondan başka hiçbi dr.lada görüşmedim. en son pansumanı bu sabah çıkmadan yaptılar bana bütün bandajları yenilediler.salı günü özellikle görmek istedi dr.son pansumanı biz yapıcaz sonra artık kendin yapacaksın dedi.ama bir an önce hayırlısıyla iyileşelim cnm yaa gerçekten bütün gün kıpırdamadan yatmak zormuş:)

tşk ederim canım sana da çook geçmiş olsun.nerdeyse 5 günü tamamlamışsın sen ne güzel ama hala bu derece ağrın olması üzdü beni de.acaba neden dolayı o kdr ağrıyo orası.sen dr.u sıkıştır sor ihmal etme.bir de kusura bakma cnm ama sen hangi dr.a ne ameliyatı oldun hiç bilmiyorum.kısaca yazarmısın bana da.dolgu demişsin peki bu geçici dolgulardan mı?resmini gördüm morlukları görünce çok üzüldüm ya neden o kdr morluk oluyo ve çorap gibisinden bir şey giymeni tavsiye etmiyolar anlamadım.ama düzelecek cnm o morluklar geçecek elbet.önce şu ağrıların bi geçse iyi olurdu.
evet bnm dr.u tavsiye ederdim gerçekten çok güveniyorum kendisine. zaten ondan başka hiçbi dr.lada görüşmedim. en son pansumanı bu sabah çıkmadan yaptılar bana bütün bandajları yenilediler.salı günü özellikle görmek istedi dr.son pansumanı biz yapıcaz sonra artık kendin yapacaksın dedi.ama bir an önce hayırlısıyla iyileşelim cnm yaa gerçekten bütün gün kıpırdamadan yatmak zormuş:)

Çok sevindim saddy :46:
Geçmiş olsun.
Yeni bacakların hayırlı olsun :)

ben yaptırmışım gibi sevindim. pes etmeyeceğini biliyorduk. çözümü varken bu çarpıkları neden kabullenelim değil mi ama. veda mesajını attın gittin ve 2 at sponra yeni bacaklarınla geri geldin. ben de istiyorum ben de. :46:

ben yaptırmışım gibi sevindim. pes etmeyeceğini biliyorduk. çözümü varken bu çarpıkları neden kabullenelim değil mi ama. veda mesajını attın gittin ve 2 at sponra yeni bacaklarınla geri geldin. ben de istiyorum ben de. :46:

çok teşekkürler canım evet öyle oldu,yani sadece yağ enj düşünmüyodum ben hiç ama birden şartlar bunu gerektirdi.bu yaz için illaki yaptırıcam bu operasyonu diye çok şartlamıştım kendimi ve öyle de oldu bişekilde işte.
inşaallah bigün daha iyileri senin de olsun :)

Sonuç olarak dün ameliyatımı oldum.3 saat sürmüş. narkozdan uyanınca dr odaya geldi.ameliyat güzel geçti ve her bir bacağa 190 cc yağ koydum dedi.daha fazla koyamazdım çünkü bacakların almıyodu artık dedi.gece hastanede kaldım çokta iyi oldu orda kalmam.narkozdan uyanınca üst ve alt bacaklarım ağrıyodu ve tir tir titriyodum ve o halde bacaklarım ağrıyo bcaklarım, ağrıyo diye inlediğimi hatırlıyorum.bu sabah asistanda hatırlattı bunu
Ağrı kesici verdiler sonra.ağrılarım geçti ve sonra bidaha da öyle çok ağrım olmadı daha sonra.serum, akşam yine bi ağrı kesici, başka bi ilaç daha ama ne olduğunu bilmiyorum ve bu sabah da bi antibiyotik verildi.Bunların hepsi damar yolundan verildi. dr geldi yine bu sabah ziyarete konrol etti. bugün 11 de evdeydim.tabi wc ye gitmek için fln kalkınca basarken zorlanıyorum,rahat yürüyemiyorum ama ağrım yok çok şükür sdc haifi sızlamalar oluyo bazen. 3 gün sürekli yatacakmışım.Salı günü kontrole gidicem yine. 4. günden sonrada yavaş yavaş normal hayatına dönmeye başlarsın dedi dr.
işte arkadaşlar bnm hikayem de şimdilik böyle:)

senin adına çok mutlu oldum arkadaşım.Vazgeçtiğini yazınca çok üzülmüştük.eminim sonuç çok güzel olucak,en minisinden bir etekle bekliyoruz fotonu.:16:

geçmiş olsun,Allah utandırmasın arkadaşım.bir cesaret yaptırmışsın dolguyu umarım sorunsuz atlatırsın sürecini.iyi haberlerini bekliyoruz.

canım arkadaşım beni özlediğini biliyordum zaten:21:.eşimin izini yeni bitti.tatilden dönünce de 1 hafta eş dost ziyareti yaptık.bugün dönebildik eve ancak.bu arada Saddy e çok sevindim.darısı bizim başımıza inşallah.

ben de tatil psikolojisinden çıkamadı mı acaba dedim. :1: artık sıra bize gelmiş olsun lütfen. kızmaya başladım. :19:

senin adına çok mutlu oldum arkadaşım.Vazgeçtiğini yazınca çok üzülmüştük.eminim sonuç çok güzel olucak,en minisinden bir etekle bekliyoruz fotonu.:16:

çok teşekkür ederim arkadaşım.ay ben kendimi öyle minilerle fln düşünemiyorum.zaten açık söyliyim bnm bacaklar gerçekten çok eğriydi resimde de görüyosunuz.o yüzden ben bu ilk operasyondan sonra öyle aman aman yani etek giyilebilecek bi bacak çıkacağını beklemiyorum açıkcası. bnm bacakların sdc yağ enj. ile daha iyi şekil alabilmesi için kesinlikle 2. operasyon şart. oyüzden tek seferde kurtulmak için hep silikon istiyodum.ama kısmet böyleymiş.
dr. baştan söyledi ztn sana garanti veremem dedi bu ilki için. ben de hep bu yarı yıl tatilinde 2.yi olmayı planlıyodum ama dr olmaz dedi 6 ay geçmeden 2.si olmazmış.o yüzden diğeri önümüzdeki yaza kaldı.okul kapanır kapanmaz olurum.sanki ancak ozmn gönlümce rahat rahat giyinebilirim gibi geliyo bana:( bnm ilk hali çok eğriydi o yüzden işim biraz zor:(

gecmis olsun arkadasim.mutlulugun daim olsun.cok sevindim senin adina.vaz gecmemeklecok iyi etmissin.inslh iyilesme sürcini cok cabuk atlatir bacaklarinin keyfini en kisa zamanda sürmeye baslarsin

Back
X