Sonuç olarak dün ameliyatımı oldum.3 saat sürmüş. narkozdan uyanınca dr odaya geldi.ameliyat güzel geçti ve her bir bacağa 190 cc yağ koydum dedi.daha fazla koyamazdım çünkü bacakların almıyodu artık dedi.gece hastanede kaldım çokta iyi oldu orda kalmam.narkozdan uyanınca üst ve alt bacaklarım ağrıyodu ve tir tir titriyodum ve o halde bacaklarım ağrıyo bcaklarım, ağrıyo diye inlediğimi hatırlıyorum.bu sabah asistanda hatırlattı bunu
Ağrı kesici verdiler sonra.ağrılarım geçti ve sonra bidaha da öyle çok ağrım olmadı daha sonra.serum, akşam yine bi ağrı kesici, başka bi ilaç daha ama ne olduğunu bilmiyorum ve bu sabah da bi antibiyotik verildi.Bunların hepsi damar yolundan verildi. dr geldi yine bu sabah ziyarete konrol etti. bugün 11 de evdeydim.tabi wc ye gitmek için fln kalkınca basarken zorlanıyorum,rahat yürüyemiyorum ama ağrım yok çok şükür sdc haifi sızlamalar oluyo bazen. 3 gün sürekli yatacakmışım.Salı günü kontrole gidicem yine. 4. günden sonrada yavaş yavaş normal hayatına dönmeye başlarsın dedi dr.
işte arkadaşlar bnm hikayem de şimdilik böyle:)
Saddycim ben de sana demiştim aynısı bende de oldu. Sen kendine boşuna stress yaptın. Düzelmicek birşey değil o. Neyse ki gwride kaldı. Geçmiş olsun atlattın. Umarım herşey gönlünce olur.