• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

çok teşekkür ederim arkadaşım.ay ben kendimi öyle minilerle fln düşünemiyorum.zaten açık söyliyim bnm bacaklar gerçekten çok eğriydi resimde de görüyosunuz.o yüzden ben bu ilk operasyondan sonra öyle aman aman yani etek giyilebilecek bi bacak çıkacağını beklemiyorum açıkcası. bnm bacakların sdc yağ enj. ile daha iyi şekil alabilmesi için kesinlikle 2. operasyon şart. oyüzden tek seferde kurtulmak için hep silikon istiyodum.ama kısmet böyleymiş.
dr. baştan söyledi ztn sana garanti veremem dedi bu ilki için. ben de hep bu yarı yıl tatilinde 2.yi olmayı planlıyodum ama dr olmaz dedi 6 ay geçmeden 2.si olmazmış.o yüzden diğeri önümüzdeki yaza kaldı.okul kapanır kapanmaz olurum.sanki ancak ozmn gönlümce rahat rahat giyinebilirim gibi geliyo bana:( bnm ilk hali çok eğriydi o yüzden işim biraz zor:(

Arkadaşım her şey gönlünce olsun inşallah.

Sonuç olarak dün ameliyatımı oldum.3 saat sürmüş. narkozdan uyanınca dr odaya geldi.ameliyat güzel geçti ve her bir bacağa 190 cc yağ koydum dedi.daha fazla koyamazdım çünkü bacakların almıyodu artık dedi.gece hastanede kaldım çokta iyi oldu orda kalmam.narkozdan uyanınca üst ve alt bacaklarım ağrıyodu ve tir tir titriyodum ve o halde bacaklarım ağrıyo bcaklarım, ağrıyo diye inlediğimi hatırlıyorum.bu sabah asistanda hatırlattı bunu
Ağrı kesici verdiler sonra.ağrılarım geçti ve sonra bidaha da öyle çok ağrım olmadı daha sonra.serum, akşam yine bi ağrı kesici, başka bi ilaç daha ama ne olduğunu bilmiyorum ve bu sabah da bi antibiyotik verildi.Bunların hepsi damar yolundan verildi. dr geldi yine bu sabah ziyarete konrol etti. bugün 11 de evdeydim.tabi wc ye gitmek için fln kalkınca basarken zorlanıyorum,rahat yürüyemiyorum ama ağrım yok çok şükür sdc haifi sızlamalar oluyo bazen. 3 gün sürekli yatacakmışım.Salı günü kontrole gidicem yine. 4. günden sonrada yavaş yavaş normal hayatına dönmeye başlarsın dedi dr.
işte arkadaşlar bnm hikayem de şimdilik böyle:)

ayyy inanki mjını görünce o kadar sevindim ki anlatamam :) son mesajın baya içime batmıştı çok üzülmüştüm şimdi ise bi o kadar mutlu oldum senin için :) darısı tüm isteyen arkadaşlara:))çoook mutlu olursun inş.:)

a.k. ya canım. onu düşünüyodum zaten seni görünce emin oldum :)

tahmin etmiştim canım:) çok sevindim senin adına inş. herşey gönlünce olur. bugün benim de kontolüm var 3.30 da orda olucam.senin randevun kaçta peki? belki karşılaşırız.hatta bnm 4.30 du bir saat geri alındı dün.belki senin randevundan dolayıdır.

ayyy inanki mjını görünce o kadar sevindim ki anlatamam :) son mesajın baya içime batmıştı çok üzülmüştüm şimdi ise bi o kadar mutlu oldum senin için :) darısı tüm isteyen arkadaşlara:))çoook mutlu olursun inş.:)

samimicim nickin gibi bu çok samimi msjın için ben de sana çook teşekkür ederim:)benimle birlikte üzülüp bnmle birlikte sevindiniz hepiniz çok sağolun.evet darısı tüm isteyenlerin başına olsun, hepimiz çok mutlu olalım inş.

tahmin etmiştim canım:) çok sevindim senin adına inş. herşey gönlünce olur. bugün benim de kontolüm var 3.30 da orda olucam.senin randevun kaçta peki? belki karşılaşırız.hatta bnm 4.30 du bir saat geri alındı dün.belki senin randevundan dolayıdır.

Aa benim de randevum 4 teydi.. Biraz önce aradılar gelebilirseniz 3.30 a alalım diye bende yoldaydım muhtemelen o saatte orda olucam.

nasılsın arkadaşım ,ağrın sızın varmı?ilk günler çok oldumu ağrı.birde sorucam sorucam unutuyorum hep.kim bakıyor sana,hani ilginilenicek kimse yok diye yazmıştınya.

nasılsın arkadaşım ,ağrın sızın varmı?ilk günler çok oldumu ağrı.birde sorucam sorucam unutuyorum hep.kim bakıyor sana,hani ilginilenicek kimse yok diye yazmıştınya.

çok şükür iyiyim arkadaşım az önce de kontrolden geldim. dr. iyi gördüm seni dedi.bandajlar çıkarıldı.sadece dizlerimin altındaki iki yere tekrar krem sürülüp bandaj yapıştırıldı. [bu arada toplam 20 tane bandajım vardı yani tam 20 yerden delik deşik olmuşum:)]
ilk 3 gün oralar oturup kalkarken daha çok kasılıp acıyodu ama bugün daha iyiler.
bugün 4. günüm ve diğer günlerden daha iyiyim daha rahat adım atabiliyorum ama tabi en fazla yağ konulan dizimin altındaki yerler kasılıyo ve dolayısıyla biraz ağrı yapıyo. dr. artık yavaş yavaş başla normal hayatına dönmeye dedi. ben cumartesi yola çıkıcam o zamana kadar yinede pek yatağımdan kalkmam. iyi dinleniyim de daha çabuk iyileşebiliyim:) pzrtsi iş başı var.

ilgilenenim var cnm annemler ist.da değiller ama alt katta yengem var sağolsun o bakıyo:)yoksaki yemek yeme işi problem olurdu.ilk 3 gün ayakta durmaman gerekiyo çünkü (istesen de duramıyosun ztn).

(leylacım senin de soruna yanıt vermiş oldum.)

kızlar bunu söylemeyi unutuyorum hep; bana hücre kokteylide yapıldı.bilginiz vardır sanırım nette videosu da var dr.un. yağların tutunma oranını artırıyomuş bu yöntem.bunun da yapılmasını istedim ben.ne kadar tutunsa o kdr kar diye.

arkadaşım bi ikimiz kaldık Güzel Bacaklılar Kervanına katılamayan:43:

evet 4 gözle sizleri bekliyoruz artık:) en hayırlı vakit ne zamansa en güzel şekilde olursunuz inşaallah arkadaşlar.

bu arada ben kendime güzel bacaklı diyemiyorum malesef. kendimi güzel bacaklılar kervanında görmem için 2. operasyon şart.ancak ikincisinden sonra giyinebilirm sanırım gönlümce. diğer arkadaşların bacakları tek seferden sonra etek-elbise giyilebilecek duruma gelebiliyor fakat benimkilerin orijinal yamukluğuyla (yani ilk hali gerçekten çok eğri olduğu için) öyle bi şansı yok ne yazıkki :14:

kızlar bunu söylemeyi unutuyorum hep; bana hücre kokteylide yapıldı.bilginiz vardır sanırım nette videosu da var dr.un. yağların tutunma oranını artırıyomuş bu yöntem.bunun da yapılmasını istedim ben.ne kadar tutunsa o kdr kar diye.

kervan çok hızlı ilerliyor memko yetişemedik bir türlü. :52:

ben kervanın peşinden koşarken ayağım takıldı, düştüm.. :25:ben kalkana kadar sen de katılırsın. :31:ÇBİ politikasında genişlemeye gidiyorum. estetisyenlerin de bacaklarını yamultalım. görsünler günlerini. :47:onlar tekrar yaptırabilir ama olsun o acıyı yaşasınlar. :66:

kervan çok hızlı ilerliyor memko yetişemedik bir türlü. :52:

evet 4 gözle sizleri bekliyoruz artık:) en hayırlı vakit ne zamansa en güzel şekilde olursunuz inşaallah arkadaşlar.

bu arada ben kendime güzel bacaklı diyemiyorum malesef. kendimi güzel bacaklılar kervanında görmem için 2. operasyon şart.ancak ikincisinden sonra giyinebilirm sanırım gönlümce. diğer arkadaşların bacakları tek seferden sonra etek-elbise giyilebilecek duruma gelebiliyor fakat benimkilerin orijinal yamukluğuyla (yani ilk hali gerçekten çok eğri olduğu için) öyle bi şansı yok ne yazıkki :14:

karamsar olma bi bandajların çıksın bakacağız ne alemdeler.

Seni göremedim malesef saddy doktorun asistanınada sordum ama :50: kaçta oradaydın sen

Back
X