• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ben kervanın peşinden koşarken ayağım takıldı, düştüm.. :25:ben kalkana kadar sen de katılırsın. :31:ÇBİ politikasında genişlemeye gidiyorum. estetisyenlerin de bacaklarını yamultalım. görsünler günlerini. :47:onlar tekrar yaptırabilir ama olsun o acıyı yaşasınlar. :66:

Ahh arkadaşım bu gidişle en son ben kapatıcam dükkanın kapısını.ikimizde olalım inşallahda sırası önemli değil.

evet 4 gözle sizleri bekliyoruz artık:) en hayırlı vakit ne zamansa en güzel şekilde olursunuz inşaallah arkadaşlar.

bu arada ben kendime güzel bacaklı diyemiyorum malesef. kendimi güzel bacaklılar kervanında görmem için 2. operasyon şart.ancak ikincisinden sonra giyinebilirm sanırım gönlümce. diğer arkadaşların bacakları tek seferden sonra etek-elbise giyilebilecek duruma gelebiliyor fakat benimkilerin orijinal yamukluğuyla (yani ilk hali gerçekten çok eğri olduğu için) öyle bi şansı yok ne yazıkki :14:

iyi düşün iyi olsun arkadaşım.bence sende beğeniceksin sonra bacaklarını

ben tam 3.30 da ordaydım ama dr. içeride muhtemelen seninle görüşüyordu.orda bir müddet oturdum.keşke çıksan da görsem diye bekliyodum ama sonra beni kontrol odasına aldılar.seni görme şansım gitti.eğer o sensen dr. senle görüştükten sonra benim yanıma geldi çünkü.ben de sordum seni ama kesişmedi yollarımız malesef:(

ee sen anlat bakalım nasıl geçti görüşme? dr resimlerini çekmiştir büyük ihtimal ve ne gerektiğini söylemiştir.neye karar verdiniz cnm?

kızlar bunu söylemeyi unutuyorum hep; bana hücre kokteylide yapıldı.bilginiz vardır sanırım nette videosu da var dr.un. yağların tutunma oranını artırıyomuş bu yöntem.bunun da yapılmasını istedim ben.ne kadar tutunsa o kdr kar diye.

merhaba saddy...doktorlarımız aynıymış..bende yağ transferi yaptırdım..kök hücre kokteyli mi yaptırdın??diğer işlemden farklı olarak ne yepmış doktor acaba öğrenebilirmiyim..videoyu bende izledim..konuyla ilgili de bilgim var . ama birde senden dinlersem çok sevinirim ..

Görüşme güzeldi kafama takılanları sordum iyice. Bana silikon+yağ transferi dedi dıs yanlarda fazla çıkık ama ilk aşamada sadece yağ alınacak belki içleri dolunca seni o kadar rahatsız etmez,sonra rahatsız olursan botox yaparız ya da kasın birisini inceltiriz dedi. Kas inceltme kalıcı bir çözümmüş ama silikon+yağ transferi biraz pahalı oldu kas inceltmede tek başına neredeyse ikisi kadar maliyetli botoxda kalıcı olmadıgından şimdilik sadece dıs yanlardan olan yağların alınmasıyla idare edicem. Silikon olarak da en ince cc konulacak ki üst tarafla orantılı olsun diye. Anladığım kadarıyla ortası tam olarak kapanmayacak ama en azından düz inecek. Ameliyat tarihide 30 eylül :)

merhaba saddy...doktorlarımız aynıymış..bende yağ transferi yaptırdım..kök hücre kokteyli mi yaptırdın??diğer işlemden farklı olarak ne yepmış doktor acaba öğrenebilirmiyim..videoyu bende izledim..konuyla ilgili de bilgim var . ama birde senden dinlersem çok sevinirim ..

merhaba.adı hücre kokteyli olarak geçiyor.yağ ile kandan alınan bi madde karıştırılarak yapılan bi yöntem.yağ enj. esnasında yapıldı bu işlem.başka bi detayını bilmiyorum malesef bunnybon:)

nasiass; senin bacakların için neden bu kadar çok işlem önerdi bacakların kalın olduğu içinmi ve ne kadar bir fiyat söyledi, doktor sana güven verdimi

Görüşme güzeldi kafama takılanları sordum iyice. Bana silikon+yağ transferi dedi dıs yanlarda fazla çıkık ama ilk aşamada sadece yağ alınacak belki içleri dolunca seni o kadar rahatsız etmez,sonra rahatsız olursan botox yaparız ya da kasın birisini inceltiriz dedi. Kas inceltme kalıcı bir çözümmüş ama silikon+yağ transferi biraz pahalı oldu kas inceltmede tek başına neredeyse ikisi kadar maliyetli botoxda kalıcı olmadıgından şimdilik sadece dıs yanlardan olan yağların alınmasıyla idare edicem. Silikon olarak da en ince cc konulacak ki üst tarafla orantılı olsun diye. Anladığım kadarıyla ortası tam olarak kapanmayacak ama en azından düz inecek. Ameliyat tarihide 30 eylül :)

bu cuma yani ne çabuuk:) çok sevindim senin adına cnm.senin bacaklarının da bnmkine benzediğini söylemiştin eğer öyleyse işte bizim bacaklara tam istediğim şey de bu: ufak bi silikon ve yağ. ben de bunu çok istiyodum ama bnmkiler sadece yağ ile yetinmek zorunda kaldılar.bana da botoxu önerdi ama kalıcı olanı evet çok pahalı.geçici olan botoxuda şimdilik istemedim. benimde dış yanlarım baya çıkık. dr. bnm dış yanlardan da fazla yağları aldı ama yağ çok değilmiş tabi çoğu kasmış o çıkıntıların.onun içinde botox gerekiyo:(
e sen şimdiki halinin fotosunu koy da operasyondan sonraki o bacaklarınla kıyaslayalım:) eminim çok güzel olacaklar ve tek seferde kurtulacaksın inş. :)

merhaba.adı hücre kokteyli olarak geçiyor.yağ ile kandan alınan bi madde karıştırılarak yapılan bi yöntem.yağ enj. esnasında yapıldı bu işlem.başka bi detayını bilmiyorum malesef bunnybon:)

anladımm ..prp yapmış doktor yani trombosit karışımı..geçmiş olsun saddy..benimde selilüt çorabıyla daha 2 hafta daha geçirmem gerekiyor..bir hafta geçtii..bide botoks yapıldı bana..biraz daha incelme sağlansın diye..

nasiass; senin bacakların için neden bu kadar çok işlem önerdi bacakların kalın olduğu içinmi ve ne kadar bir fiyat söyledi, doktor sana güven verdimi

Çünkü hem iç hem dış parantezlik varmış sadece silikon konulabilir belki ama o zaman da doğal görüntü olmaz silikon belli olabilirmiş yağ transferiyle bunu kapatıcak inşallah

dış parantezlik ve iç parantezlik ne demek nasıl oluyormuş birde doktor en kısa ne zamana randevu veriyor bende 10. ayın başına alabilirmiyim sence

bu cuma yani ne çabuuk:) çok sevindim senin adına cnm.senin bacaklarının da bnmkine benzediğini söylemiştin eğer öyleyse işte bizim bacaklara tam istediğim şey de bu: ufak bi silikon ve yağ. ben de bunu çok istiyodum ama bnmkiler sadece yağ ile yetinmek zorunda kaldılar.bana da botoxu önerdi ama kalıcı olanı evet çok pahalı.geçici olan botoxuda şimdilik istemedim. benimde dış yanlarım baya çıkık. dr. bnm dış yanlardan da fazla yağları aldı ama yağ çok değilmiş tabi çoğu kasmış o çıkıntıların.onun içinde botox gerekiyo:(
e sen şimdiki halinin fotosunu koy da operasyondan sonraki o bacaklarınla kıyaslayalım:) eminim çok güzel olacaklar ve tek seferde kurtulacaksın inş. :)

Saddy malesef hemen degil 1 ay sonra keşke hemen olabilse izin falan anca ayarlayabiliyorum :( şimdi yoldayım eve gideyimde koyarım şimdiki halini. Bana da dışta yağ az dedi fotografımı görebilsen çok benziyo zaten sana.

anladımm ..prp yapmış doktor yani trombosit karışımı..geçmiş olsun saddy..benimde selilüt çorabıyla daha 2 hafta daha geçirmem gerekiyor..bir hafta geçtii..bide botoks yapıldı bana..biraz daha incelme sağlansın diye..

aa senin de çok yeniymiş daha.sana da çok geçmiş olsun arkadaşım. çok yakın sayfaları okumamıştım o yüzden bilmiyodum ben senin de yakın zamanda olduğunu.
e peki nasılsın,bacakların ne durumda? 1 hafta olmuş yürümen nasıl, sende de kasılma oluyormu hala yürüyünce? geçici botox mu yaptırdın peki?
bir de profiline baktım hiç resim yok:( eski ve yeni hallerini koyma şansın var mı cnm?hem arkadaşlar da bi fikir edinmiş olurdu.

Saddy malesef hemen degil 1 ay sonra keşke hemen olabilse izin falan anca ayarlayabiliyorum :( şimdi yoldayım eve gideyimde koyarım şimdiki halini. Bana da dışta yağ az dedi fotografımı görebilsen çok benziyo zaten sana.

ay pardon ya biz ağustosdayız dimi benim hatlar karıştı biraz :)

aa senin de çok yeniymiş daha.sana da çok geçmiş olsun arkadaşım. çok yakın sayfaları okumamıştım o yüzden bilmiyodum ben senin de yakın zamanda olduğunu.
e peki nasılsın,bacakların ne durumda? 1 hafta olmuş yürümen nasıl, sende de kasılma oluyormu hala yürüyünce? geçici botox mu yaptırdın peki?
bir de profiline baktım hiç resim yok:( eski ve yeni hallerini koyma şansın var mı cnm?hem arkadaşlar da bi fikir edinmiş olurdu.

saddy biraz tenoloji özürlüyüm foto yüklemeyi önce öğrenmem gerek..yardım alınca yüklüycem sözz..ben siteye 3-4 aydır girmiyordum..ondan görememişsindir..şimdi işlemden dolayı dinlenince bir siteye bakayım dedim..benim maceram 1 sene önce başladı..4. operasyonumu oldum..ilki hariç diğerleri için küçük rütuşlar diyebilirim..bu bakımdan galiba fazlasıyla tecrübeliyim.son işlemimde alt bacaktaki fazla yağlar alındı..arka kaslara geçici botoks yapıldı..çıkan yağlarda miktarı az ama bacağın ön kısmına varildi..işlemlerim kısaca böyle..ağrım sızım yok kadar az..antibiyotiğim bitmek üzere..çoraplarımı 3 hafta giyeceğim..1 ay sonrada kontrol..

dış parantezlik ve iç parantezlik ne demek nasıl oluyormuş birde doktor en kısa ne zamana randevu veriyor bende 10. ayın başına alabilirmiyim sence
Ben doktora güvendim işin açıkçası çok da araştırmıştım zaten. Fotoğraflarımı koyduğum da daha iyi anlarsın dış parantezi. Ben bugun 30 eylülü istediğimde uygundu benim o zamanlarda günü şimdi belli olmayan bir mülakatım olabilir onunla çakışırsa erteleyebilir miyiz birkaç gün diye sordum acele etmeniz lazım ekim ayı doluyo dedi asistan hanım. Sanırım bnim gibi bayram tatiliyle birleştirmek isteyenler oluyo :)

sadyy öncesi ve sonrası fotolarını gördüm geçmiş olsun..fark şimdiden belli güzel gözüküyorlar..ama yağların tutunması için bacaklarını korumanı öneririm..ben 15 gün dışarı çıkmamıştım.evde dolaşşıyordum ama dinlene dinlene yormadan..sanırım senin ilk operasyonun..ilk operasyon süreci biraz hassas..morluklar filan olmuştur..ama en fazla 1 aya geçer..sana etekli günler diliyorum arkadaşım

çok sevindim peki yağ dolgusunu tavsiye edermisin yani bu ameliyata değermi çünkü; bir çok arkadaş yağlarım tamamen eridi diye mesaj yazmış bir yazıdada yağ dolgusunun doldurduğu tek şey doktorun cebi olduğu yazılıydı sence değermi

Back
X