• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

evet nebil bey ama iyi düşün yaptırmak istediklerin çok mu ? ben iç bacak diz içleri ayak bilekleri ve kalçamın yanlarında yağ aldırdım bacak içlerine yağ dolgusu yapıldı ..acılı bir süreçti bugün 9. günüm acılar tam geçmedi. yağ alınan yerlerin altı taş gibi ve korkunç kaşınıyor. genel anestezi ile oldum başka türlüsünü düşünemiyorum zaten. bildiğin bir ameliyat . ilk birkaç saatimde yaptığım en aptalca şey olduğunu düşündüm acıdan. henüz akıllıca olup olmadığına da karar veremedim.bacaklarımın çok güzel olabileceğinide düşünmüyorum artık . yağ dondurmayı dr la konuşmadım . tekrar yağ enjekte ettirmeyi hiç düşünmemiştim .ama üzerine para verseler aynı işlemleri tekrar yaptırmam zaten.

Yanlardan alınacak diz içinde varsa onu alacak bir de iç baldıra koyacak. Ama iç baldırı çok doldursun istiyorum ben benim bacaklar ancak öyle adam olur. fb ve nb var doktor seçeneklerimde. . Ankarada olmalıyım. Doktor istediklerini yaptı mı? Bir de bacağına çok yağ koymamış sen mi böyle istedin? Ben patlayana kadar doldursun istiyorum. :1:

Yanlardan alınacak diz içinde varsa onu alacak bir de iç baldıra koyacak. Ama iç baldırı çok doldursun istiyorum ben benim bacaklar ancak öyle adam olur. fb ve nb var doktor seçeneklerimde. . Ankarada olmalıyım. Doktor istediklerini yaptı mı? Bir de bacağına çok yağ koymamış sen mi böyle istedin? Ben patlayana kadar doldursun istiyorum. :1:

seni gördüğüme çok sevindim. nasılsın. ? tatil bitti herkes iş başı yaptı yoğunluk başladı çarpık bacaklı olanlar da yoğunluktan mıdır nedir, piyasada kalmadı. acaba bir ben mi kaldım diye düşündüm. seninde bacakların doldurulmuş halini merak ediyorum inşaallah istediğin gibi olur. bende doktoruma bütün yağı koy demiştim. çok gülmüştü bana. deri kaldırmaz demişti canım.

seni gördüğüme çok sevindim. nasılsın. ? tatil bitti herkes iş başı yaptı yoğunluk başladı çarpık bacaklı olanlar da yoğunluktan mıdır nedir, piyasada kalmadı. acaba bir ben mi kaldım diye düşündüm. seninde bacakların doldurulmuş halini merak ediyorum inşaallah istediğin gibi olur. bende doktoruma bütün yağı koy demiştim. çok gülmüştü bana. deri kaldırmaz demişti canım.

Ne kadar alıyorsa koysun cimrilik etmesin. Yağ benim bacak benim. :1: Kışın hepimiz evlerimize tıkılıyoruz sıkıntıdan bilgisayar başındayız ama yazın öyle değil. Hiöbir yere gidilmese de çıkar balkonda bir çay içersin. Haliyle bilgisayarda olduğumuz vakit azalıyor. Bir aya kalmaz yine şenlenir buralar merak etme. :))

bacak manyağı oldum açıkçası, nereye baksam kadın bacağı görüyorum. birşey kafama takılıyor. yurt dışından gelen turistlerin büyük kısmı ülkemizde güneşten faydalanmak istiyor peki neden gördüğüm çoğu kadının bacağı eğri . biz bu durumdan rahatsız olup çözüm bulma çabasında olan bilinçli çarpık bacaklılarız.

bacak manyağı oldum açıkçası, nereye baksam kadın bacağı görüyorum. birşey kafama takılıyor. yurt dışından gelen turistlerin büyük kısmı ülkemizde güneşten faydalanmak istiyor peki neden gördüğüm çoğu kadının bacağı eğri . biz bu durumdan rahatsız olup çözüm bulma çabasında olan bilinçli çarpık bacaklılarız.

Hepimiz bacak manyağı olduk arkadaşım. Ölürsem son nefesimde ağzımdan çıkacak cümle bacak olacak. :52: Yazık bize. Bir çift sütun bacak bizim de hakkımızdı. :31:

Hepimiz bacak manyağı olduk arkadaşım. Ölürsem son nefesimde ağzımdan çıkacak cümle bacak olacak. :52: Yazık bize. Bir çift sütun bacak bizim de hakkımızdı. :31:

bu yaz tatilde şu dersi çıkardım meğer yıllarca çarpık bacaklı oluşumu kafama takıp çoğu şeyden mahrum kalmışım. kendimi kısıtlamadan istediğimi giyip eşimle heryerde gezmek meğer ne kadar da güzelmiş. sakın bacaklarını düzelttirmeden gitme öteki diyara... mazallah orda da cennette çarpık bacaklılarla karşılaşırsın yazık dünya da hep nefisleriyle mücadele edip körelenler onlar diye açıklama yaparlarmış. tabi yazdıklarım şaka.. ama tatmalısın vanilla...

son ameliyat olan arkadaşlar ne kadar sabırlı çıktı. hiç mi ağrı-sızı çekmediler. bir ben bir ikicanımvar çok çektik galiba.. ikicanımvar nerdesin. yoksa okul stresi senide mi yedi bitirdi :31:

son ameliyat olan arkadaşlar ne kadar sabırlı çıktı. hiç mi ağrı-sızı çekmediler. bir ben bir ikicanımvar çok çektik galiba.. ikicanımvar nerdesin. yoksa okul stresi senide mi yedi bitirdi :31:

Merhaba arkadaşım buralardayım ara ara girip bakıyorum. Benim oğlumda 2 gün sonra okula başlıyor hâliyle oğlumda heyecan, şaşkınlık, korku, ilk ayrılık ve buna bağlı olarak üzüntü var. Bu yüzden benimde hiç keyfim yok vanillaninda yazdığı gibi 1 ay sonra hepimiz burda oluruz.

Merhaba arkadaşım buralardayım ara ara girip bakıyorum. Benim oğlumda 2 gün sonra okula başlıyor hâliyle oğlumda heyecan, şaşkınlık, korku, ilk ayrılık ve buna bağlı olarak üzüntü var. Bu yüzden benimde hiç keyfim yok vanillaninda yazdığı gibi 1 ay sonra hepimiz burda oluruz.

yarın okul başlıyor. uyum haftası bütün annelere ve öğretmenlere hayırlı uğurlu olsun kolaylıklar diliyorum. inşaallah güzel heyecanlar olur. tatlı telaşlar olur. çok özlettiniz kendinizi bakalım bu yıl hepimize uğur getirir. düzelmesini istediğimiz herşey düzelip güzelleşir (bacaklar vssss).... çocuk isteyenlere sağlıklı bebişler, bekarlarımıza salih koca... sevgilerrrr... vanillasky e bol paraaaa

Ben de 2 yıllık ara sonrası bu dönem okula başladım.Bu forumda çok öğretmen var anladığım kadarıyla...sürekli pantolon giyen öğretmenlerden biri de benim.Yeni öğretim yılı hepimize hayırlı olsun.

Bu arada yorum almak umuduyla fotoğraf yükledim,silindi.fotoğrafı kızıma çektirmiştim kızım 5 yaşında, yükler yüklemez de telefonumdan sildim.fırsat bulabilirsem tekrar çektirir yüklerim.

yarın okul başlıyor. uyum haftası bütün annelere ve öğretmenlere hayırlı uğurlu olsun kolaylıklar diliyorum. inşaallah güzel heyecanlar olur. tatlı telaşlar olur. çok özlettiniz kendinizi bakalım bu yıl hepimize uğur getirir. düzelmesini istediğimiz herşey düzelip güzelleşir (bacaklar vssss).... çocuk isteyenlere sağlıklı bebişler, bekarlarımıza salih koca... sevgilerrrr... vanillasky e bol paraaaa

Çok güldüm bu yazına. Benim isteğim nasıl da belli. Ne eş ne aş ne iş istiyorum sadece paraaa. :52:Ama memkoya da para istiyorum o da aynı dertten muzdarip. :52:

Bu arada yorum almak umuduyla fotoğraf yükledim,silindi.fotoğrafı kızıma çektirmiştim kızım 5 yaşında, yükler yüklemez de telefonumdan sildim.fırsat bulabilirsem tekrar çektirir yüklerim.

Neden silinsin ki kaydetmeyi unutmuşsundur belki. Bekliyoruz fotoğraflarını. :)

merhaba arkadaşlar,
özel mesaj ile soramadığım için buradan soruyorum ahmet bey ve nebil beyle mail yoluyla iletişim kurabilmem mümkünmü acaba?yani mail ile fotoğraf göndersem az çok yapılacak işlem ve maliyeti konusunda fikrini beyan edermi?ben hasan beyle bu şekilde iletişim kurabilmiştim ama birde bu doktorların önerilerini almak istiyorum.cevaplarınız için şimdiden çok çok teşekkürler.
ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun diliyorum:)

ben nebil beye ameliyat oldum herşeyi mail ile görüştüm hatta fotoğraf bile yollamadım sadece neler istediğimi söyledim bana fiyatı mail ile yolladı. ilk defa ameliyat olduğum gün tanıştım. ilave isteklerim oldu. fiyatı değiştirmedi iyi bir insan ve doktor.

üst bacaktan yağ aldırdım şişlikler iki aya anca geçer diyor doktor .ayrıca bileklerimden de yağ aldırdım bana fark etti gibi geliyor çünkü şişlikler aşağı doğru iyileşirmiş en geç orası şekillenecek yani . sen fotoğraftan az dolgu konduğunu düşünüyorsun ama bana bakınca bunlar bile değişik geliyor inşallah erimezler tabive isteklerime çok önem verdi hatta eşime benim mutlu olmam için sanki aklımı okumuşcasına tavsiyelerde bulundu

ben de çok sıkıntı yaşadım am 5 güne daha iyi hissettim sadece ameliyattan uyandığım bir kaç saat çok kötü sonrası katlanılabilir ağrılar

ben de çok sıkıntı yaşadım am 5 güne daha iyi hissettim sadece ameliyattan uyandığım bir kaç saat çok kötü sonrası katlanılabilir ağrılar

çok geçmiş olsun alkacım. inşaallah umduğun bir sonuç ile o acılı ağrılı günleri unutturur sana. bu arada çok iyi görünüyor bacakların. hayırlı olsun.dümdüz olmuş, bayıldım.

Ben de 2 yıllık ara sonrası bu dönem okula başladım.Bu forumda çok öğretmen var anladığım kadarıyla...sürekli pantolon giyen öğretmenlerden biri de benim.Yeni öğretim yılı hepimize hayırlı olsun.

anasınıfı öğretmeni olmam itibariyle her yıl mezuniyet albümü gibi bir aktivitemiz mevcut. bu sayede çekilen fotoğraflarımı arşivliyorum. hepsinde pantolonlu ve DEMODE bir kılıkla. Allahım herkes yenilik peşindeyken ben o siyah kumaş pantolona sarıp sarmalamışım yıllarca kendimi. Ameliyat olmama rağmen hala etek giymeye çekiniyorum. Rutuştan sonra inşaallah giyerim.

Çok güldüm bu yazına. Benim isteğim nasıl da belli. Ne eş ne aş ne iş istiyorum sadece paraaa. :52:Ama memkoya da para istiyorum o da aynı dertten muzdarip. :52:

vaniilacım 3 aydır burada birbirimizin ne istediğini az çok anladık sanırım. çarpık bacaklarımıza çaree arıyoruz tabiki... :52:

Back
X