• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Merhaba arkadaşlar. Hafta sonu düğüne gittim önce sizin, annemin ve teyzemin verdiği cesaretle elbisemi giydim. Oyuna bile kalktim. Herkes çok beğendi. Ama oynarken hep ortalara karıştım. Bilmiyorum artık arkadan ne dediler ama yüzüme kimse bişey demedi bakışlardan da olumsuzluk hissetmedim.

Son düzenleme:
Bende hafta sonu sünnet düğününe katılmak zorunda kaldım. Genelde küçük bebeğimi bahane ederek düğün derneklere eşimi tek gönderiyorum. Milli kıyafetlerimi giydim ( siyah pantolon ve şifon buluz) bütün bayanlar abiye kıyafet giymişti. Böyle durumlarda hırslanıp silikon garanti diyorum ama bebeğim sallanarak uyuduğu içinde şu an çok zor diyerek erteliyorum. Okul açıldı seminer dönemindeyiz yeni atanan bayan arkadaşların hepsi etek giyiyor Allahım BİR BENMİ DİYORUM...

Selam kizlar.Benim ameliyatin uzerinden 3 -3,5 ay gecti.Kardesimin dugunu icin yaptirmistim:)) 3 gun once kinasinda mini bir elbise giydim herkes hayran kaldi.Mukemmel degil ama eski haliyle kesinlikle giyemezdim.Allah her isteyene nasip etsi. Ben 2.ameliyati rutuj icin
Dusunuyorum.Gerekirse 3.yude yaptirip bacak konusunu kapatmak istiyorum.

Son düzenleme:
Selam kizlar.Benim ameliyatin uzerinden 3 -3,5 ay gecti.Kardesimin dugunu icin yaptirmistim:)) 3 gun once kinasinda mini bir elbise giydim herkes hayran kaldi.Mukemmel degil ama eski haliyle kesinlikle giyemezdim.Allah her isteyene nasip etsi. Ben 2.ameliyati rutuj icin

Gözün aydın Ozgurdu
Hatırladığım kadarıyla Çok güzel olmuştu bacakların
Çok sevindim :46:

Oh oh ozgurdu 3ameliyat maşallah sana. Bence minileri giy 2. Ameliyat da olabilir belki ama 3.yü fazla zorlama istersen . Çünkü zaten güzel 2.ye bile gerek yok.

Ayrıca kardeşine ömür boyu mutluluklar dilerim.

Son düzenleme:

ohhhh çok sevindim arkadaşım.ama üçüncüye gerek kalmaz muhtemelen.

arkadaşlar özlmsr ile görüşen,yazışan varmı hiç.tek slikon taktıran oydu benim denk geldiğim oda hiç girmiyor.lütfennn gir ve bizi biraz bilgilendir arkadaşım.

arkadaşlar özlmsr ile görüşen,yazışan varmı hiç.tek slikon taktıran oydu benim denk geldiğim oda hiç girmiyor.lütfennn gir ve bizi biraz bilgilendir arkadaşım.

5 eylülde girmiş foruma. Keşke bir ziyaret etseymiş bizi. :31: Bu arada sen de hoşgeldin. Yoktun bir kaç gün.

Son düzenleme:
5 eylülde girmiş foruma. Keşke bir ziyaret etseymiş bizi. :31: Bu arada sen de hoşgeldin. Yoktun bir kaç gün.

hoşbuldum arkadaşım.ben anneme gittim ,dönüncede misafirle döndüm.arada kaçak kaçak baktım,hatta şimdide kaçak giriyorum.misafirim gidince rahat rahat girerim artık.şimdi çıkmak zorundayım ,yarın grşz arkadaşım.

hoşbuldum arkadaşım.ben anneme gittim ,dönüncede misafirle döndüm.arada kaçak kaçak baktım,hatta şimdide kaçak giriyorum.misafirim gidince rahat rahat girerim artık.şimdi çıkmak zorundayım ,yarın grşz arkadaşım.

İyi geceler sana. Ben biraz daha bekleyeyim buraları. :16:

Canlarımmm, dostlarımmm:))) Bugün daha iyiyim morluklarım azaldı bayağı. Biodermanın arnica kremini öneririm bana iyi geldi. Ödemi de alıyor. Çorabı da değiştim dizüstü aldım ohh rahatladım. Topuk arkalarım halaa çok kötü ama:(( Dikişler kurudu ama hala düşmedi. Çorap varken rahatım ama çorabı çıkardığımda dolgu yapılan yerler sanki düşecek gibi aşağı aşağı çekiliyor gibi acı veriyor. Terliksiz yere basamıyorum. Hafif topukluyla rahat basabiliyorum. Dolgu yapılan yerlerin morlukları azaldı ama ara sıra artıyor gibi bir anlam veremiyorum. Sizlerde böyle şeyler yaşadınız mı. Sol bacağım çok güzel ama sağ hayır :((

merhaba okuyamadım ama bacaklarınız nasıl oldu. eşiniz anladı mı:)

anasınıfı öğretmeni olmam itibariyle her yıl mezuniyet albümü gibi bir aktivitemiz mevcut. bu sayede çekilen fotoğraflarımı arşivliyorum. hepsinde pantolonlu ve DEMODE bir kılıkla. Allahım herkes yenilik peşindeyken ben o siyah kumaş pantolona sarıp sarmalamışım yıllarca kendimi. Ameliyat olmama rağmen hala etek giymeye çekiniyorum. Rutuştan sonra inşaallah giyerim.

Ben de yıllardır aynı problemi yaşıyorum.Cidden siyah pantolon milli oldu.Aynı şeyleri hissetmisiz.Bu durumu yasamayana anlatsan güler geçer.Yakınlarıma yarım yamalak bu durumdan bahsetsem saçmalama neyin var senin deyip geçiştiriyorlar.Kolay geliyor yasamayana....Erkek lisesinde okudum ben, cok az sayıda kız öğrenci vardı.Erkek arkadaşlar hep kendi aralarında bir lakabim olduğunu söyler şöyle bir tebessüm atarlardi.Hiç ısrarcı olmazdım öğrenmek için.Sanki bilmiyormuşum gibi....

Ben de yıllardır aynı problemi yaşıyorum.Cidden siyah pantolon milli oldu.Aynı şeyleri hissetmisiz.Bu durumu yasamayana anlatsan güler geçer.Yakınlarıma yarım yamalak bu durumdan bahsetsem saçmalama neyin var senin deyip geçiştiriyorlar.Kolay geliyor yasamayana....Erkek lisesinde okudum ben, cok az sayıda kız öğrenci vardı.Erkek arkadaşlar hep kendi aralarında bir lakabim olduğunu söyler şöyle bir tebessüm atarlardi.Hiç ısrarcı olmazdım öğrenmek için.Sanki bilmiyormuşum gibi....

he he he aynı milli pantolondan bende de var,hemde bir kaç tane.ve hakikaten bıktık onu giyinmekten.hepimizin en kısa sürede kurtulmamızı diliyorum.

kimsecikler yok,sıkıldım.haftaya kesin dönüş bekliyorum hepinizden:16:.artık yaz ,tatil,modundan sıyrılıp( malesef)kış moduna geçmemiz gerekiyor.nedense kışın bacak konusu daha çok yoruyor beni.millet bir ay sonra taytının,dar paçasının üstüne çizmeyi çeker.bende bakarım öyle .üffffffff yazın daha kolay sanırım çarpık çarpık dolaşmak:1:

Ben de oğlumu birinci sınıfa teslim ettim, kantinde beklerken yazıyorum.
Memko, serin havalarda ameliyat iyidir :)
Öpüyorum

Back
X