Buradayım. Bu araar pek hareket yok burada ben de okuyup çıkıyorum. Siz olmayınca hevesim kalmadı. :))
hoşgeldin arkadaşım.bende son zamanlar kimse olmayınca bakıp çıkıyorum.neyse sende geldin şenlenir artık burası

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buradayım. Bu araar pek hareket yok burada ben de okuyup çıkıyorum. Siz olmayınca hevesim kalmadı. :))
sevgili eşim gelince rahat bırakmaz
topuklu ayakkabı bakıyordum internetten. ama pek cesaretim de yok. bilmem ne yapsam? bir yandan da 30u geçtim. artık rahatı bırakıp havalıya geçsem mi diyorum
evet. bu arada kocama gerek kalmadı. oğlum kalktı yatağından. bensiz uyuyamamış...
gördüm ben de.
yeterince uçuk zaten, daha da abartmasın. sen dersin böyle konuşmuştuk diye.
Giy tabii. En çok edebiyat öğretmenlerine yakıştırırım zaten topuklu ayakkabıyı, şık takım elbiseleri.
aynen.
bir de yeni gelen bazı arkadaşların sitemi olunca. sohbetten bilgilere ulaşamıyoruz diye... ben de fazla kalmıyorum.
o zaman ben etek topuklu giyeyim, size de görüneyim![]()
Uzun süre yazışınca ister istemez bir samimiyet oluşuyor.insanız sonuçta .hem bilgi paylaşımı ,hem sohbet herkesin istediği gibi yani.Biz görmeden olmaz zaten.emin ol yakın çevrenden daha çok merak ediyoruz![]()
orası kesin
geçenlerde yüksek topukluyla kınaya gittim. çekine çekine yürüdüm. ama baktım benim gibi çırpılaşan bacak çoktu :)
orası kesin
geçenlerde yüksek topukluyla kınaya gittim. çekine çekine yürüdüm. ama baktım benim gibi çırpılaşan bacak çoktu :)
bacaklarında hiçbir problem yok yenide. çok beğeniyorum bacaklarını, keşke benimde öyle olsaydı o zaman hergün bir fotoğraf ekler dururdum... bayanlar olarak hep daha iyisini istiyoruz. bu arada okul arkadaşların yorum yaptı mı? benimkileri sorma hahahh... köşe kapmaca gibi kaçıp durdum arkadaşlardan, bahaneler üreterek okul bahçesinde cirit attım. tabiki giydiğim kumaş siyah pantolonla. aslında azıcık diz altı etek giyilebilir ama bende diz altı eteği sevmiyorum. mebin kılık kıyafetine uygun eteğim de yok ki hepsi çok kısa. ben 2. ye şartladım kendimi daha iyi olsunda öyle giyeyim diye.. offfff
Arkadaşlar yeni fotoğraflar yükledim.
Teşekkür ederim yasemincim :))
Az önce çektim birkaç foto.Arkadaşlar beğendi sağ olsunlar
Aldım ben de birkaç etek, benim de topuklu ayakkabım yok. Kırıcam zincirlerimi artık :)
Arkadaşlar; haberlerde görüyoruz, öyle bir devirdeyiz ki hırsıza uğursuza o kadar taviz verilmiş ki katiller, uyuşturucu kullananlar, hırsızlık yapanlar bile kameralara bakarak evet benim ben yaptım iyi çek diyebiliyor, ama biz fotoğraflarımızda yüzlerimizi saklıyoruz oysaki bu ne bizim suçumuz ne de tercihimiz
Arkadaşlar yeni fotoğraflar yükledim.