Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hatırlayan arkadaşlar bilirler, 3 yıl önce bir kez yağ enjeksiyonunu deneyip hiç etek giyemeyenlerdenim. Yağların erimemesi için dua edip hatta adını erimesin koyan ben araya bebek girince hayallerimi ertelemiştim. Tabi para biriktireyim derken fiyatlarda uçtu...
Bu sene Ekim ayında akraba nişanı, kasım ayında öğretmenler günü, Nisan ayında kendi oğullarımın sünnet düğünü, yaza akraba düğünü gibi bir takvim var ki siyah pantolanla atlatılacak gibi değil...
Eşim ilkinde de destek değildi, şimdide paralar havaya uçup gidecek yine eriyecek bana kalıcı çözümlerle gel diyince silikondan başka çare kalmadı bana. Ameliyat videolarını izleyince silikondan gözüm korktu eşime vazgeçtimde diyemiyorum. Ben ikinciyide yağ transferi hayal ettim hep.
Bir yaşındaki oğlum yerde sallanarak uyuyor. Silikonda 1 ay spor yasak eşimde gece kalkıp kesinlikle sallamaz. Hadi yaptırdım, etek giyemeyecek gibi olursa bir sorun olsa eşime konuşmak için büyük fırsat
SİLİKON DENEYİMİ OLAN ARKADAŞLAR, lütfen deneyimlerinizi, resimlerinizi esirgemeyin
Yağ enjeksiyonundan sonra hiç mi yağın kalmadı? Genelde eridiler diyor herkes sonra resimlerini görüyoruz ki bacakları gayet güzel. Yani takıntı yaptığından dolayı sen öyle görüyor olmayasın bacaklarını. Biraz bile olsa düzelmiştir. Ozlmslr silikon yaptırmıştı ama gitti daha gören yok. Keşke gelse de söylese ne durumda olduğunu. O resim de eklemişti gayet güzel olmuştu.
arkadaşım yazdıklarının neredeyse harfi harfine aynısını cevap olarak yazmıştımki,giriş yapmadınız demezmi.neyseki ikinciye yazmak zorunda kalmadım sayende.
![]()
Yükünü hafiflettiysem ne mutlu bana.Ozlmslr, elcer ve saddy bizi terk mi etti. Yalnız kalacağız memko. İkicanımvar da görünmez oldu. Arada yenide de ziyaretimize gelmese ne yapardık.
ekleme yapayım samiminin de hakkını yememeliyim. O da geliyor sık sık ziyaretimize. :))
arkadaşım biz ameliyat olana kadar,kimseler kalmıyıcak.artık sen bana ,ben sana yorum yaparız.yalnız bırakmam seni asla![]()
Yağ enjeksiyonundan sonra hiç mi yağın kalmadı? Genelde eridiler diyor herkes sonra resimlerini görüyoruz ki bacakları gayet güzel. Yani takıntı yaptığından dolayı sen öyle görüyor olmayasın bacaklarını. Biraz bile olsa düzelmiştir. Ozlmslr silikon yaptırmıştı ama gitti daha gören yok. Keşke gelse de söylese ne durumda olduğunu. O resim de eklemişti gayet güzel olmuştu.
Öyle olacak galiba. Artık birbirimizi teselli eder dururuz. "Ay senin bacakların çok güzel. Yok canım senin bacakların daha güzel" diye.![]()
Hatırlayan arkadaşlar bilirler, 3 yıl önce bir kez yağ enjeksiyonunu deneyip hiç etek giyemeyenlerdenim. Yağların erimemesi için dua edip hatta adını erimesin koyan ben araya bebek girince hayallerimi ertelemiştim. Tabi para biriktireyim derken fiyatlarda uçtu...
Bu sene Ekim ayında akraba nişanı, kasım ayında öğretmenler günü, Nisan ayında kendi oğullarımın sünnet düğünü, yaza akraba düğünü gibi bir takvim var ki siyah pantolanla atlatılacak gibi değil...
Eşim ilkinde de destek değildi, şimdide paralar havaya uçup gidecek yine eriyecek bana kalıcı çözümlerle gel diyince silikondan başka çare kalmadı bana. Ameliyat videolarını izleyince silikondan gözüm korktu eşime vazgeçtimde diyemiyorum. Ben ikinciyide yağ transferi hayal ettim hep.
Bir yaşındaki oğlum yerde sallanarak uyuyor. Silikonda 1 ay spor yasak eşimde gece kalkıp kesinlikle sallamaz. Hadi yaptırdım, etek giyemeyecek gibi olursa bir sorun olsa eşime konuşmak için büyük fırsat
SİLİKON DENEYİMİ OLAN ARKADAŞLAR, lütfen deneyimlerinizi, resimlerinizi esirgemeyin
Yükünü hafiflettiysem ne mutlu bana.Ozlmslr, elcer ve saddy bizi terk mi etti. Yalnız kalacağız memko. İkicanımvar da görünmez oldu. Arada yenide de ziyaretimize gelmese ne yapardık.
ekleme yapayım samiminin de hakkını yememeliyim. O da geliyor sık sık ziyaretimize. :))
En az %30 kalır diyor tüm doktorlar ama şişlikler inince zaten estetik bir görüntü olmadığını anladım ve etek giyemedim
Dış yanlar kaslı bildiğin ( O )Bacak şekli benimki. doğum sonrası çok kilo kalmasına rağmen hiç değişiklik yok üst taraf kilo alıyor alt taraf çöp. Bazı yabancı sitelerin silikon öncesi ve sonrası resimlerini inceledim. Çok kaslı erkeksi bir şekil almış bacakların önceki haline can kurban dedim. Kaslı olmasını istemiyorum düz inmesini hayal ediyorum. Keske yaptıralı ne kadar oldu acaba yara izlerini merak ediyorum.
ben sizi bırakmaya kıyamıyorum istiyorum ki hepiniz ameliyat olun mutlu olun :) Birde silikon olan gittiği için birşey merak edersiniz soru sorarsınız diye de sık sık bakıyorum
slm canım ben 2012 de ocak ayında silikon taktırdım,gayet memnunum cok şükür.Bende eridimi erimedimi diye düşünmemek için birde dr um bana ' sana asla tek ameliyat yetmez 3.bile gerekebilir' demesi yüzünden silikona karar verdim.Hiç pişman değilim Allah 'ım bundan sonrada pişman ettirmez inş. silikondan sonra 2 ay spor yasak o yuzden ayakta bebek sallayamazsın.
SAMİMİ Allah pişmanlık vermesin, bedenine sağlık versin. Okul zamanı ters ama sallama derdi beni gerçekten engelliyor.
Kesi izlerin ne durumda , kaç cc lik silikon takılmıştı sana. BU SİLİKONLAR ÖMÜRLÜK MÜ ACABA TEKRAR ÇIKARTMA DERDİ BENİ KORKUTUYOR.
arkadaşım diz içlerinden alınmışmıydı?keşke bir tanecik oto koyabilsen
Çok sağol samimi. Silikon olan kaçıp gidiyor. Tabi tuzları kuru. Silikonum eridi yeniden taktırmam gerek gibi bir sıkıntıyla geri dönme ihtimalleri yok.Sana bu konuda çok minnettarız.
![]()