Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonunda fotoğraf ekleyebildim.Yorumlarınızı bekliyorum.
Albümündeki resimlerini inceledim bacak yapıma benziyor, silikon düşünüyorsun sanırım. Şimdiden senin adına bende heyecanlıyım lütfen forumu terk etme ne mutlu arada da olsa deneyimli silikon yaptıranlar olumlu dönüyor.Darısı bize...
Bu öğlen birkaç mağaza dolaştım maşallah tayttan ve slimfit pantolondan geçilmiyor ortalık. Bizlermi çok anlam yüklüyoruz bilmiyorum bacaklarımıza ama banada sanki onlar düzgün olsalar çok şey değişecekmiş gibi geliyor.
Bu ameliyatta yürüyememe ya da kemiğin kırılması riski var mı? çok düşük de olsa var mı ihtimal? benim bacaklarımda uygulanır mı?
empati yapmaya calisyiorum kac gündür,kendimi sorguluyorum,kemigim yamuk olsaydi bu ameliyati yaptirirmiydim diye..vanillasky her ameliyatin riski var ama senin icin bu ameliyatin risklerini arastiricam.ameliyat sonrasi iyilesme cabuk oluyor ki,hastalar 3 hafta da yürüyor..bence ayni sikintilari yag enjeksiyonu,yag aldirma,yada silikonda da yasiyoruz..kemige müdahele daha korkutucu geliyor ama sonuc daha mükemmel,kalici..bircok yöntem var gördügüm kadariyla..iyi bir cerrahi bulup iyi bir yöntemi secmeli..kemik parcasi özellikle kemigin genis oldugu yerden aliniyor,altdan ,kemigin inceldigi yerden degil.kemik kaynastikdan sonra niye kirilsin ki?kirilmaz bence.ama arastiricam
vanillasky bacaklarina tekrar baktim,sadece sag bacaga gerekiyor,sola gerek yok sanki,yada cok az bir miktar..acaba bu ameliyatin yapildigi belli bir yamukluk derecesi var mi..seninkiler ileri derecede degil o yüzden.ama yolladigim videoda kullanilan alet aciyi düzeltecek sekilde ayarlanip,fazla kemigi tam o miktarda kesiyor.böylece saga ve sola tam gerekli miktarda düzeltme yapilir.güzel olan tarafi ölcülerek yapildigi icin dümdüz bir netice cikacagindan eminsin.tek korkulan tabiki olasi komplikasyonlar..
https://www.youtube.com/watch?v=r6uOqcaipGM
bi de buna bakin,biraz uzun ama..vidalar korkutuyo gerci insani..ama yaptiranlar 3 hafta sonra yürüyo..
https://www.youtube.com/watch?v=nkQmLDfSfME
bu da 6 hafta sonra yürüyen bi bayanin videosu
benim bu ameliyati olmak isteyen bir tanidigim var,tip ögrencisi ve erkek..nasil olsa bekliyoruz..onun tecrübelerini sorup ögrenelim bakalim..
Arkadaşlar teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi olur. Benim bacaklarım okadar problemliydiki evlenmeden önce bile çocuklarımin bacaklari ya benimkilere benzerse diye korkuyordum. Bu bacak sorunu yüzünden ben çok çektim evliligimi bile yasayamadim sonrasındada ameliyat olmama ragmen halada düzelmis değil. Umarım çocuklarım bunları yasamaz. (Amin)
çok büyük kolaylıklar var
taksit vb şeyler
inşallah kısa sürede paranızı denkleştireblirsiniz
para olmayınca da olmuyo tabi
ama forumda araştrdgm kadarıyla büyük kolaylıklar sağlanıyo
evet saddy 28 son kontrol 30 eylülde ameliyat günü inşallah.. heyecan dorukta nasıl olacaklar diye düşünüp duruyorum daha ameliyat bile olmadan elbise etek denemeye başladım çok heyecanlıyım çok :)
tamam o zaman dört gözle o çocuğun sonucunu bekleyeceğim. Ben şimdi olamam ne de olsa. onun sorunu da parantez bacak mı?![]()
kızlar bunu söylemeyi unutuyorum hep; bana hücre kokteylide yapıldı.bilginiz vardır sanırım nette videosu da var dr.un. yağların tutunma oranını artırıyomuş bu yöntem.bunun da yapılmasını istedim ben.ne kadar tutunsa o kdr kar diye.
benim böyle bir ameliyat için ne sabrım,ne vaktim nede isteğim var(biraz ürkütücü gibi)ama ;bende bekliyicem sonuçları![]()
Bacaklarım bir gün çat diye kırılacak gibi geliyor. Yan duruyor sonuçta.Yarım ay şeklinde. Ağırlık kemiğin başlangıç ve bitiş noktasında. Ortadan çatlayabilir ağır bir yük kaldırırsam.3 haftada ayaklanıyormuşsun işte ne güzel. Ama yine de korkutucu tabi ki. Düşündükçe korkusu artıyor insanın ama kemiğin tamamen düzelmesi de çok güzel geliyor kulağa. Bu ameliyatı olmuş örnekler olsa çevremde hiç düşünmezdim bile.
iyii şanslar sana nasiass,inş çok güzel bacaklarla geri dönersin.darısı bizim de başımıza:)