- 30 Eylül 2007
- 675
- 187
- 683
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün benim doğum günüm:))
doğum günün kutlu olsun.düzgün bacaklarınla, eşinle, çocuklarınla nice güzel yıllar dilerim sana.
![]()
Bugün benim doğum günüm:))
Bugün benim doğum günüm:))
Bugün benim doğum günüm:))
Bugün benim doğum günüm:))
Kargayla ilgili bir imam yok :) ama gülmene sevindim. Allahtan ki o ayakkabılar bana hep itici gelmiştir ama spor ayakkabıya bayılırım.
spor ayakkabı, klasik ayakkabı, topuklu ayakkabı, babet, bot, çizme.... hangi biri yakışıyor ki bize.![]()
vanillacım ameliyatım öncesi her yerde kumaş giyiniyordum. o yüzden de ayakkabının pek bir önemi de kalmıyordu. ameliyat sonrası bacaklarım daha iyi oldu. onun verdiği gaz ile spor ayakkabı almak istedim. convers kötü bir deneme oldueşim iyi bir markadan spor ayakkabı bakalım deyip ikna etti beni. şu alt kısımları traktör tekerlekleri gibi olanlardan denedim. çok rahat geldi açıkçası eşimde bacaklarına takılma kimse farkında bile değil deyince aldım. her dışarı çıktığımda giyiyorum. hem rahat hem de şık duruyor. inşaallah vanillacım sana ve memkoya da nasip olur da bu tadı sizde yaşarsınız. ameliyat sonrası çok farklı oluyor. öncesinde giymeye çekinip denemek dahi istemediğin kıyafet ve ayakkabıları operasyon sonrasında çekinmeden deneyip satın almak istiyorsun ve bunun için paradan da kısmak aklına bile gelmiyor. önceki yıllara sayıyorsun canım. inşaallah sizde bu zevki tadın istiyorum. herkese Allah düzgün bacaklara kavuşacağı günleri nasip etsin.
evet saddy 28 son kontrol 30 eylülde ameliyat günü inşallah.. heyecan dorukta nasıl olacaklar diye düşünüp duruyorum daha ameliyat bile olmadan elbise etek denemeye başladım çok heyecanlıyım çok :)
Bugün benim doğum günüm:))
Bugün benim doğum günüm:))
Jay Del Ray - YouTube
şu güzel kızları gördün mü vanilla, bizim topraklara özgü değilmiş, onların durumu daha vahim galiba.
arkadaşım netimin ağır oluşundan dolayı bakamadım ama tahmin ettiğim video sanırım.iki bayan bacaklarını çarpık yapıp sonrada birleştirip düzeltiyorlar(umarım odur:))onların bacakları geyet normal,dalga geçmek için yapmışlar o videoyu.ilk gördüğümde aaaa benden beteri de varmış dedim ama sonrasını izleyincede kızdım.![]()
Mutlu yıllar ikicanimvar
Ben de bir süredir foruma girememiştim muhabbet tam gaz devam ettiği için yakalamak zor oluyor :) neyse ortadan dalayım, evet kış geldi yine mertlik bozuldu, yana yakıla bu kış giyebileceğim dizüstü topuklu çizme arıyorum bakalım bulabilecek miyim bu sezon... internette buldum ama denemeden de almak istemiyorum açıkçası. kendime tek yakıştırabildiğim kış kombinasyonu, pantolon da giyiyorum ama malum kışın üste mont falan giyince sanki iki çubuğun üstünde yürüyor gibi oluyorum ki görüntü içler acısı
şu para işini halledebilseydik ben de şubat tatilinde hemen ameliyatımı olurdum çok da güzel olurdu.
Bu arada kızlar ben silikon mu yağ enjeksiyonu mu derken farklı bir ameliyata bu aralar kafayı takmış durumdayım: vaser high definition. Bu komple vücuda uygulanan vücudu tam olması gereken kıvrımlara ulaştırmaya yönelik bir ameliyat. 3mmlik kesilerle gerekli yerlerden yağ alınıp alınan yağlar tüm vücutta gereken yerlere; göğüs, kalça, yüz vs. verilerek ameliyat kombinleniyor, ben de bacakla kombinlenir diye düşünüyorumama klasik lipodan, slimlipodan falan çok daha farklı, yani bu ameliyat karındaki kasların, kalça üstündeki gamzelerin belirginleştirilmesine kadar çok ince işler içeriyor ve türkiyede de sayılı doktorlar yapıyor. bu sebeple de inanılmaz pahalı. ama zaten bacak için düşündüğüm a.k. de benzer paralar istiyor o sebeple bir yerden parayı bulursam kafamdaki ameliyat bu kızlar
Allaam herkes hayalindeki vücuda kavuşsun, dinimiz amin![]()
Bize tam tersi gibi geldi. Düzgün bacaklar nasıl öyle açılıp dizler ayrılır ki? Hatta ben şu an denedim. Ayak tabanları yere değerken asla dizleri açamıyorum. :44: