Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Alka1 resim ekledim diye yazınca seni merak ettim, umarım son şeklinden memnunsundur. Şu pankartlı simgelerde pek asık suratlı kızgınmış sonradan fark ettim pardon.

:9: :9: :9: kötü değil ama çok güzel de değil. ortası dümdüz parantezlik yok. ama dışlar çok çıkık o da gene parantez bir görüntü veriyor. Yarım ay gibi aynı şekli. eskisiyle kesinlikle kıyaslanamaz. Dışlar incelse biraz güZel olacak gibi. Elimde mezure her gün bacaklarımı ölçüyorum dışlar inceliyo mu diye :9: etek alabilsem hemen koyarım yeni fotoğraf.

:9: :9: :9: kötü değil ama çok güzel de değil. ortası dümdüz parantezlik yok. ama dışlar çok çıkık o da gene parantez bir görüntü veriyor. Yarım ay gibi aynı şekli. eskisiyle kesinlikle kıyaslanamaz. Dışlar incelse biraz güZel olacak gibi. Elimde mezure her gün bacaklarımı ölçüyor:)um dışlar inceliyo mu diye :9: etek alabilsem hemen koyarım yeni fotoğraf.

nasiaas...

Banyodaki resim çok güzel...yalnız yatak önündeki eski halimi...anlıyamadım canım....

Etek giymene gerek yok ki canım..fotoğraf için...herhangi bişeyi sarıp etek gibi tutabilirsin... :))

.

nasiaas...

Banyodaki resim çok güzel...yalnız yatak önündeki eski halimi...anlıyamadım canım....

Etek giymene gerek yok ki canım..fotoğraf için...herhangi bişeyi sarıp etek gibi tutabilirsin... :))

.

Sadece banyodaki yeni canım. Digeri eski. Çorapla nasıl olsa koydum diye tekrar eklememiştim. Dediğini de yaptım aslında ama çekinmiştim onu koymaya :)) ekliyorum o zaman..

Geçmiş olsun simonesimone....kolay atlatmışsın.....inşallah güzel de olmuştur...keşke daha fazla yağın olsaydı...ama..kesinlikle eskisinden iyidir...
.

heryerine de konmuş yag
yag az diye yetmemesi gibi bi durum olmamıs
sadece o yuvarlak kısma dizi parantez gösteren kısma konmamıs orası da çok ufak
eger ikinci islem görrsem o zaman doldurtucam orayı da
şmdlk bi kısntım yok
çok hafif parantezlik oluo pantolon falan giydgmde
ama takmyrm onu da :D

Sadece banyodaki yeni canım. Digeri eski. Çorapla nasıl olsa koydum diye tekrar eklememiştim. Dediğini de yaptım aslında ama çekinmiştim onu koymaya :)) ekliyorum o zaman..

nasiass....bacakların süppeerr.....maşallah mutlu günlerde eskit...yok yok eskimesin hiç....hiçbişeycik olmasın..hep böyle kalsın ömür boyu...

Çok beğendim...tam hayalimdeki bacaklar...artık benim beynim sulandı..kim..kime..hangi yöntemle yaptırdı..hepsi birbirine karıştı...haaa hatırladım..sana erime derdi de yok demiştim...slikon + dolgu maddesimiydi canım...

Güzel bacaklarınla mutlu günler diliyorum nasiass...
.

Son düzenleme:
nasiass....bacakların süppeerr.....maşallah mutlu günlerde eskit...yok yok eskimesin hiç....hiçbişeycik olmasın..hep böyle kalsın ömür boyu...

Çok beğendim...tam hayalimdeki bacaklar...artık benim beynim sulandı..kim..kime..hangi yöntemle yaptırdı..hepsi birbirine karıştı...haaa hatırladım..sana erime derdi de yok demiştim...slikon + dolgu maddesimiydi canım...

Güzel bacaklarınla mutlu günler diliyorum nasiass...
.

Teşekkür ederim keypad moralimi düzelttin ;)
Evet silikon+yağ yapıldı. Yağ konulan yerlerde eriyip şekli bozmaz inşallah..
İnşallah sen de hayalindeki bacaklara kavuşursun en kısa zamanda...

heryerine de konmuş yag
yag az diye yetmemesi gibi bi durum olmamıs
sadece o yuvarlak kısma dizi parantez gösteren kısma konmamıs orası da çok ufak
eger ikinci islem görrsem o zaman doldurtucam orayı da
şmdlk bi kısntım yok
çok hafif parantezlik oluo pantolon falan giydgmde
ama takmyrm onu da :D
tekrar geçmiş olsun :)

Teşekkür ederim keypad moralimi düzelttin ;)
Evet silikon+yağ yapıldı. Yağ konulan yerlerde eriyip şekli bozmaz inşallah..
İnşallah sen de hayalindeki bacaklara kavuşursun en kısa zamanda...
merak etme erisede eskisi gibi olmaz. Dış yanlarada gelince onlar2 ay içinde incek daha güzel olcak tecrubeme güven:)

kızlar yeni foto ekledim sizler için ama bende bir sorun var resimlerim hep yan duruyor üzgünüm
süper maşallah :):nazar:

Söylediğin hep aklımda :) ama biraz sabırsızım sanırım her gün ölçü alıyorum değişiyo mu diye :9:

off ya şu bacaklarım yüzünden bayramların gelmesini bile istemiyorum.hadi düğünde uzun abiyeyle yırttım,ya bayramda.bir çok arkadaşım elbise giyinicek kesin.buharlaşıp uçasım geliyor :43:

off ya şu bacaklarım yüzünden bayramların gelmesini bile istemiyorum.hadi düğünde uzun abiyeyle yırttım,ya bayramda.bir çok arkadaşım elbise giyinicek kesin.buharlaşıp uçasım geliyor :43:

Memko ben de az önce okulda çektim kendimi. Al benden de o kadar. Etek giyilecek hali kalmamış. Ama gayet de giyiyorum. Yeter bana ne :36:
Eskiye dönmedi ama idare eder durumda. Dün anneannemin dizisinde gördüm. Foxda unutma benideki Emine tayt giymiş. Gayet de açık alt taraf dizler kalın vs...
Ekliyeyim size okuldan selamlar :))
Sen de evde denesen dizde elbise filan olur bence. Kimsenin taktığı da baktığı da yok.

Back
X