Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Teşekkür ederim krena ;)) istediklerini sorabilirsin tabi :)
Fotoğrafımın altında fiyatı yazdım. Bana da muayene de fiyat daha yüksek söylemişti ama değişebiliyor. Çünkü silikon fiyatı için belli bir aralık vermişti ama en ucuz fiyattan geldi. Silikona göre cc ye göre değişiyor sanırım. Ben hastane tetkiklerini de devlet hastanesinde yaptırdım o da hastane masraflarından düştü.. Sana ne fiyat verdi acaba ?

nasias fotograflarını hemen paylaştıgın için tesekkyr ederiz.benım bacaklarım da aynı sana benziyor.çok güzel olmuşlar.bukadar guzel olabıleceklerını görunce bn de kesınlıkle a.k.ya yaptırmaya karar verdm.verdgın ucret de aslında önce fazla gibi gelıyor ama bacaklarımızdan yıllarca cektıgımız sorunlar karsısında az kalır.gayet iyi bi fiyat yani.değer çünkü.cok guzel olmuş.maşşallah.darısı başımıza:)

eskiler tanır beni.6 ay önce ameliyat olmuştum.yenilerden merek edenler olursa profilimde resimler var arkadaşlık istediği yollayıp bakabilirler.uzun süredir birşey yazmıyordum.ağustos ayında doktora gidp ilk kontrolümü oldum ve rötuş istediğimi söyledim.doktor bacaklarımın iyi durumda olduğunu ve 4-5 ay daha bekleyip sonra birlikte karar vermemiz gerektiğini söyledi. o yüzden şu an beklemedeyim ama rötuş istiyorum kesin.hala dizlerim bana kalın geliyor oralardan alınıp alta yağ konulursa 2.bir işlemle bacaklarımın daha güzel olacağını düşünüyorum ve bu konuyu artık açmamak üzere kapatmak istiyorum.devamlı bu konuyu düşünmek ,eridi mi erimedi mi diye aynalarn önünden ayrılamamak ,eriyecek diye rejim ve spor yapmaktan korkmaktan yoruldum resmen.ama güzel tarafı etek giyemesemde dar paça pantolon giymeyi hayatıma sokmuş olması.en azından giyinme tarzımda ufak bir değişiklik oldu ve bu bile beni acayip mutlu ediyor.inşş rötuştan sonrada etek giyerim bol bol :))) bu arada rejim yapamadığım için bu 6 ayda 64 kilodan 68 kiloya ulaştım.gidişat kötü olduğu içinde rejime başladım artık.erirse rötuşa kadar en azından erisinki rötuşla tekrar düzelsinnn.
konulan yağların tamamı erimedi bende ama o ilk olduğu gibide değiller.iki bacağım arasında ufak bir farkda var.ama çok rahatsız edici değil.bi bacağmın arkasında morluk var hala geçmeyen.YENİDE sendede vardı morluk geçti mi bunu merak ediyorum?ağrı sızı hiç birşey kalmadı çok şükür.kısacası durumum bu arkadaşlar :))) uygun bi zamanda fotoda koyucam.daha net olur herşeyyy :))

muem sen de a.kya mı yaptrmıştın.nekadar tutmuştu

nasias fotograflarını hemen paylaştıgın için tesekkyr ederiz.benım bacaklarım da aynı sana benziyor.çok güzel olmuşlar.bukadar guzel olabıleceklerını görunce bn de kesınlıkle a.k.ya yaptırmaya karar verdm.verdgın ucret de aslında önce fazla gibi gelıyor ama bacaklarımızdan yıllarca cektıgımız sorunlar karsısında az kalır.gayet iyi bi fiyat yani.değer çünkü.cok guzel olmuş.maşşallah.darısı başımıza:)

Rica ederim, bir faydam oluyorsa ne mutlu bana :) yeni fotoğraflar eklediğimde daha belli olacaktır cünkü şekli değişti sanki biraz :/

iyi aksamlar arkadaslar.Aylardır sizleri takip ediyor olmama ragmen yeni üye olabildim.Burada okuduklarımdan yola çıkarak eylül ayında A.K. ile görüştüm. Bana silikon +yağ önerdi. Ameliyat olmak için Şubat ayında bir tarih belirledik çünkü o ay içinde 1 haftalık tatilim var.gerci 1 haftada nasıl ayağa kalkarim bilemiyorum. Nasiass beni arkadaş olarak eklersen çok sevinirim.senin fotoğraflarını çok merak ettim . ameliyat günü almış olmama rağmen çok umitsizim :(

Arkadaşlar hepimizin bayramı kutlu olsun.bu bayram hepimize uğurlu gelsin inşallah.Gönlümüzden geçenler kabul olsun.

Teşekkür ederim krena ;)) istediklerini sorabilirsin tabi :)
Fotoğrafımın altında fiyatı yazdım. Bana da muayene de fiyat daha yüksek söylemişti ama değişebiliyor. Çünkü silikon fiyatı için belli bir aralık vermişti ama en ucuz fiyattan geldi. Silikona göre cc ye göre değişiyor sanırım. Ben hastane tetkiklerini de devlet hastanesinde yaptırdım o da hastane masraflarından düştü.. Sana ne fiyat verdi acaba ?

Selam nasiass
Herkese mutlu,sağlıklı güzel bayramlar...
Ameliyat olmaya karar vermiş gibiyim:))))
Tabii korkup vazgeçmesem:(
1hafta iİn alicam ama dönünce yürümenden anlaşılır diye korkuyorum;utanirim haliyle:(
Fiyat çok o da öbür tarafı
Sana verdigi fiyatı göremedim nasiass bana verdigi 10..;
Seninki ne kadardı ?

Selam nasiass
Herkese mutlu,sağlıklı güzel bayramlar...
Ameliyat olmaya karar vermiş gibiyim:))))
Tabii korkup vazgeçmesem:(
1hafta iİn alicam ama dönünce yürümenden anlaşılır diye korkuyorum;utanirim haliyle:(
Fiyat çok o da öbür tarafı
Sana verdigi fiyatı göremedim nasiass bana verdigi 10..;
Seninki ne kadardı ?

1 hafta da yürümenden anlaşılır krena. Ben 1. Hafta işe dönemedim. Şimdi 2. Haftanın sonundayım cok az aksayarak yürüyorum yani en az 2 hafta alsan daha iyi olur. Ben doktora 7000+ silikon için firmaya 1450+ hastaneye de 1550 lira ödedim hepsi 10 bin tuttu. Belki ilk başta çok gibi geliyo ama yağ transferi de yaptırsan rötuş ücreti falan buna yaklaşack.
İş yerindekilere yürürken içeri basıyorum ortopediden ameliyat olcam dedim döndüğümde anlarlarsa diye gitmeden öyle bişey uydurdum.

1 hafta da yürümenden anlaşılır krena. Ben 1. Hafta işe dönemedim. Şimdi 2. Haftanın sonundayım cok az aksayarak yürüyorum yani en az 2 hafta alsan daha iyi olur. Ben doktora 7000+ silikon için firmaya 1450+ hastaneye de 1550 lira ödedim hepsi 10 bin tuttu. Belki ilk başta çok gibi geliyo ama yağ transferi de yaptırsan rötuş ücreti falan buna yaklaşack.
İş yerindekilere yürürken içeri basıyorum ortopediden ameliyat olcam dedim döndüğümde anlarlarsa diye gitmeden öyle bişey uydurdum.

Çok iyi yapmışsın:)İnsanlar da bi tuhaf artık herkes herkesin fiziğine kendinden çok hakim:)Doktor bana 1hafta yeter dedi ama sanirim yetmeyecek almak zorunda kaplıcam 2 hafta:(Fiyatlarımız aynı ama büyük korkum konan yağların erime ihtimali–..,
Bacaklarının tadını çıkar nasiass yeni yei etekler elbiseler al bunu coktan Hakettin...

Merhaba arkadaşlar öncelikle bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım
Nice mutlu sağlıklı bayramlara

Kontrole gittim dr çok beğendi. Çekinmeden etek giy dedi. Ama ben memnun olmadığımı hala eteğe cesaret edemediğimi söyledim. Bence 2.ye hiç gerek yok ama çok istiyorsan ocak veya şubatta gel bir daha yapalım dedi.

Dün bir dükkandan o cesaretle bir etek aldım. Bayramın 1.günü giydim akşam da dışarı çıkacaktık annem demez mi o etek olmadı. Pantolon giy dedi. Bozuldum olmamış dimi bacaklar yamuk dedim pantolon giydim. Annem de etek güzel oldu da ayakkabılar uymadı dedim dedi. Çok üzüldüm.

Son düzenleme:

Kontrole gittim dr çok beğendi. Çekinmeden etek giy dedi. Ama ben memnun olmadığımı hala eteğe cesaret edemediğimi söyledim. Bence 2.ye hiç gerek yok ama çok istiyorsan ocak veya şubatta gel bir daha yapalım dedi.

Dün bir dükkandan o cesaretle bir etek aldım. Bayramın 1.günü giydim akşam da dışarı çıkacaktık annem demez mi o etek olmadı. Pantolon giy dedi. Bozuldum olmamış dimi bacaklar yamuk dedim pantolon giydim. Annem de etek güzel oldu da ayakkabılar uymadı dedim dedi. Çok üzüldüm.

Mendis merhaba ben Nöbetçi üye :)) senin bayramın da kutlu olsun. Tahmin ediyorduk beğeneceğini aslinda. Ama ocakta yaparız için maddi bir karşılık söyledi mi? Uzun yazamıyorum. Eteğine biz de bakalim mı?

iyi bayramlar arkadaşım.sormak istediklerimi yenide sormuş zaten,ücret söyledimi ikinci için.etekli fotonu görmek isteriz bizde:))

Mendis merhaba ben Nöbetçi üye :)) senin bayramın da kutlu olsun. Tahmin ediyorduk beğeneceğini aslinda. Ama ocakta yaparız için maddi bir karşılık söyledi mi? Uzun yazamıyorum. Eteğine biz de bakalim mı?

Yenide sanada merhaba. Sordum 2.nasıl olacak dedim. Herşey yine aynı olacak dedi.

Back
X