Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Nasiass senin durumunu merak ediyorum nasil oldun sonuctan memnunsun anladigim kadariyla. Ben ucundan dondum ameliyatin silikon yaptiracaktim. Ameliyat sonrasi yurumen nasildi saklayamam die korktum:(

Ekledim sni bakarsın fotograflarıma.. İlk hafta çok memnundum. Bacakların birbirine degiyordu falan ana sonra değilneye başladı. Ortası açıldı ve diz altındaki içe kıvrım yeniden ortaya çıktı. Ben silikon oldufu için şeklinin hiç değilmeyeceğini düşünüyordum. Baya moralimde bozuldu açıkçası ama samimi kendi silikonunun zamanla güzelleştiğini söyledi şimdi onda oldugu gibi benim de güzelleşmesini bekliyorum. Eskisiyle kesinlikle kıyaslanamaz fotograflara bakınca anlarsın Zaten..

Ameliyattan sonra 1 hafta hep uzandım yanında seninle ilgilenecek birisi olmalı.. 2. Hafta yavas yavas ev içinde ayaklandım 16 gün sonra normal şekilde yürümeye başladım. 20. Gün işe döndüm ama uzun süre ayakta kaldıgım bir iş degil burada da masanın altına sehpa koydum ara ara ayaklarımı uzatıyorum. Onun dısında şu an yürürken falan hiç belli değil. Ama silikon olacaksa eşinden saklaman zor olmaz mı bacaklarının arkasındaki kesik belli oluyo çünkü.

Benim eşimde karşı çıkıyor ameliyat fikrine,ama biraz duygu sömürüsü yapınca yumuşuyor,her türlü arkandayım diyor.Ama iş ciddiye binince oğlumuz biraz büyüsün sonra diyor.

valla benım için memleket meselesi sayılabılır:) cok önemli.mutlaka yaptıracagım da olabilecek en iyi sonucu almak istıorum dogal olarak.zırt pırt yaptramam ki bu amelıyatı:( hem para hem zaman.psikolojim de kaldırmaz zaten süreklı hayal kırıklıgını.

esrabuket bu hepimiz için önemli ama çözümü var ve kolay bir ameliyat ama ne yazıkki sonucu kişiden kişiye değişiyor tek çaremiz yaptırıp görmek bir seferliğine denemekten başka çaremiz varmı ki bilemiyorum

Ekledim sni bakarsın fotograflarıma.. İlk hafta çok memnundum. Bacakların birbirine degiyordu falan ana sonra değilneye başladı. Ortası açıldı ve diz altındaki içe kıvrım yeniden ortaya çıktı. Ben silikon oldufu için şeklinin hiç değilmeyeceğini düşünüyordum. Baya moralimde bozuldu açıkçası ama samimi kendi silikonunun zamanla güzelleştiğini söyledi şimdi onda oldugu gibi benim de güzelleşmesini bekliyorum. Eskisiyle kesinlikle kıyaslanamaz fotograflara bakınca anlarsın Zaten..

Ameliyattan sonra 1 hafta hep uzandım yanında seninle ilgilenecek birisi olmalı.. 2. Hafta yavas yavas ev içinde ayaklandım 16 gün sonra normal şekilde yürümeye başladım. 20. Gün işe döndüm ama uzun süre ayakta kaldıgım bir iş degil burada da masanın altına sehpa koydum ara ara ayaklarımı uzatıyorum. Onun dısında şu an yürürken falan hiç belli değil. Ama silikon olacaksa eşinden saklaman zor olmaz mı bacaklarının arkasındaki kesik belli oluyo çünkü.

Silikon isini saklamak zor evet arkadasim o yuzden cesaretim kirildi iste yag enjeksiyonu sanki daha kolay saklanabilir gibi :(

Benim eşimde karşı çıkıyor ameliyat fikrine,ama biraz duygu sömürüsü yapınca yumuşuyor,her türlü arkandayım diyor.Ama iş ciddiye binince oğlumuz biraz büyüsün sonra diyor.

Benim isim cok zor benimki yumusamak ne kelime bir daha bu konuyuu acma dedi. Cocugunun yuzune nasil bakacaksin diyor ya sanki ne yapiyosam 😔

konuyla ilgili hiç bişey yazmayıp, fotoğraflarımı görebilmek için arkadaslık isteği gönderenleri kabul etmiyorum..

arkadaslar yeni tasindigim icin internetim yok o yüzden giremiyorum ama aklim sizde..hatta rüyamda vanillasky ile telefonda konusuyodum,internetim yok diye foruma giremedigimi söylüyodum:)en kisa zamanda araniza dönmeye calisicam..sevgi ve özlemle:)

Nasiass cok guzel olmus arkadasim giy eteklerini artik ;)
Zamanla dahada guzel olacaktir ic kisim disa dogru cikinti yapacak bana oyle demisti doktor

teşekkürler :)
inşallah arkadaşım bekliyorum ben de çıkıntının biraz da olsa artmasını :) emboli çorabı çıktıktan sonra değişeceğini umuyorum. 1 haftası kaldı ondan kurtulmanın :)

arkadaslar yeni tasindigim icin internetim yok o yüzden giremiyorum ama aklim sizde..hatta rüyamda vanillasky ile telefonda konusuyodum,internetim yok diye foruma giremedigimi söylüyodum:)en kisa zamanda araniza dönmeye calisicam..sevgi ve özlemle:)

bende tam foruma girip Elcer e neredesin arkadaşım diye serzenişte bulunayım diyordum.:1:özlettin kendini arkadaşım,bu kadar ara verme bir daha.

Back
X