bayadır yazamıyordum. gene bacak fetişistliğim başladı.Ama kararlıyım bu işi halledeceğim. Olmuşken bir seferde olabilecek en iyi sonuç için uğraşmaya başlıyor insan . Birde şu eşe söyleme işi ne zormuş arkadaş,ık diyorum olmuyor mık diyorum olmuyor kendime bile söyleyince bir tuhaf geliyor birde adama nasıl diyeyim ben gidecem bacaklarımı yaptıracam da sen bir zahmet 6500 tl kadar parayı hazır et ama genede garantisi yok olmadı seneye bir seans daha yaparız ona göre diye.....Ne bileyim zordayım işte
Merhaba arkadaşlar, merhaba kader3534.
uzun zamandır giremedim foruma. hayat koşuşturması ve de bekledim belki değişiklik olur, ha biraz daha bekleyeyim ha biraz daha derken sanırım birkaç ay oldu. kader3534ün de mesajı ile bi ce-e diyeyim arkadaşlara dedim. foruma bakmadım. kim var kim yok bilemiyorum ama birazdan inşallah bakmaya fırsat bulacağım....
ben bu yıl yani 2013 ocak ayı sonunda göbeğimde bulunan sezaryen izim hizasından doku , bacak dış yanlarım ve de diz içlerim alınarak ve buradan alınan yağ hücreleri ve de kök hücreler iç baldır kısmıma koyulmak suretiyle bacak ameliyatı olmuştum.
ilk yapıldığında gayet dolgundu tabii ama aylar içerisinde benim de kilo vermem ile birlikte ilk haline oranla oldukça eridi. Fakat ısrarla söylüyorum hep de söylerim iyi ki olmuşum...
tayt, etek, dar paçalı pantolonlar, şortlar ve tabii ki mayolar

hayatımda olmadığım kadar kendime güvenli geçirdim bu yazımı. Alışveriş sitelerinde etekleri es geçerdim ama şimdi onlar da ilgi alanıma girdi:)
demem o ki ben memnun kaldım. karın kısmım da hem doku hem yağ alındığı için tabii ki eskisine oranla çok daha iyi ama tabii ki fazla birkaç kilom ve doğum yaptığımdan dolayı dümdüz değil.
çok acı çektim. canım çok tatlıdır ama değdi.
Allah ömür versin hem bana hem hocama. bu sene normalde düşünüyordum rötuş yaptırmayı ama seneye erteledik eşimle, çünkü o şu anki halini çok beğeniyor.