Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Memko bu para senin için sorun olurmu bilemiyorum ama sadece dizlerindeki yağı alıp onu diz içine enjekte etmeside sen asıl ameliyatını yaptırana kadar işini görür hem o dizlerdeki kök hücre bakımından zengin olduğu söylenen yağıda boşa harcamamış olursun bir düşün bence

asıl sorun para zaten.randevu alıp gitmek için biraz cesarete ihtiyacım var.eşime bile okadar zor olduki açılmam.sanki kötü birşey yapmışım gibi utana sıkıla,hatta ağlaya ağlaya anlattım.

asıl sorun para zaten.randevu alıp gitmek için biraz cesarete ihtiyacım var.eşime bile okadar zor olduki açılmam.sanki kötü birşey yapmışım gibi utana sıkıla,hatta ağlaya ağlaya anlattım.

canım utancak,sıkılcak hiçbirşey yok inan bana.Sonuçta rahatsızlığını dile getiriyorsun kötü birşey yapmıyorsun ki.cesaret konusunda da bir kere gittin mi dr'a gerisi geliyor zaten hem dr lar bu durumlara çok alışık. Bak ben ameliyat olalı ne kadar oldu dr u gördüğüm bile yok yani dr lar bizim sürekli hayatımızda olan insanlar değil sonuçta yani böyle şeyleri takma :1:

canım iyi kötü hepimiz bir şekilde açılıyoruz eşlerimize, bende espiri yaparak hatta bacaklarımla dalga geçerek açılmıştım eşime. aslında ağlanacak halime belkide gülerek teselli ettim kendimi.

canım utancak,sıkılcak hiçbirşey yok inan bana.Sonuçta rahatsızlığını dile getiriyorsun kötü birşey yapmıyorsun ki.cesaret konusunda da bir kere gittin mi dr'a gerisi geliyor zaten hem dr lar bu durumlara çok alışık. Bak ben ameliyat olalı ne kadar oldu dr u gördüğüm bile yok yani dr lar bizim sürekli hayatımızda olan insanlar değil sonuçta yani böyle şeyleri takma :1:

Samimi çok haklı, ben bacaklarımı anneme bile göstermezdim ama doktorda çekinmedim şortla çıktım 3 dakika baktı sonra pantalonumu giydim birde öyle baktı adam zaten işyerinde düzgün bacak görmüyordur yani defolu vücutlara alışık garipsemedi normal bir şey gibi davrandı çıktım geldim para konusuna gelince yenide nin bahsettiği doktorun ücreti çok iyiymiş onu bir düşün bence

aynı ilde olunca karşılaşma ihtimalimiz var.hastene işim olunca oraya gidiyorum genelde.ya karşılaşırsakkk

aynı ilde olunca karşılaşma ihtimalimiz var.hastene işim olunca oraya gidiyorum genelde.ya karşılaşırsakkk

canım bende aynı ildeyim hatta ve hatta bir gün drla konuşurken nerede oturuyorsun diye sordu bende söyledim demez mi aaaa bende o semtte oturuyorum diye hatta hemşiresi bile aynı semtte çıktı ve muayenehanenın olduğu yerin önünden her ay gecip diğer doktorumun (kadın doğum) muayenehanesine gidiyorum:37:şekerim sana soruyorum peki ben ne yapayım?:52: hiç karşılaşmadık gerçi karşılaşsakta pek takmam:)))

Samimi çok haklı, ben bacaklarımı anneme bile göstermezdim ama doktorda çekinmedim şortla çıktım 3 dakika baktı sonra pantalonumu giydim birde öyle baktı adam zaten işyerinde düzgün bacak görmüyordur yani defolu vücutlara alışık garipsemedi normal bir şey gibi davrandı çıktım geldim para konusuna gelince yenide nin bahsettiği doktorun ücreti çok iyiymiş onu bir düşün bence

kesinlikle sonuçta orası mankenlik ajansı değil ya makan gibi bayanlara alışık olsunlar:34:

arkadaşlar dr yağ aldıktan sonra karında yada başka bir yerde sarkmalarınız yada çökmeleriniz oldumu birde yağ kokteyliyle kök hücre transferi aynı şeymidir. Lütfen beni aydınlatın,,,,,,,,,,,

bayadır yazamıyordum. gene bacak fetişistliğim başladı.Ama kararlıyım bu işi halledeceğim. Olmuşken bir seferde olabilecek en iyi sonuç için uğraşmaya başlıyor insan . Birde şu eşe söyleme işi ne zormuş arkadaş,ık diyorum olmuyor mık diyorum olmuyor kendime bile söyleyince bir tuhaf geliyor birde adama nasıl diyeyim ben gidecem bacaklarımı yaptıracam da sen bir zahmet 6500 tl kadar parayı hazır et ama genede garantisi yok olmadı seneye bir seans daha yaparız ona göre diye.....Ne bileyim zordayım işte

arkadaşlar dr yağ aldıktan sonra karında yada başka bir yerde sarkmalarınız yada çökmeleriniz oldumu birde yağ kokteyliyle kök hücre transferi aynı şeymidir. Lütfen beni aydınlatın,,,,,,,,,,,

çökme olayını bende merak ediyorum zaten elma tipliyim birde popom düzleşirse felaket olur bacak dolgusu yaptıran varmı forumundan sonra popo silikonu bölümüne dadanmak istemiyorum

bayadır yazamıyordum. gene bacak fetişistliğim başladı.Ama kararlıyım bu işi halledeceğim. Olmuşken bir seferde olabilecek en iyi sonuç için uğraşmaya başlıyor insan . Birde şu eşe söyleme işi ne zormuş arkadaş,ık diyorum olmuyor mık diyorum olmuyor kendime bile söyleyince bir tuhaf geliyor birde adama nasıl diyeyim ben gidecem bacaklarımı yaptıracam da sen bir zahmet 6500 tl kadar parayı hazır et ama genede garantisi yok olmadı seneye bir seans daha yaparız ona göre diye.....Ne bileyim zordayım işte

Merhaba arkadaşlar, merhaba kader3534.
uzun zamandır giremedim foruma. hayat koşuşturması ve de bekledim belki değişiklik olur, ha biraz daha bekleyeyim ha biraz daha derken sanırım birkaç ay oldu. kader3534ün de mesajı ile bi ce-e diyeyim arkadaşlara dedim. foruma bakmadım. kim var kim yok bilemiyorum ama birazdan inşallah bakmaya fırsat bulacağım....

ben bu yıl yani 2013 ocak ayı sonunda göbeğimde bulunan sezaryen izim hizasından doku , bacak dış yanlarım ve de diz içlerim alınarak ve buradan alınan yağ hücreleri ve de kök hücreler iç baldır kısmıma koyulmak suretiyle bacak ameliyatı olmuştum.
ilk yapıldığında gayet dolgundu tabii ama aylar içerisinde benim de kilo vermem ile birlikte ilk haline oranla oldukça eridi. Fakat ısrarla söylüyorum hep de söylerim iyi ki olmuşum...
tayt, etek, dar paçalı pantolonlar, şortlar ve tabii ki mayolar;)
hayatımda olmadığım kadar kendime güvenli geçirdim bu yazımı. Alışveriş sitelerinde etekleri es geçerdim ama şimdi onlar da ilgi alanıma girdi:)

demem o ki ben memnun kaldım. karın kısmım da hem doku hem yağ alındığı için tabii ki eskisine oranla çok daha iyi ama tabii ki fazla birkaç kilom ve doğum yaptığımdan dolayı dümdüz değil.
çok acı çektim. canım çok tatlıdır ama değdi.
Allah ömür versin hem bana hem hocama. bu sene normalde düşünüyordum rötuş yaptırmayı ama seneye erteledik eşimle, çünkü o şu anki halini çok beğeniyor.

yeni resim de yüklemedim ama düz 2,5 ay sonra demişim ya onunla aynı. yani dizler düzgün ve diz içleri az da olsa dolu. tabii ki kemik yamuk:)) ama inanın dizlerin iyi biri tarafından düzeltilmiş olması bile çok değiştiriyor.

kök hücre ve yağ transferi arasında kalıcılık bakımından baya bir fark oluyormuş. Tabi fiyat açısından da acaba kime sadece yağ kime kök hücre ve yağ verildi, hani kendilerini bir kıyaslarsak karar vermek daha doğru olur

ameliyatını olup işini bitirmene rağmen hala forumdaki sorularımıza cevap verdiğin için sana çooook teşekkürler. Bu forumun en güzel duasını yapıyorum senin için, dilerim hiçbir zaman yağların erimez rütüşa bile ihtiyaç duymazsın

kök hücre ve yağ transferi arasında kalıcılık bakımından baya bir fark oluyormuş. Tabi fiyat açısından da acaba kime sadece yağ kime kök hücre ve yağ verildi, hani kendilerini bir kıyaslarsak karar vermek daha doğru olur

banada kök hücre yapılacak ama doktor vücudunun yağı korumasına bağli yüzde seksene kadar eriyebilir dedi doktora sormadım tamda emin değilim ama internetten yaptığım araştırmaya bakarsak kök hücre ile yağ alındıktan sonra bir makinaya giriyor makina içindeki kanı ayırıyor sadece yağı enjekte edilecek yere ekliyorlar yağ havayla temas etmediği için daha kalıcı oluyor yağ kandan arındırıldığı için yağ enjekte edilen yerde şişme olmuyor

Ben daha once karin bolgemden lipo oldum hic bir cokme olmadi morarma bile olmadi 3 haftada sekli beliginlesti zaten

Bende cok zor soyledim benim esim de cok karsi. Ve simdide pismanim keske soylemeseydim diyorum gerci ben esimin boyle yapacagini tahmin ediyordum da:( simdi aralik gibi dusunuyorum ameliyati ve ona soylemiycem

yeni resim de yüklemedim ama düz 2,5 ay sonra demişim ya onunla aynı. yani dizler düzgün ve diz içleri az da olsa dolu. tabii ki kemik yamuk:)) ama inanın dizlerin iyi biri tarafından düzeltilmiş olması bile çok değiştiriyor.

Selam amely senin surecini okumustum burdan memnun olmana cok sevindim:) benim icin umut oldun ins bende memnun kalirim resimlerini gormeyi cok isterim arkadas olarak beni de eklersen sevinirim

ameliyatını olup işini bitirmene rağmen hala forumdaki sorularımıza cevap verdiğin için sana çooook teşekkürler. Bu forumun en güzel duasını yapıyorum senin için, dilerim hiçbir zaman yağların erimez rütüşa bile ihtiyaç duymazsın

oyyy canım arkadaşım. duadan güzel hediye yoktur benim için. ben teşekkür ederim. Allah hakkımızda hayırlısını versin.

olmadı bir seans işi benim başından beri düşündüğüm bir durumdu. hatta hoca ile konuşurken onu da sordum o da tabii gerekebilir dedi. ama sadece hastane masrafını ödemem gerekiyormuş... da işte önceki mesajımda da belirttiğim gibi şu an çook mükemmel değil-resimlerde de görürsünüz- ama seneye rötuş daha iyi olacak benim için.
iyi geceler diliyorum daha sonra görüşürüz.

Back
X