Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Arkadaşlar yeni fotoları malesef yükleyemedim. Telefondan yapmaya çalışyorum ondan mı acaba. İzmirde ameliyat olan yada olmayı düşünen varmı bunu çok merak ediyorum. Çünkü hüsran dolu 2 operasyon geçirmiş biri olarak acil bilgilendirilmeye ihtiyacım var.:((
Doktorum silikonu önermedi bana. Yağ enjeksiyonuyla çok iyi bi sonuç çıkarırız dedi inandım bende. Ama 2 ameliyat olmama rağmen sonuç iyi değil. Şimdi ben giden paralarıma mı umutlarıma mı yanayım. Bundan sonrası için ne yapcağım artık daha önemli lüften yatdımcı olun arkadaşlar
canı ben vrım izmirde ameliyat olan

Benim bütün planlar iptal. Burun aynen kalır. Göbek şişer :37:
ayyyyy inan çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.:)

hepinize çok çok teşekkür ederim canlar :) arada bir bahsediyordum size de. kararsızdım hatta vazgeçmiştim ama neyse işte...
papatya, senin de olsun istiyorsun ne güzel :)
mendisin ve samiminin de hemen olsun hemen :16:
saol canım hamilelerin duaları kabul olurmuş güzel duan için tesekkürler inş sende sorunsu hamilelik yaşar sağlıkla bebeğini kucaklarsın:)

hepinize çok çok teşekkür ederim canlar :) arada bir bahsediyordum size de. kararsızdım hatta vazgeçmiştim ama neyse işte...

yenide içimden bir his kız olacak diyor ama temennim öncelikle sağlıklı olması :16: :16:

sen artık hamilelerin topiğine takılırsın,sonrada bizi tamamen unutursun:43:

Yok yok. Gitmem :) ilk hamileliğimde doktor cep tel. Yasaklamıştı. Belki radyasyon sebebiyle az girerim ama sizinleyim :)) daha doktora da gitmedim. Hiç eğlencesinde ve heyecanında değilim şu an. Hamile topiğine değil ama seneye diyet topiğine gidebilirim :1:

Yok yok. Gitmem :) ilk hamileliğimde doktor cep tel. Yasaklamıştı. Belki radyasyon sebebiyle az girerim ama sizinleyim :)) daha doktora da gitmedim. Hiç eğlencesinde ve heyecanında değilim şu an. Hamile topiğine değil ama seneye diyet topiğine gidebilirim :1:

arkadaşım dal gibisin, senin ancak 9 aylık halin, benim şimdiki halim gibi olur :1:.sen bu zayıf kilona rağmen kiloluyum diyorsan,doğumdan sonraki kilolarını vermen hiçte zor olmuyucaktır.bu arad doğum temmuzamı gelicek?

arkadaşım dal gibisin, senin ancak 9 aylık halin, benim şimdiki halim gibi olur :1:.sen bu zayıf kilona rağmen kiloluyum diyorsan,doğumdan sonraki kilolarını vermen hiçte zor olmuyucaktır.bu arad doğum temmuzamı gelicek?

Cumartesi gidiyorum doktora. Ağustos da olabilir. 20 kiloyu bulmuştu aldığım kilo 6 yıl önce :) Neyse artık bakarız duruma göre :)

arkadaşlar albüme 9 ay sonra adı ile yeni bir resim yükledim. yorumlarınızı bekliyorum iyi geceler

oo hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Cumartesi gidiyorum doktora. Ağustos da olabilir. 20 kiloyu bulmuştu aldığım kilo 6 yıl önce :) Neyse artık bakarız duruma göre :)

senin için hayırlısını diliyorum arkadaşım.bu arada 5 dk yazmayınca sistem hemen çıkarıyor,tekrar giriş yapmak zorunda kalıyorum herseferinde çokkk sıkıcı,uğraştırıcı:36:

Amylee uzun zaman sonra seni görmek güzel arkadaşım.

Ben de sizi özlemişim.fakat biraz ara vermek zorundaydım. Yine de çok sık giremeyebilirim ama iyi dileklerim sizlerle.

Sürekli ne yaptılar acaba diye meraklanıyorum ama vakit bulamadım :( neyse yine uygun bir zamanda son resimlerinizi karıştıracağım haberiniz olsun:))))

Back
X