Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızla
1 ay önce AK ya gittim nedense ondan çıktığımda kesin buna ameliyat olmalıyım hissine gelemedim gecen hafta bir de HF fen randevu aldım o kadar umutlu konuştu ki ona olmam gerekiyormuş gibi düşünüyorum
Silikon ,yağ alma ve yağ eklemeyapacak
HF ye olan ya da burda olup HF ye olduğunu bilen :) birileri yorum yaparsa çok ama ok sevinirim
Çok korkuyorummmmm![]()
kutlarım kararınızı. loresimo nun dr unamı olucasınız. kaç tl. bnde b.cihtmura yaptırdım 2 sene oldu.
Selam kızla
1 ay önce AK ya gittim nedense ondan çıktığımda kesin buna ameliyat olmalıyım hissine gelemedim gecen hafta bir de HF fen randevu aldım o kadar umutlu konuştu ki ona olmam gerekiyormuş gibi düşünüyorum
Silikon ,yağ alma ve yağ eklemeyapacak
HF ye olan ya da burda olup HF ye olduğunu bilen :) birileri yorum yaparsa çok ama ok sevinirim
Çok korkuyorummmmm![]()
hepinize çok çok teşekkür ederim canlar :) arada bir bahsediyordum size de. kararsızdım hatta vazgeçmiştim ama neyse işte...
papatya, senin de olsun istiyorsun ne güzel :)
mendisin ve samiminin de hemen olsun hemen![]()
mendis hoşgeldin sen yaptırmışmıydın.
arkadaşlar randevumu aldım aralıkta ameliyat olacağım.İnanılmaz heyecanlıyım.Ben silikon düşünmüyordum, zaten banada uygun değilmiş ince bacaklarda uygulayabiliyormuş.yağ enjeksiyonu yapacak diz içlerinden ve karından yağ alıp koyacak.Bakalım ne olacak.İnsan tarihide belirledikten sonra baya bir ikilemde kalıyor acaba doğru olanımı yapıyorum değermi diye ama birkaç gün önce bir yemeğe katıldım koca salonda pantolan giyen iki yada üç kişiydik. gözelerim hep onlarım bacaklarındaydı ,acaba onlarda çarpık bacaklıda ondanmı elbise giyemediler diye bakıp durdum anladım ki bu en az sağlık için yapılan ameliyatlar kadar gerekli, yoksa biz kafayı yiyeceğiz kimsede niye bu halde olduğumuzu bile anlamayacak
Bu arada en ufak şikayetimde ya da üzüntümde eşim yaşadıklarından ders almadın mı diye lafa başlıyor,yani bizim bacak işi yalan oldu.beni en çok sıkan şey kayınvalidemlerle yaşadığım sorunlardı.Şimdi o konuda bile şikayet,dile getirme hakkım kalmadı.Takmayacakmışım.Anlayacağınız bu iş yine birilerine yaradı.Onlar yola devam,ben sus,sus,sus:)))