Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Benim cukurlarimi doldurmak yerine, cukurumu kayb etmek icin, basende olan yaglarimi almis, beni dogal olmayan goruntuye ulastirmish.. Ben karnimdaki yagi avantajli kullanmak isterken o vucudumun 6 bolgesinden 4 lt yag aldi atdi. Shimdi o yaratdigi cukurlari dolduracak kadar yagim bile yok.(((

gerçekten üzücü bir durum,Allah vicdan sahibi dr larla karşılaştırsın hepimizi.hasta değil,müşteri gibi görüyor bir çoğu ,psikolojik yönünüde düşünmeleri gerekiyor.

Geçmiş olsun gülüm 77 bende bundan çok korkuyorum zaten elma tipliyim doktorun aklına eserde popomdan yağ alıp beni dümdüz bırakır diye korkuyorum neticede herşeye o karar verecek saddy, nasias ve ak ya ameliyat olan diğer arkadaşlar sizin en çok nerelerinizden yağ almış tarzı nedir acaba

Geçmiş olsun gülüm 77 bende bundan çok korkuyorum zaten elma tipliyim doktorun aklına eserde popomdan yağ alıp beni dümdüz bırakır diye korkuyorum neticede herşeye o karar verecek saddy, nasias ve ak ya ameliyat olan diğer arkadaşlar sizin en çok nerelerinizden yağ almış tarzı nedir acaba

o drun böyle bir hata yapıcağını sanmıyorum,gönlünü ferah tut.

Benim sırt tarafımdan çamasırın üst kısmından, tam bel yanlarımdan, basenden de çamaşır hizasından almış.. Bir de diz içi tabi.. Bu yağ alınan yerlerde hiç bir şekil değişikliği olmadı bnde.. Bnce korkma gerçekten doktor ne dediyse onu yapıyor. Bn aslında bel çevremdeki yağlar gidecek diye mutlu olmuştum ama kendisi muayenede bir değişiklik olmayacak demişti.. Dediği gibi de oldu çünkü bu gerçek bir lipo değilmiş...

Benim sırt tarafımdan çamasırın üst kısmından, tam bel yanlarımdan, basenden de çamaşır hizasından almış.. Bir de diz içi tabi.. Bu yağ alınan yerlerde hiç bir şekil değişikliği olmadı bnde.. Bnce korkma gerçekten doktor ne dediyse onu yapıyor. Bn aslında bel çevremdeki yağlar gidecek diye mutlu olmuştum ama kendisi muayenede bir değişiklik olmayacak demişti.. Dediği gibi de oldu çünkü bu gerçek bir lipo değilmiş...

arkadaşım dal gibisin zaten ,bel gitmesede olur.kiii;incecik belin var,o kadarcıkta olsun ama

geçmiş olsun çok talihsiz bir durum gerçekten.Peki siz memnun olmadığınızı söylemedinizmi? size ne gibi acıklama yaptı?çok merak ettim

Amelyatdan sonra gozumun yasi hic kurumadi. Memnun olmadigimi soyledim, daha bir seneye sekil alir guzel olur dedi. 3 ay sonra aglayarak yine yanina gitdim, elbise giymeye hastet kaldigimi dedim, yalvardim bir seyler yapin diye. Popomun bir tarafinda daha derin cukur olushturdugu isin cok kotuydum.( karnimdan yag almamisti sonra karin germe yaptiracagim icin. Shimdide ordan alib bu cukuru doldururum dedi. 3 bin euro ucret istedi kendi yapdigi kusuru dizeltmek icin. O para garsiligindada 500 qr yag aldi, islemden gecirdi 250 qr kullana bileceyi yag oldu. 0nunda 150 qr ini kullandi fazlasi tutmaz dedi. 3 ay sonrada 100 qr icin gitdim bin euro odedim. Yine istediyim sonuc olmadi cok az fark oldu ama. Demek istediyim oki cok paragoz insafsiz biri o. Beni maddi ve manevi olarak yikdi.(

Cok sasirdim:( yani yanlismi anlamis nedir boyle birsey nasil yanlis anlanirki. Birde iyi bir dr oldugu soylenir piyasada😳

Bende paraya kiydim pismanlik yasamamak icin. malesef umdugum gibi olmadi. Dusundum profosordu, bu yasa kadar hatali hatasiz amelyatlar yapa bilir, ama artik ustatdir hata yapmaz. Malesef yanildim...( televizyonda qazetelerde hep reklam yaptiriyor kendini, ama malesef konusdugu gibi degil. Hic konusturmuyor hastasini.(

Sagol canim. Ben armut tipliydim. Seklimdende memnundum. Sadece birazcik popomda cukurlarin dolmasini, tam yuvarlak olmasini istedim. Oda olmadi. Doktor bey beni oyle beyenemedi boyle yapdi. Simdi kilo alinca kollarim ve sirtim yag topluyor. Sen elma tipliysense bel,karin ve sirtdan yag aldirmakdan korkma. Ama popo, basenlere, bacaklara hic dokundurma!

benimde aynen nasiasın bahsettiği yerlerden alındı ama diz içlerinden alınmadı benim.ayrıca göbek ve üst basenlerimin yan arka ön yaklaşık 5-6 yerinden de alındı.bnm toplamda 20 tane bandajım vardı.bunlardan birkaç tanesi diz içine ve bileklere enjekte edilenleri çıkarırsak birçok yerden yağ alınmış yani.ama bi değişiklik yok vücudumda.göbek gram azalmadı bnm üstelik ameliyattan sonrada aman kilo vermiyim yağlar erimesin diye de üstüne kilo aldım malesef.şuan ameliyattan önceki halimden tam 5 kilo fazlam var ve kaldı bu kilolarda üzerimde veremiyorum midem genişledi.bu işin kötü yanı da bu malesef :( tekrar ameliyat olsam bi o kadar daha yağ çıkar benden.zaten dr.a dicem bidahakine hepsini göbeğimden alsın :)

bu arada az önce arkadaşım gelebildi sonunda ve elbise giyip fotoğraflarımı çektirdim.bi heyecanla hemen burayı açıp yüklemeye çalıştım ama onun fotoğ. makinesiyle çekilmişti fotolar oyüzden dosya boyutu büyük diyor ya yüklemiyor buraya malesef :( sinirlerim bozuldu arkadaşımda gitti ne yazıkki :(

merhaba arkadaşlar.
pek takip edemiyorum burayı.
şöyle gerilere doğru biraz baktım,
yenide,hamilesin herhalde,hayırlı uğurlu olsun.
ikicanımvar,sen de ameliyata karar vermişsin çok sevindim.inşallah başarılı geçer.
diğer herkese selam benden,vanilya,memko,leyla...ismini hatırlayamadığım herkes.
bacağa yapışan bir silikondan bahsedilmiş,baya heyecanlandırdı beni,
Rosehouse,merakla bekliyorum yorumunu.
iyi bir şeyse parasına falan bakmadan alırım ben de.

faceten o sayfayı inceledim şimdi.
sanırım vanilyanın mesajından sonra biraz daha kapsamlı fotoğraflar koyulmuş:9:
beğenen sayısı da 100 ü aşmış,kızlar siz misiniz yoksa doğru söyleyin:9:
çok merak ettim yaa,mesaj attım,çıplak bacak üzerine yapışmış halini fotoğraflayabilir misiniz diye,
görüntü iğrenç,muhtemelen şu duvarlara falan yapışan 3-5 kuruşluk pis toplar var ya,onun gibi bir şey.
aaa,bir dk yaa,o toplar denenebilir aslında,hala satılıyor mu ki onlar durun bir bakayım ben ona:32:

Amelyatdan sonra gozumun yasi hic kurumadi. Memnun olmadigimi soyledim, daha bir seneye sekil alir guzel olur dedi. 3 ay sonra aglayarak yine yanina gitdim, elbise giymeye hastet kaldigimi dedim, yalvardim bir seyler yapin diye. Popomun bir tarafinda daha derin cukur olushturdugu isin cok kotuydum.( karnimdan yag almamisti sonra karin germe yaptiracagim icin. Shimdide ordan alib bu cukuru doldururum dedi. 3 bin euro ucret istedi kendi yapdigi kusuru dizeltmek icin. O para garsiligindada 500 qr yag aldi, islemden gecirdi 250 qr kullana bileceyi yag oldu. 0nunda 150 qr ini kullandi fazlasi tutmaz dedi. 3 ay sonrada 100 qr icin gitdim bin euro odedim. Yine istediyim sonuc olmadi cok az fark oldu ama. Demek istediyim oki cok paragoz insafsiz biri o. Beni maddi ve manevi olarak yikdi.(

hem hata yap hemde tekrar para al içleri nasıl rahat ediyor anlamadım.Bizler canımızı onlara emanet ederken onlar bizi para olarak görüyor malesef (tabi bütün doktorlar için söylemiyorum illaki çok iyi drlarda var)

Selam arkadaşlar, forumda çok uzunda süredir takipteyim. artık yazmaya karar verdim çünkü ben de artık bu dertten kurtulmak istyorum. şu 50 mesajı da doldurmak istiyorum biran önce.

nasias senin ameliyatı silikon ameliyatı olduğu için çok fazla yağ almamıştır zaten ama yinede tek bir yerden alıp deformasyon yaratmak istememiş sanırım doktorun bu özenli tavrı içimi rahatlattı, saddy senin neden diz içlerinden almadı acaba enterasan geldi bana fotoğraflarını dört gözle bekliyorum çünkü senin bacaklarını gördükten sonra kayseriden vazgeçip istanbul a gitmeye karar vermiştim, umarım bir değişiklik yoktur bacaklarında, kanat sende aramıza hoşgeldin hakkında hayırlısı olur işallah

hem hata yap hemde tekrar para al içleri nasıl rahat ediyor anlamadım.Bizler canımızı onlara emanet ederken onlar bizi para olarak görüyor malesef (tabi bütün doktorlar için söylemiyorum illaki çok iyi drlarda var)

Şimdi burda iyi bir doktor arastırmasındayım. Onur Erol yaratdıgı kusurları duzeltecek, iyi yag dolgusu yapan doktor arastırmasındayım. Karnımda 300, 500 qr yag var, onuda zarara ugratmaktan korkuyorum.( Karın germe yaptırıb, cukurlarımı doldurtmak istiyorum kısmet olursa.

Sagol canim. Ben armut tipliydim. Seklimdende memnundum. Sadece birazcik popomda cukurlarin dolmasini, tam yuvarlak olmasini istedim. Oda olmadi. Doktor bey beni oyle beyenemedi boyle yapdi. Simdi kilo alinca kollarim ve sirtim yag topluyor. Sen elma tipliysense bel,karin ve sirtdan yag aldirmakdan korkma. Ama popo, basenlere, bacaklara hic dokundurma!

malesef bacaklarıma dokunacak çünkü bacaklarımda dalgalanma varmış öyle söyledi üst bacaktan alıcak sanırım. eğer üst bacaktaki yağ yetmezse diğer yerlerden yağ alıcak bakalım görücez ne olacak

Samimi arkadasim! Ben bu formu yeni okumaya basladim, gorduyum kadariyla sen uzun zamandi takibcisisin bu formun. Bu formu okuyub bitirmeme uzun zaman lazim, o kadarda zamanim yok. Sen okuduklarina gore, burda en cok ovdukleri doktor kim? Ercan karacaoglunada dolgu yaptiran,memnun kalana bu forumda rasladinmi hic???

malesef bacaklarıma dokunacak çünkü bacaklarımda dalgalanma varmış öyle söyledi üst bacaktan alıcak sanırım. eğer üst bacaktaki yağ yetmezse diğer yerlerden yağ alıcak bakalım görücez ne olacak

Dalgalanma lipodan degilse bence yaptirma! Riske atma bacaklari. Fazla yag alirsa benim gibi pisman ola bilirsin. Dalgalanmayi duzeltmek icin LPG yaptirsan daha iyi.

Back
X