Senin dr. ek. mi ak.mı? inşallah güzel sonuç alırsın.Ek geri donus yapiyor ben mail yoluyla konustum kendisiyle 10 subatta ameliyat olacagim kismetse ucret 7000 dedi yag enj olacak benim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin dr. ek. mi ak.mı? inşallah güzel sonuç alırsın.Ek geri donus yapiyor ben mail yoluyla konustum kendisiyle 10 subatta ameliyat olacagim kismetse ucret 7000 dedi yag enj olacak benim
Açık ve herkesin görebileceği şekilde bir resim koyamam. Siz de anlarsınız bunu. açık aramalarda herkes rahatlıkla görebiliyor ve bu uzun vadede güvenilir değil. Beni ekleyen olursa rahatlıkla koyarım. Yoruma ihtiyacım var.
Silikondan memnun musun? beni korkutuyor ama en kesin çözüm de o gibi duruyor. Ben daha kararımı vermedim. Dr. a bir karar versem önce. Bu aşamaya gelmek ruhen çok kolay olmadı. ama artık kararımı verdim.canım burada ak çok övülüyor zaten çoğu ya a.k ye yada h.f ye ameliyat oldu.Ben kendi drumdanda memnunum ama ben silikon taktırdım izmirde a.s ye ameliyat oldum .umarım sende doğru doktoru bulursun
İsim yazmama karari alinmisti burada onun icin basharf yaziyoruz ben kisaca ercan k desem anladilir umarim benim gidecegim dr o. Ak ile onun arasinda kararsiz kaldim aslinda kismet artik sansimiza kalmis:/Senin dr. ek. mi ak.mı? inşallah güzel sonuç alırsın.
Buraya derken albumune demek istedim arkadas olarak eklediklerin gorebilir sadece![]()
Canim E.K yazmishsin, ercan karacaoglumu? Sen kime yaptiracaksin?
fotoğraf eklerim albüme ama 10 mesaj daha yazmam lazımmış:) lafa tutun beni :)Benim hiç arkadaşım yok ki:) eskiden açılmış bir üyeliğim vardı ondan devam ediyorum. uzun yıllar ziyaretçi olarak izledim sadece:) şimdi cesaretimi toplayıp adım attım bakalım hayırlısı:)
Lpg nedir hiç bilmiyorum ama selülit gibi küçük bir dalgalanma değil bu lipodan kaynaklanmıyor daha önce lipo yaptırmadım bir de burda bulunan hiç kimse lipo için gitmiyor zaten doktora senin yazdıklarını okudum ben burada öyle 4 kilo yağ alınan kimse görmedim kilosu ne olursa olsun en fazla 500 ml alınan oldu sanırım bu ameliyatla ilgili olarak doktordan kaynaklanan sorunlarımız; dizlerden çok fazla yağ alıp çukur oluşturması, ameliyat sonrası ilgilenmemesi, ameliyatın ve sonraki sürecin acılı geçmesi olabilir birde yağlarımızın erimesi olayı var o da şansa kalmış dizlerim bir hayli çıkık birde bacağımın kalçayla birleştiği yerde içe doğru bir çıkıklık var doktor dizimden alıp diz altını dolduracak
fotoğraf eklerim albüme ama 10 mesaj daha yazmam lazımmış:) lafa tutun beni :)
Silikondan memnun musun? beni korkutuyor ama en kesin çözüm de o gibi duruyor. Ben daha kararımı vermedim. Dr. a bir karar versem önce. Bu aşamaya gelmek ruhen çok kolay olmadı. ama artık kararımı verdim.
canım evet silikondan memnunum şükür.bende tek seferde kurtulmak için silikon istiyodum zaten dr da silikon önerdi.
arkadaşlar şu silikon bacak şekillendirici sayfasından msj yollamışlar bugün.
ben ürünün çıplak bacak üzerindeki fotoğrafını istemiştim,haftasonu mankenimiz gelecek,istediğiniz şekilde fotoğrafı ekleriz
demişler.ona göre bakacağım bende.
bu arada rosehouse,hala gelmedi mi ürün eline?
samimi sen dizlerini büküp oturuyor musun, yoksa dikkat ediyor musun hala ?
dizlerimi rahat büküp oturabiliyorum ilk zamanlar zor oluyodu ama artık rahatım
Ak yeameliyat olmakisteyen arkadaşlar masraflara muayene ücretinideekleyin ona göre tedbirinizi alın ameyat olan diğer arkadaşları bilmem ama ben tek sefer gidip ameliyat olup dönmek istedim mesalabir gün muayene diğer günameliyat bunun için çok ısrar etmeme rağmen önce beni muayene için çağırdı muayene ücreti 200 bir o kadar yol parası daha sonra ameliyat için gidicem ameliyattanbir önceki gün yine muayene var sanırım aynı ücreti o zamanda öderim ertesi gün ameliyat ameliyattan 2 hafta önceden 500 lira a ans aldı hastane anlıyacağınız buameliyat için bana 6500 lira fiyat verdi ama 2 kere istanbul a gidiş geliş 2 de muayene otele gidicekseniz orda konaklama ile beraber 1500 daha koyun üstüne istanbuldaysanız sadece muyene ücretini ekleyin bütçenizi iyi yapın
Risehouse beni arkadaş olarak eklermisin bacak şekillendirici almak istiyorum ama nasil duracağı konusunda tereddütlüyüm bide bacaga yapisip yapismayacagi konusunda.resim eklersen görmek isterim tsklerBugün mesaj atmışlar.Kargoya verilmiş.Büyük ihtimal Cumartesi elimde olur.Merak etmeyin ayrıntılarıyla yazarım durumu.İnşallah bize geçici de olsa bir çözüm olur.