Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Canım 2520. sayfada foto eklemiştim oradan bakabilirsin son durumum o şekilde en son 2009 da 2. amelıyatımı olmuştum.
Aslında diğer doktorun yaptığı iyiydi fakat sonrasında ben büyük sıkıntılar yaşadım çok hızlı kilo kaybım başladı, ister istemez de yağlar gitti tabi, ama tekrar kilo aldıkça tekrar kalınlaştıgını gördüm,şuan için iyiler en azından ilk hallerine göre, 4 değil de 3 seans diyelim biz ona, ama bünyeden bünyeye de fark olabilir, dediğim gibi burda ilk amelıyattan sonra bile erimedi erise de kalanlar yetti diye yazan arkadaşlarda oldu, o yüzden kişiden kişiye değişen bir durum aslında ben bile son bir rötuş amaçlı istiyorum ama şimdilik imkansız görünüyor.
Her seferinde lipo yaptırmak bencede zor, her seferinde üzerlerinden en az 6 ay geçmesi gerekiyor ama donmus yagdan iyidir :)) ilk amelıyatımda belimden alınmışken 2. amelıyatta göbegimden alındı biraz morluk oluyor agrı oluyor, ilk amelıyatımda cok agrım olmamıştı ama 2. amelıyatımda cok agrım oldu yazmıstım hatta, baya zor atlattım o süreci bünyeden bünyeye değişiyor, her seferinde lipo yaptırmanın zor olmasının bi sebebide bazı yerlerde çukurluklar kalabiliyo olması olabilir.O yüzden iyi karar verip emin ellerde olmak şart ama sanırım artık doktorlarda bu işi iyice ticarete dökmüş biraz okudum da sayfayı 10 binler havada uçuşuyodu :1: bu ne ya bizim amelıyat oldugumuz sıralar 2 bin, 3 binler de iken 10 bini görünce gözlerim fırladı yuh yani :20:

cevap için çoook teşekkürler leydi :))) bugün Ferruh bey ile görüştüm. bana silikonu önermedi, hıfzı bey de önermemişti. çünkü baldırların iyi sadece bilek ve diz içine dolgu gerekiyor dedi. 2 seansda biter dedi. ben de Ferruh beyde karar kıldım. 3-4 çok fazla çünkü. haftaya ameliyat olacağım sanırım. ayrıntıları paylaşırım. fiyat konusunda çok haklısın. talep arttıkça fiyat yükseliyor. ben de maddi sıkıntı çekiyorum ve zar zor vereceğim bu paranın boşa gitmesinden korkuyorum. Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın, emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah. Fotoğrafına baktım ama ameliyat öncesini de görmek isterdim. diz içleri benimki gibi miydi acaba?

cevap için çoook teşekkürler leydi :))) bugün Ferruh bey ile görüştüm. bana silikonu önermedi, hıfzı bey de önermemişti. çünkü baldırların iyi sadece bilek ve diz içine dolgu gerekiyor dedi. 2 seansda biter dedi. ben de Ferruh beyde karar kıldım. 3-4 çok fazla çünkü. haftaya ameliyat olacağım sanırım. ayrıntıları paylaşırım. fiyat konusunda çok haklısın. talep arttıkça fiyat yükseliyor. ben de maddi sıkıntı çekiyorum ve zar zor vereceğim bu paranın boşa gitmesinden korkuyorum. Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın, emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah. Fotoğrafına baktım ama ameliyat öncesini de görmek isterdim. diz içleri benimki gibi miydi acaba?

teacher arkadaşım hoşgeldin .ikicanımvar senin düşündüğün dr a ameliyat oldu.o sana daha iyi bilgi vericektir.

Ayrica amerikali bir kadinin kitabida var internetten satin aldim fakat ingilizce ceviremedim ingilizcesi olan varsa onada yollarim

Bide bacak duzeltmek icin baktinizmi bilmiyorum yakson house diye biyer var guney kore amerika gibi gene site ingilizce oldugu icin anlayamdim ama kaslara bicim veriliyor 1000 dolar ve 10 seans gibi ama sureklimi gitmek lazim eski haline donuyormu vs cozumleride bilmiyorum ingilizcesi olanlar bi bakarsa sevinirim

Cok memnin degilim o yuzden hala arastiriyorum ama saglik acisindan memnunnum bide artik dar pantplon giyebiloyorum strec degil.ama bacaklarim zayif oldugu icin gorumum vok harika degil oda zayifligim sebebiyle

Cok memnin degilim o yuzden hala arastiriyorum ama saglik acisindan memnunnum bide artik dar pantplon giyebiloyorum strec degil.ama bacaklarim zayif oldugu icin gorumum vok harika degil oda zayifligim sebebiyle
yani düzelme ,dar pantolon giyiniecek kadar olmadımı?ne kadar sürdü tedavi süresi.bunu düşünen bir kaç arkadaşımız var.ayrıntı yazarsan bilgilerinden faydalanabilirler.

Bide nu ameliyati engelin olmadan yapmmak istemiyorlar etik degil diye ama psikolojik acidan ve yasliligi one surerek doktoru ikna ettim

Ameliyata n hic korkmadim gilerwk gordim cesarey igmeside isteedim gecesinse bacaklarimm kasildi uyuyamadimm ertesi gunu kalkarsin demisti doktor ama 2 gunn yattim eve ambulamsla getirildin 1 jafta sonra tuvalete gittim

Back
X