Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Mayıs ta ayağımda bi problem var ondan ameliyat olucam inşallah o yüzden 3 ay diyorum.ancak iyileşiyor ayak sonra hemen bacaklarımı yaptıracagım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu arada bn 25 msj olmadıktan sonra albüme falan bakamıyorum galiba..bu olayda baya yeniyim de

Bu arada bn 25 msj olmadıktan sonra albüme falan bakamıyorum galiba..bu olayda baya yeniyim de

Merhaba kızlar..bacak toplantısına bnde katılayım iyi olur bilgi sahibi olurum biraz.

Beni de aranıza alın arkadaşlar durumum çok vahim bi çaresi var mıdır bilmiyorum bunu öğrenmeye nike cesaret edemiyorum 😞

Herkese merhabalar Kanat teşekkür ederim özelden sormuşsun siteye bi sure giremedim yani sistemde bişey vardı daha sonrasında şifremi Kabul etmedi vs ancak şimdi düzeltebildim ama arada yazılanlara baktım bana sorusu olanlara muhhakkak döneceğim bu arada teacher sana da çok geçmiş olsun ama bu aralar seni göremiyorum burda

ben silikon içime daha sinerdi dedim ilk hallerinde kalırdı diye. ameliyattan sonra 5. gün eve dönmüştüm sanırım, eşim gördü. o zaman dememişti. biraz zaman geçince ben beğenmemiştim çok kalındı, şimdi daha güzel. bacak ince olur vs. dedi. belki sen de ince beğeniyorsun. önemli olan seni tatmin etmesi. kimi kaslı sever kimi çöp gibi. ince bacak daha mı uzun görünüyor?

eğer boyunuz kısa ise kaslı bacak ,olduğundan kısa gösterir.ince bacak olduğundan uzun algılamamızı sağlar.bir de düz ve ince olursa offfff bir güzel olurki:))

Leydicim bende kesin yaptıracagım ama 3 ay sonra yaptırabilirim. Tabi bn silikon istiyorum.bi ara sana fotograf göndereceğim. Doktor listene benide yazabilirsin

Tamam canım, kaç kişi olacagımız kesinleşsin ozaman msj atıcam doktora hadi hayırlısı :32:

Kendini kötü hissetme bizimkilerde vahim. Hatta ameliyat olsam bile görüntü ne kadar iyi olur tereddütlerim var.

Leydicim bu arada belli bi dktor varmı aklında

Ben gönderiyi etiketleyip yazmak istiyorum beceremedim bi türlü..beceriksizim galiba

Beni de aranıza alın arkadaşlar durumum çok vahim bi çaresi var mıdır bilmiyorum bunu öğrenmeye nike cesaret edemiyorum 😞

Neden cesaret edemiyosun? Hemen hemen herkes aynı durumda.bende yeniyim burda arkadaşların deneyimleride iyi bi fikir oluyor bana.ben eğer bu forumu daha önce gorseydim simdiye çoktan olmuştum ameliyat.

eğer boyunuz kısa ise kaslı bacak ,olduğundan kısa gösterir.ince bacak olduğundan uzun algılamamızı sağlar.bir de düz ve ince olursa offfff bir güzel olurki:))
memko zevklerimiz benziyor :3:

şöyle ince uzun bacak. şu öyle bir geçer zamankideki Alaman kadın vardıya adını unuttum onun bacakları şahaneydi mesela . tabi kemikte eğrilik olmayınca öyle. bizde kemik eğri ne çıkacak ki ortaya yapılınca?

Herkese merhabalar Kanat teşekkür ederim özelden sormuşsun siteye bi sure giremedim yani sistemde bişey vardı daha sonrasında şifremi Kabul etmedi vs ancak şimdi düzeltebildim ama arada yazılanlara baktım bana sorusu olanlara muhhakkak döneceğim bu arada teacher sana da çok geçmiş olsun ama bu aralar seni göremiyorum burda
merhaba cazigiz nasılsın merak ettim seni.

Sayacım bugün ameliyatın vardı senin. eğer geldiysen hoşgeldin arkadaşım. İnşallah ameliyatın çok güzel geçecek. Acısız sızısız atlat . Allah yardımcın olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz. Biz çok merakta bırakma olur mu canım.:80::80:

Merhabalar bende bacak operasyonu düşünüyorum bu yaz ins, Ama doktor konusunda cok kararsızım, Hasan Findik mı, İbrahim Askar ,Ahmet karacalar mı, karar veremedim, ama kıyafet özgürlüğüm icin bu ameliyat şart :(( ibrahim Askardan kimse memnun degil cok şikayet var, Hasan Findik ise diger doktorlara göre 2 katı pahali ama once saglık tabi doğru doktoru bulmak şart, offff ameliyata karar vermek zordu ama doktor secmek daha zormus :) :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben yeni üye oldum siteye ve malesef bilmiyordum Dr ismi verilmediğini :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Evet en güzeli birlik olmak sanırım eskiden de böyle yapmıştık hey gidi günler :))
Ahh canım bende iç kısmını dolu dolu istiyorum işte, cok düz bacaklarım iç kasım yok, o yüzden en çok içi dolsun istiyorum :))
Benimle gelmek isteyen olur mu ? Bu sayede indirim de yaptırmış olabiliriz belki
Doktor beye bir msj daha yazıyım kaç kişi olursak indirim yapar soruyum.

Leydi seni tekrar buralarda görmek ne güzel.Ben de üçüncüye ihtiyacın olmadığını düşünüyorum ama elbette mühim olan senin içine sinmesi,beğenmen.Bu arada şunu itiraf etmek istiyorum;ameliyat olanları ve olacak olanları çok pis kıskanıyorum:1:.Allahım bana da nasip et ne olurrrrrrrrrrrrrr .

Leydicim bu arada belli bi dktor varmı aklında

Canım aklımda iki doktor var biri fb digeri vt ama nolur ben seçtim diye benimle olmak zorunda hissetmeyin kendinizi, sonucta çok hassas bi konu belki ben bi sorun yaşarım belki siz hiç belli olmaz bu işler. Sanırım en fazla yağı fb koyuyor daha çok ondan yanayım ama dediğim gibi fiyat bana fazla, indirim yaptırmam mümkün olursa ki inşlh olur o zaman aklımdaki netleşmiş olucak, devamlı haberdar edicem zaten sizleri ona göre yaptırmak isteyen arkadaşlarla birlik oluruz sen önce diğer amelıyatını hallet benimde acelem yok çünkü haziranı temmuzu bulabilir.O zamana kadar araştırmaya devam :13:

Back
X