Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada bn 25 msj olmadıktan sonra albüme falan bakamıyorum galiba..bu olayda baya yeniyim de
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Beni de aranıza alın arkadaşlar durumum çok vahim bi çaresi var mıdır bilmiyorum bunu öğrenmeye nike cesaret edemiyorum 😞Merhaba kızlar..bacak toplantısına bnde katılayım iyi olur bilgi sahibi olurum biraz.
ben silikon içime daha sinerdi dedim ilk hallerinde kalırdı diye. ameliyattan sonra 5. gün eve dönmüştüm sanırım, eşim gördü. o zaman dememişti. biraz zaman geçince ben beğenmemiştim çok kalındı, şimdi daha güzel. bacak ince olur vs. dedi. belki sen de ince beğeniyorsun. önemli olan seni tatmin etmesi. kimi kaslı sever kimi çöp gibi. ince bacak daha mı uzun görünüyor?
Leydicim bende kesin yaptıracagım ama 3 ay sonra yaptırabilirim. Tabi bn silikon istiyorum.bi ara sana fotograf göndereceğim. Doktor listene benide yazabilirsin
Tamam canım, kaç kişi olacagımız kesinleşsin ozaman msj atıcam doktora hadi hayırlısı![]()
Beni de aranıza alın arkadaşlar durumum çok vahim bi çaresi var mıdır bilmiyorum bunu öğrenmeye nike cesaret edemiyorum 😞
memko zevklerimiz benziyoreğer boyunuz kısa ise kaslı bacak ,olduğundan kısa gösterir.ince bacak olduğundan uzun algılamamızı sağlar.bir de düz ve ince olursa offfff bir güzel olurki:))
Tamam canım, kaç kişi olacagımız kesinleşsin ozaman msj atıcam doktora hadi hayırlısı![]()
merhaba cazigiz nasılsın merak ettim seni.Herkese merhabalar Kanat teşekkür ederim özelden sormuşsun siteye bi sure giremedim yani sistemde bişey vardı daha sonrasında şifremi Kabul etmedi vs ancak şimdi düzeltebildim ama arada yazılanlara baktım bana sorusu olanlara muhhakkak döneceğim bu arada teacher sana da çok geçmiş olsun ama bu aralar seni göremiyorum burda
Evet en güzeli birlik olmak sanırım eskiden de böyle yapmıştık hey gidi günler :))
Ahh canım bende iç kısmını dolu dolu istiyorum işte, cok düz bacaklarım iç kasım yok, o yüzden en çok içi dolsun istiyorum :))
Benimle gelmek isteyen olur mu ? Bu sayede indirim de yaptırmış olabiliriz belki
Doktor beye bir msj daha yazıyım kaç kişi olursak indirim yapar soruyum.
Leydicim bu arada belli bi dktor varmı aklında
Leydi toplamışsın arkadaşları:) Allah gönlüne göre versin arkadaşım.