Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Leydi seni tekrar buralarda görmek ne güzel.Ben de üçüncüye ihtiyacın olmadığını düşünüyorum ama elbette mühim olan senin içine sinmesi,beğenmen.Bu arada şunu itiraf etmek istiyorum;ameliyat olanları ve olacak olanları çok pis kıskanıyorum:1:.Allahım bana da nasip et ne olurrrrrrrrrrrrrr .

Memkocum ara ara bakıyordum foruma arada da yazıyordum.Hep içimde vardı son bir defa daha diye :)) Malesef 2 3 seans olmadan sonuç alamıyoruz ki ama kimisi çok şanslıydı ilkte bile erime yaşamadılar.Benim içi dolsa şöyle o zaman daha bir hoş görünücek gözüme bakalım hayırlısı.
Dilerim sende biran önce kurtulursun canım Allah nasip eder inşallah dualarımız olmak isteyipte olamayan arkadaşlarımızla rabbim hepinize nasip etsin inşlh AMİNNNN :38:

Canım galiba en fazla f.b. yağ enjekte ediyor. Benim bacaklarima 150 şer cc yağ enjekte etmişti çok şükür fazla erimede olmadı. Bu haliyle kalırsa ben asla ikinciyi düşünmem belki diz iclerimden biraz daha alınabilir onun dışında yapilabilecek birsey olacağını sanmıyorum. Ama benim size tavsiyem garanti olmasi icin silikon ve diz iclerinin sifirlanmasi. Umarım hepimiz bacaklarimizla çok mutlu oluruz.

Canım arkadaşlık talebimi kabul eder misin:)

Arkadaslar ya
Cok kararsızım
Yağ ve silinin arasında karar veremiyorum
Bana bir yorum yapın yahu
Resimlerim var
Destege ihtiyacım var:(

Canım arkadaşlık talebimi kabul eder misin:)

Canım ben arkadaşlık isteklerini kabul etmiyorum. Daha öncede yazmıştım benim hiç bacak fotoğrafim yok yuklemeyide düşünmüyorum. Albumumde özel fotoğraflar var bunların da herkes tarafından görülmesi pek hoşuma gitmiyor.

kızlar allah kolaylık versin hepinize karar aşaması gerçekten çok zor ben ilk ameliyata hamen karar vermiştim hatta erirse 2. yağı yaptırırım diyordum öyle olmuyormuş işte zor anladım 2.yede silikona karar verdim dr daha bana bişey söylemeden asla bana 140 cc koymayın deyişimi duymalıydınız çünkü 140 cc gerçekten ince bilek ve ince bacaklarda çok kötü duruyor ee benim bilekleride kürdan çöpü olarak kullan bacak yapısı silikonda çok önemliymiş benim diz üstü kısımlarda eğri yani yağ dengesiz toplanıyor yağ transferinde genelde 150 160 cc yağ konuluyor banada 165 cc silikon kondu o yüzden memnunum eğer bacaklarınız eğri değil ince ve bileklerinizde inceyse tabi silikonda düşünüyorsanız bacağınızın boyuna göre en uzun silikonu seçin çünkü neredeyse bileklere kadar uzanıyor benim bacak çapı sabahları 33 idi şimdi 35 cm akşamları yarım cm kalınlaşıyor bilek 19 cm idi aml sonrası 21 oldu şimdi 20 cm bilekdeki yağ daha erirmi bilmiyorum ama şu an için 1cm sabahları fark var

Bunakcim merhaba bende bacaklarına çarpıklık sebebi ile silikon koydurmayi düşünüyorum, sakıncası yoksa senin resimlerini görmek isterim. Arkadaşlık gönderiyorum, kabul edersen çok sevinirim...

$sienna-miller-legs.webp
Kızlar sienna miller bayan bacak olarak biliniyormuş.Sanki ben begenemedim :27:

Arkadaşlar hepinize merhabalar, benimde bacaklarim sorunlu yani çarpık:( bu işlem için ameliyat olmus olan arkadaşlardan yardım istiyorum. Anladığım kadarı ile silikona karşı olanlar var, sebep nedir acaba? Yağ, yada silikonla yaptırmış olanlar yardimlarinizi bekliyorum, teşekkür ederim...

Son düzenleme:
Arkadaslar ya
Cok kararsızım
Yağ ve silinin arasında karar veremiyorum
Bana bir yorum yapın yahu
Resimlerim var
Destege ihtiyacım var:(

Krena okuduğum kadarıyla yağ enjekte yaptıranlar 2 3 kez daha yaptırıyorlar.ben mesela 1 defada olsun bitsin derdindeyim.hem zaman hem stres yönünden yağ gözumde büyüyor. Doktorun sana neyi tavsiye ediyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım aklımda iki doktor var biri fb digeri vt ama nolur ben seçtim diye benimle olmak zorunda hissetmeyin kendinizi, sonucta çok hassas bi konu belki ben bi sorun yaşarım belki siz hiç belli olmaz bu işler. Sanırım en fazla yağı fb koyuyor daha çok ondan yanayım ama dediğim gibi fiyat bana fazla, indirim yaptırmam mümkün olursa ki inşlh olur o zaman aklımdaki netleşmiş olucak, devamlı haberdar edicem zaten sizleri ona göre yaptırmak isteyen arkadaşlarla birlik oluruz sen önce diğer amelıyatını hallet benimde acelem yok çünkü haziranı temmuzu bulabilir.O zamana kadar araştırmaya devam :13:

Bunak kime ameliyat oldu acaba biliyomusun.silikon ameliyatını. Leydi sen deneyimlisin diye soruyorum neden hep yağ enjekte ettiriyosun silikon düşünmedin hiç.

Canım aklımda iki doktor var biri fb digeri vt ama nolur ben seçtim diye benimle olmak zorunda hissetmeyin kendinizi, sonucta çok hassas bi konu belki ben bi sorun yaşarım belki siz hiç belli olmaz bu işler. Sanırım en fazla yağı fb koyuyor daha çok ondan yanayım ama dediğim gibi fiyat bana fazla, indirim yaptırmam mümkün olursa ki inşlh olur o zaman aklımdaki netleşmiş olucak, devamlı haberdar edicem zaten sizleri ona göre yaptırmak isteyen arkadaşlarla birlik oluruz sen önce diğer amelıyatını hallet benimde acelem yok çünkü haziranı temmuzu bulabilir.O zamana kadar araştırmaya devam :13:

leydicim benide kat listeye ben pek giremiyorum kulube iş nedeniyle numaramı verebilirim sana olumlu sonuç alırsak telefonlaşırız olurmu ?

Bunak kime ameliyat oldu acaba biliyomusun.silikon ameliyatını. Leydi sen deneyimlisin diye soruyorum neden hep yağ enjekte ettiriyosun silikon düşünmedin hiç.

Canım silikondan korktum ben hep, hiç içimden gelmedi neden bilmiyorum bazen düşündüm kalıcı çözüm diye ama bi türlü içim almadı ama yaptırıp başarılı sonuç alanlarda oldu.
Bunak kime olmuştu hatırlayamıyorum canım özelden msj yazabilirsin.Foruma girince yazar :))

leydicim benide kat listeye ben pek giremiyorum kulube iş nedeniyle numaramı verebilirim sana olumlu sonuç alırsak telefonlaşırız olurmu ?

Tamam canım yazarım ama dediğim gibi doktora karar vermiş değilim, haberdar ederim sizi özelden yaz bana kesinleşince haberleşelim canım :16:

Canım silikondan korktum ben hep, hiç içimden gelmedi neden bilmiyorum bazen düşündüm kalıcı çözüm diye ama bi türlü içim almadı ama yaptırıp başarılı sonuç alanlarda oldu.
Bunak kime olmuştu hatırlayamıyorum canım özelden msj yazabilirsin.Foruma girince yazar :))
Leydi işte ben de aynen senin gibi düşünüyorum içime sindiremedim. Bir ömür orada duran şeyle yaşayamacağıma kanaat getirdim. olduğu kadar zaten ben 2. yi de göze aldım. daha pahalıya geliyor ama napalım.
bunakın dr. u e.k.
leydi senin hiç foton yok varsa da ben göremiyorum. merak ediyorum bacaklarını.

sayanın perşembe ameliyatı vardı ve hiç haber yok. merak ettim doğrusu. olmadı mı acaba?

Leydi işte ben de aynen senin gibi düşünüyorum içime sindiremedim. Bir ömür orada duran şeyle yaşayamacağıma kanaat getirdim. olduğu kadar zaten ben 2. yi de göze aldım. daha pahalıya geliyor ama napalım.
bunakın dr. u e.k.
leydi senin hiç foton yok varsa da ben göremiyorum. merak ediyorum bacaklarını.

sayanın perşembe ameliyatı vardı ve hiç haber yok. merak ettim doğrusu. olmadı mı acaba?

Canım selam
Karar vermişsin:)
Ben de hf ama yağ mi silikon mu ına karar veremiyorum:(
Kısmet dicem
Slikonun yan etkisi var mıymıs
Ya da herhangi bi negatif tarafı
Ben mi cesurum yahu:)

Back
X