Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Leydi işte ben de aynen senin gibi düşünüyorum içime sindiremedim. Bir ömür orada duran şeyle yaşayamacağıma kanaat getirdim. olduğu kadar zaten ben 2. yi de göze aldım. daha pahalıya geliyor ama napalım.
bunakın dr. u e.k.
leydi senin hiç foton yok varsa da ben göremiyorum. merak ediyorum bacaklarını.

sayanın perşembe ameliyatı vardı ve hiç haber yok. merak ettim doğrusu. olmadı mı acaba?

Canım 2520. sayfada olucaktı sanırım fotom
sayanın doktoru kimdi biliyomusun sen

Canım selam
Karar vermişsin:)
Ben de hf ama yağ mi silikon mu ına karar veremiyorum:(
Kısmet dicem
Slikonun yan etkisi var mıymıs
Ya da herhangi bi negatif tarafı
Ben mi cesurum yahu:)

Canım sen bacaklarına yorum istemiştin sanırım, baktım şimdi diz kenarlarındaki yaglar alınırsa içi de dolarsa gayet güzel olur.
Silikona sıcak bakmamamın sebebi birazda çok kaslı gibi duruyo olmaları mesela bacagın başlamasından bitişine kadar geçişler yumuşak olunca daha çok begenıyorum ben eger kesin karar verirsen bunu doktorunla paylaş mesela paylaştıgım resim varya sienna miller resmi bacaktaki kas sadece yukar da bilege dogru yumuşak bir geçiş yok, yukarda kas kalmış birden aşagıya incelmiş bacak, oysa o kas tan sonra aşagıya dogru hafifçe incelse daha güzel bir bacak olurdu.

Canım sen bacaklarına yorum istemiştin sanırım, baktım şimdi diz kenarlarındaki yaglar alınırsa içi de dolarsa gayet güzel olur.
Silikona sıcak bakmamamın sebebi birazda çok kaslı gibi duruyo olmaları mesela bacagın başlamasından bitişine kadar geçişler yumuşak olunca daha çok begenıyorum ben eger kesin karar verirsen bunu doktorunla paylaş mesela paylaştıgım resim varya sienna miller resmi bacaktaki kas sadece yukar da bilege dogru yumuşak bir geçiş yok, yukarda kas kalmış birden aşagıya incelmiş bacak, oysa o kas tan sonra aşagıya dogru hafifçe incelse daha güzel bir bacak olurdu.

Bacaklarında silikon olan biri olarak sana hak veriyorum leydi. Evet kesin çözüm belki silikon ama kesinlikle zarif durmuyor. Ben sanki yıllardır spor yapmışım gibi kaslı bir görüntüsü var şu an. Spora başlamak istiyorum ama korkuyorum da. Kilo verirsem ya da bacaklar çalıştıkça iyice kaslanıp kalınlaşır mı diye. Kilo versem basenler ince baldırlar kalın olcak. Kas yapsam iyice bildiğin erkek bcağı olcak iki arada kaldım.benim açıklık çok fazlaydı 3 defa yağ enjeksiyonu şarttı. Gözüm yemedi. Artık oldugu kadar diyorum. Bacak mevzusunu tamamen kapatıcam ama burda ameliyat olmasını beklediğim arkadaşlar var onları meraktan gene her gün forumdayım :)
Varsa silikonla ilgili merak ettikleri olan pek yazmasam da bakıyorum genelde her gün cevap veririm.

Bacaklarında silikon olan biri olarak sana hak veriyorum leydi. Evet kesin çözüm belki silikon ama kesinlikle zarif durmuyor. Ben sanki yıllardır spor yapmışım gibi kaslı bir görüntüsü var şu an. Spora başlamak istiyorum ama korkuyorum da. Kilo verirsem ya da bacaklar çalıştıkça iyice kaslanıp kalınlaşır mı diye. Kilo versem basenler ince baldırlar kalın olcak. Kas yapsam iyice bildiğin erkek bcağı olcak iki arada kaldım.benim açıklık çok fazlaydı 3 defa yağ enjeksiyonu şarttı. Gözüm yemedi. Artık oldugu kadar diyorum. Bacak mevzusunu tamamen kapatıcam ama burda ameliyat olmasını beklediğim arkadaşlar var onları meraktan gene her gün forumdayım :)
Varsa silikonla ilgili merak ettikleri olan pek yazmasam da bakıyorum genelde her gün cevap veririm.

Kime yaptırmıştın canım sen
Sporu doktoruna bir sor bakalım ne diyecek,resimlerin var mıydı albümünde

Nasiaas canım benim gördüm resimlerini hayır gayet güzel duruyor, senin bacakların da dışa çıkıntı varmış, doktorun o dışa olan çıkıntıyı düzeltmek için iç kısmına silikon cc sini büyük kullanmış sanki yanılmıyorum değil mi ? Aslında dıştaki çıkıntıyı biraz alabilirdi doktorlar önermiyor ama çok eski arkadaşlardan biri dışını da aldırmıştı.

Nasiaas canım benim gördüm resimlerini hayır gayet güzel duruyor, senin bacakların da dışa çıkıntı varmış, doktorun o dışa olan çıkıntıyı düzeltmek için iç kısmına silikon cc sini büyük kullanmış sanki yanılmıyorum değil mi ? Aslında dıştaki çıkıntıyı biraz alabilirdi doktorlar önermiyor ama çok eski arkadaşlardan biri dışını da aldırmıştı.

Dışlardan alındı ama cok fark etmedi görünüşte. Ama dokununca taş gibi bacaklar hiç yağ yok :) silikon en küçük olanı kullanıcam demişti.90 cc olması lazım.

Dışlardan alındı ama cok fark etmedi görünüşte. Ama dokununca taş gibi bacaklar hiç yağ yok :) silikon en küçük olanı kullanıcam demişti.90 cc olması lazım.

Evet dışlardan çok almamış sanırım sanki iç dolunca dışların görüntüsü yumuşamış gibi olmuş sadece, ama güzel sakın ikileme düşme, aradaki açıklıgın fazla değilmiş senin, sadece dış taraf görüntüyü bozuyormuş bence ak yı çok begenıyorum ben güzel işler çıkarıyor sitesinde bacak yazısı var mesela çok güzel anlatmış bacagı tam benim istedigim gibi :9: birde topuklu ayakkabıyı 5 cm den fazla giymeyin diyor mesela, çok dogru çok yüksek ayakkabı giyersem bacak şekli çok bozuluyor ama alçak topukla giyince daha güzel gelıyor gözüme

İdeal bacak oranlarının kişi tarafından yaklaşık olarak bilinmesi kendisini daha değerlendirme şansını verir. Bacak dendiği zaman üst bacak ve alt bacak ayrımı dışında, üst bacağa uyluk alt bacağa ise bacak denme alışkanlığı vardır. İdeal bacak için bazı kas ve kemik çıkıntılarının yumuşak bir şekilde belli olması arzulanır. Bacaklar tüp şeklinde homojen yapılar değildir. Silindirik biçimine rağmen çok sayıda kas ve kemik girinti çıkıntılarına sahiptir. Aslında çok karmaşık bir yüzey anatomisine sahiptir.

Bacakla ilgili oranlara bazı örnekler:

• Alt bacak iç yüzü bacak dışına göre daha az kavisli olmalı
• Bacağın uzunluğu kişinin boyunun dörtte biri kadar olmalı
• Bacak çevresinin en fazla olduğu yerin ölçüsü bacak uzunluğunu dörtte üçü kadar olmalı
• Bacak ortasının çevre ölçüsü en geniş yerin yaklaşık yarısı kadar olmalı
ak ların sitesinden
Hadi kızlar alın hesap makinelerini elinize :8:

Sekercim ben merak ediyorum. Ne zamandır silikon var bacağında, memnunmusun,herhangi bir zararı yada sakıncası varmı, omurlukmu ? Çok sordum ama cevap verirsen sevinirim. Birde resmin varsa girmek isterim:) teşekkürler...

Canim sonraki yazılardan anladimki resimlerin varmış. Arkadaşlık talebi gönderdim, kabul edersen sevinirim...

Merhaba nasias bn de ameliyat sürecini soracaktım. Kaç gün hastanede yattın.ne kadar sürede iyilestin. Daha çok sorum var ama sıkmak istemedim:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla leydicim sen doktor kadar olmuşsun ya..olmazsa sana ameliyat olayım ben:)) boşuna tecrübelisin demiyorum sana. Konuşmaların bile uzman dr gibi.

Arkadaşlar ben asında uzun zamandır burayı takip ediyorum hamilelik çocuklar derken bişey yapamadım bacaklarıma. Muhtemelen Ocak gibi silikon olucak (süt verdiğim için).benim size sorum şu baçak şekillendirici adı altında satılan silikon dan alıp memnun kalmayan var mı? En azından yaptırana kadar almayı düşünüyorum da

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sekercim ben merak ediyorum. Ne zamandır silikon var bacağında, memnunmusun,herhangi bir zararı yada sakıncası varmı, omurlukmu ? Çok sordum ama cevap verirsen sevinirim. Birde resmin varsa girmek isterim:) teşekkürler...

7 ay oldu. Eski haline göre memnunum tabi. Ama daha iyi olabilir miydi diye de düşünüyorum.doktor bana sakıncası yok dedi ben de hissetmiyorum harekerlerimde bir kısıtlanma falan olmadı.ömürlük olabilirmişte 10 sene sonra değişmesi gerekebilirmişte kesin bişey söylemedi bana doktor.

Merhaba nasias bn de ameliyat sürecini soracaktım. Kaç gün hastanede yattın.ne kadar sürede iyilestin. Daha çok sorum var ama sıkmak istemedim:))

Ben 1 gece kaldım hastanede. Ameliyattan sonra 1 hatta yattım hep. Sonra yavas yavas ayaklandım.17 gün sonra hiç aksamadan yürümeye başlamıştım.aklına gelenleri sorabilirsin bana :)

Back
X