Bacak dolgusu yaptıran var mı?

arkadaşlar işe başladığım için ne forumu takip edebiliyorum ne de mesaj yazabiliyorum. kusuruma bakmayın
ama arkadaş listemde olan arkadaşlara söz verdiğim için bugün foto ekledim. yorumlarınızı bekliyorum. orada da belirttiğim gibi
rotus gerekiyor. doktorum ücret almadan yapacak ama bu haliyle kalırsa bile iyi, çünkü ben etek elbise giymek için değil
rahatça pantolon giymek için ameliyat oldum. Allah hepinize nasip eder inşallah. bizi ancak biz anlarız :)

Arkadaşlar nette gezerken rastladim bu sitede bacak dolgusu yaptiranlar olmuş bend yaptirmak istiyorum yillardir bacaklarimi pantolonlara gizledin beni.bitek bu durumda olanlar anlar lutfen deneyimi olan ameliyat yada yag enjeksiyon yaptiranlar ban ulasin bi yol gosterin :(

Sevgili teacher operasyon gecirmissin gecmis olsun benide eklermisin bende ayni dertten muzdaribim maddi durum bi yana birde sonuctan memnun ve kalici olmasi cok onemli insallah omur boyu memnun kalirsin fotolarina nasil bakicam yardimci olurmusun tesekkurler

Arkadaşlar nette gezerken rastladim bu sitede bacak dolgusu yaptiranlar olmuş bend yaptirmak istiyorum yillardir bacaklarimi pantolonlara gizledin beni.bitek bu durumda olanlar anlar lutfen deneyimi olan ameliyat yada yag enjeksiyon yaptiranlar ban ulasin bi yol gosterin :(

Aramıza hoşgeldin ben 2 kere amelıyat geçirdim.Yağ enjeksiyonu oldugu için erime riski olabiliyor 2 3 seansta anca kalıcılık sağlanıyor.Ama tek seferde bile yagları fazla erimeyen arkadaşlarımızda oldu. 2520. sayfada şuanki halinin resmi var bakabilirsin ben de son bir defa denemeyi düşünüyorum. Umarım sende kurtulursun.

Güzelim fotoda iyiler kalın görünüyorlar, ama dikkatli bakarsan biri digerine göre farklı ve ince, sanırım yaglar farklı eriyince böyle olabiliyor yani bi bacakta çok eriyip diğer bacaktaki fazla erimeyince fark olabiliyor, seninde gözlere bi baktıralım istersen :))))

Dikkatlice baktım gercekten farkedilmiyo.sen rahat olabilirsin. Gayetde güzel olmuş.diyorum ya biseyler yaptırdıktan sonra keşke bnmkilerde öyle olsa. Istedigin herşeyi giy güzelim.

Canım sen bacaklarına yorum istemiştin sanırım, baktım şimdi diz kenarlarındaki yaglar alınırsa içi de dolarsa gayet güzel olur.
Silikona sıcak bakmamamın sebebi birazda çok kaslı gibi duruyo olmaları mesela bacagın başlamasından bitişine kadar geçişler yumuşak olunca daha çok begenıyorum ben eger kesin karar verirsen bunu doktorunla paylaş mesela paylaştıgım resim varya sienna miller resmi bacaktaki kas sadece yukar da bilege dogru yumuşak bir geçiş yok, yukarda kas kalmış birden aşagıya incelmiş bacak, oysa o kas tan sonra aşagıya dogru hafifçe incelse daha güzel bir bacak olurdu.

Canımcım cok saol
Ben slikonla yağ arasındayım
Silikon olursa cok mu kalın olurla korkusunı yasıyorum
Sen tecrübeli biri olarak ne dersin
Doktora HF de karar kıldım

Dikkatlice baktım gercekten farkedilmiyo.sen rahat olabilirsin. Gayetde güzel olmuş.diyorum ya biseyler yaptırdıktan sonra keşke bnmkilerde öyle olsa. Istedigin herşeyi giy güzelim.

Teşk ederim canım sağol ama iç kısmı dolsun dahada çok içime sinicek sanki, bakalım kısmet, inşlh seninde istedigin gibi olur.

Canımcım cok saol

Silikondan korkmuyorsan ve 2 3 seans yağ enjeksiyonu nu göze alamıyorsan ozaman silikon yaptır derim canım,ben neden sıcak bakmadıgımı anlattım en iyi ve dogru kararı yine sen vericeksin :)) Bütün korkularını doktoruna anlat o da iyi doktor ama sanırım fiyatları çok yüksek tv ye çıkmasının da etkisi tabi biraz, çok acımasızlar diye düşünüyorum...

Hoşbulduk ledy ozellikle senin yazilarini takip ettim guzel sonuclar alman cok guzel 2 3 sefer denemissin bu konuda artik deney sahibi olmuşsundur insallah memnuniyetin daim olur resimlere bir bakayim ben persembe gunu goruşcem dr la istanbulda yasamiyorum imkanlarim oraya gitmeye el vermiyo kayserideyim erü de yag silikon yapiliyormuş zaten dr da istanbuldan gelmiş bendeki sadece incelik degil egrilikde var aklimdaki silikon ama izler ve silikonla sonraki yasam beni dusunduruyor ama bunlar hep muamma dr konusup kafamdaki soru isaretlerini cozmek istiyorum Allahim icime sinerek bi etek giyebilsem yillardir bol pantolonlar tatilde sortlar neyse basinizi sisirmiyim dedigin sayfaya gidip fotolarina bakiyim darisi basimiza ..

Leyd bacaklarina baktim bu haliylede süper bence degismezse boyle kalirsa bence dokunma ama yinede karar senin insan mukemmeli ariyor haklisin ben yillardir okur dururum bu konuyu ama sadece hayal benim icin bi daha dunyaya gelsrm sutun gibi bacaklarim olsun isterim .. Sadece birkere yag enjeksiyonu yaptiracsk gucum var o da isini iyi yapan bi dr olcak yaglar erimicek sonuc gozle gorulcek ne biliyim hayal gibi geliyor ama Allahtan umut kesilmez bi hayir sever ciksada su bacaklarima bi el atsa bu işinde hayri olur mu ki.. :)

Canımcım cok saol
krenacım dr kararını vermişsin:)
ama hala yolun zor kısmındasın hangi yöntem?
Ben yağ dedim inşallah pişman olmam ama bunu 2.yi göze alarak söyledim tek seans mümkün değil.
Allah utandırmasın canım inşallah.

Hoşbulduk ledy ozellikle senin yazilarini takip ettim guzel sonuclar alman cok guzel 2 3 sefer denemissin bu konuda artik deney sahibi olmuşsundur insallah memnuniyetin daim olur resimlere bir bakayim ben persembe gunu goruşcem dr la istanbulda yasamiyorum imkanlarim oraya gitmeye el vermiyo kayserideyim erü de yag silikon yapiliyormuş zaten dr da istanbuldan gelmiş bendeki sadece incelik degil egrilikde var aklimdaki silikon ama izler ve silikonla sonraki yasam beni dusunduruyor ama bunlar hep muamma dr konusup kafamdaki soru isaretlerini cozmek istiyorum Allahim icime sinerek bi etek giyebilsem yillardir bol pantolonlar tatilde sortlar neyse basinizi sisirmiyim dedigin sayfaya gidip fotolarina bakiyim darisi basimiza ..

hoşgeldin sulecan. İnşallah kurtulursun bu dertten. Ben de henüz kurtulmadım.

Leyd bacaklarina baktim bu haliylede süper bence degismezse boyle kalirsa bence dokunma ama yinede karar senin insan mukemmeli ariyor haklisin ben yillardir okur dururum bu konuyu ama sadece hayal benim icin bi daha dunyaya gelsrm sutun gibi bacaklarim olsun isterim .. Sadece birkere yag enjeksiyonu yaptiracsk gucum var o da isini iyi yapan bi dr olcak yaglar erimicek sonuc gozle gorulcek ne biliyim hayal gibi geliyor ama Allahtan umut kesilmez bi hayir sever ciksada su bacaklarima bi el atsa bu işinde hayri olur mu ki.. :)

Canım bacaklarım daha değişmez çünkü amelıyatın üzerinden 5 sene geçti böyle kaldı yani
İlk yapıldıgın da daha güzeldi aslında tam istedigim gibi sosis gibilerdi:)) ama 1 ay sonrasında ben hızla kilo vermeye başladım sanırım yaglarda fazla eridi
sigaranın da etkisi büyük tabi erimesinde sigara kullananlar bıraksın kullanmayan arkadaşlarda erime daha az oldu aklınızda bulunsun :))
Bu arada kızlar iç bacak çalışıyorum bikaç gündür ve bugün gittim dumbbell aldım 3 er kiloluk iç kasını geliştirebilcekmiyim bakalım nettende güzel hareketler buldum linkleri sizlerlede paylaşıcam amelıyat eylüle sarktı gibi ozamana kadar bu hareketlerle şansımı denemek istedim step aerobige yazılıcam bikaç güne kadar ve her ay resim paylaşıcam sizlerle bakalım bir etkisini görebilicekmiyim birlikte değerlendiririz.

Canım bacaklarım daha değişmez çünkü amelıyatın üzerinden 5 sene geçti böyle kaldı yani
İlk yapıldıgın da daha güzeldi aslında tam istedigim gibi sosis gibilerdi:)) ama 1 ay sonrasında ben hızla kilo vermeye başladım sanırım yaglarda fazla eridi
sigaranın da etkisi büyük tabi erimesinde sigara kullananlar bıraksın kullanmayan arkadaşlarda erime daha az oldu aklınızda bulunsun :))
Bu arada kızlar iç bacak çalışıyorum bikaç gündür ve bugün gittim dumbbell aldım 3 er kiloluk iç kasını geliştirebilcekmiyim bakalım nettende güzel hareketler buldum linkleri sizlerlede paylaşıcam amelıyat eylüle sarktı gibi ozamana kadar bu hareketlerle şansımı denemek istedim step aerobige yazılıcam bikaç güne kadar ve her ay resim paylaşıcam sizlerle bakalım bir etkisini görebilicekmiyim birlikte değerlendiririz.

Leydi sen bilinçli olarak mı kilo verdin ilk 1 ayda? yağların tutunması için 3 ay kilo vermemek gerekiyor değil mi hatta almak gerekiyormuş?Ben biraz aldım ama kendimi feci rahatsız hissediyorum. çok hızlı oldu kilo almam mecburen. yüzüm anında değişti. şimdi karından yandan vs. alınacak ama yüzüm aynı kalıcak. yüzümün düzelmesi için kilo vermem lazım. ancak yaptırdıktan 3 ay sonra veririm daha da almak istemiyorum ben.
şu iç bacak konusu çok önemli bizim için ama başıma geldiği uyarıda bulunmak istiyorum. o dediğin kasları şişrmek için çok uğraştım ben. iç bacak uyluk içi bahsettiğim yer. pilates yaptım, fitnes yaptım o bahsettiğin lunge vs. hepsini yaptım. bacak çalışsın diye de yüzdüm. yüzmede bacağım hatta tüm vucudum şekillendi ama malzeme neyse onu ortaya çıkarıyor. malzeme bozuk tabi. iç bacak açıldıkça açıldı. çünkü o bölgeyi çalıştırıyoruz. spor hocasının söylediği şu oldu bana. kadınlarda testosteron çok az olduğu için kasa hacim vermek çokkk zormuş. bu nedenle biz vücut geliştirmediğimiz için o bölgeyi hepten eritiyoruz farkında olmadan. ben bu hatayı yaptım aman sen dikkatli ol. kas gelişmesi yüksek ağırlık az tekrar lazım. tabi profesyonelce yapılması lazım. sonra benim gibi fıtık sahibi olma. çok samimi söylüyorum bu çabalarım sonucunda bazı sakatlıklar geçirdim hala da devam ediyor. spor salonuna gitmen daha iyi ev ortamında biraz zor olabilir. benim bacaklarımın üst ön kısmı şişkin iç boş ve kavisli. bilinçsiz sporun getirisi bu oldu.

Yenide merhaba sen de erime fazla olmamıştı sen de sigara içmiyorsun sanırım. Ben de içmiyorum.

Back
X