Leydi sen bilinçli olarak mı kilo verdin ilk 1 ayda? yağların tutunması için 3 ay kilo vermemek gerekiyor değil mi hatta almak gerekiyormuş?Ben biraz aldım ama kendimi feci rahatsız hissediyorum. çok hızlı oldu kilo almam mecburen. yüzüm anında değişti. şimdi karından yandan vs. alınacak ama yüzüm aynı kalıcak. yüzümün düzelmesi için kilo vermem lazım. ancak yaptırdıktan 3 ay sonra veririm daha da almak istemiyorum ben.
şu iç bacak konusu çok önemli bizim için ama başıma geldiği uyarıda bulunmak istiyorum. o dediğin kasları şişrmek için çok uğraştım ben. iç bacak uyluk içi bahsettiğim yer. pilates yaptım, fitnes yaptım o bahsettiğin lunge vs. hepsini yaptım. bacak çalışsın diye de yüzdüm. yüzmede bacağım hatta tüm vucudum şekillendi ama malzeme neyse onu ortaya çıkarıyor. malzeme bozuk tabi. iç bacak açıldıkça açıldı. çünkü o bölgeyi çalıştırıyoruz. spor hocasının söylediği şu oldu bana. kadınlarda testosteron çok az olduğu için kasa hacim vermek çokkk zormuş. bu nedenle biz vücut geliştirmediğimiz için o bölgeyi hepten eritiyoruz farkında olmadan. ben bu hatayı yaptım aman sen dikkatli ol. kas gelişmesi yüksek ağırlık az tekrar lazım. tabi profesyonelce yapılması lazım. sonra benim gibi fıtık sahibi olma. çok samimi söylüyorum bu çabalarım sonucunda bazı sakatlıklar geçirdim hala da devam ediyor. spor salonuna gitmen daha iyi ev ortamında biraz zor olabilir. benim bacaklarımın üst ön kısmı şişkin iç boş ve kavisli. bilinçsiz sporun getirisi bu oldu.
Canım ben istemeden verdim kilo elimde olmadan yani bazı sorunlar yaşamıştım o dönem o yüzden bacağıma kiloma dikkat edemedim.Evet normalde fazla kilo vermemek gerekiyordu.Ama doktorum kilo aldıgında ordaki yag hücrelerinde genişler demişti tekrar kilo aldım ancak çok genişleme olmadı hafif kalınlaştı o kadar zaten üst tarafıma nazaran alt bacaklarım hep zayıftı benim.
Canım olur mu bir sürü kadın vücut geliştiren var tabi uzun zaman alıyodur ama sonucta erkek gibi geliştirenlerde var ama tabi sana katılıyorum uzman eşliğinde ve dogru hareketlerle olabilir bu ancak, şansımı denicem bakalım doktorlarda step aerobigi öneriyorlarmış bacak kalınlaştırmada, bakalım dolu değilse bizim burdaki tesise gidip yazılıcam bu ay