Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Kiminki en kötü yarışmasında dereceye girerim.bnde de malzeme cok belli oldugu icin bnmde cok beklentim yok.o yüzden silikon diyorum bn.eridi erimedi diye bunalima girerim bn huyumu biliyorum.varsin kalın olsun kaslı desinler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

işte hep farklı beklentiler içindeyiz. ben de uzun süre silikon derken yağa döndüm. ama aklımda silikon var yine. silikon olsaydı da yağda olacaktı. kafayı yeme aşamasına gelmiştim. sonra olduğu kadar fikri ağır bastı. olmazsa 2. olur napim dedim. iyice araştır bak içine sinsin.

Ben yaptırmadım daha ama yaptırmak üzereyim.:34::34:
1-2 hafta içinde olmuş olucam hayırlısıyla.
Aslında hf çok pahalı değil. pahalı diyorsunuz da zaten 6-7 bin arası fiyat ortalama. hepsi aynı aşağı yukarı
İ.A. kim? hiç duymadım onu. hiç yaptıran da duymadım.
Cesaret edemezdim herhalde bu op. tecrübeli olmayan birine.

Hadi bakalım kanat inşallah diledigin gibi olur arkadaşım. Darısı en kısa zamanda bizim başımıza. Olunca buraya mutlaka yazmanı isterim iyilesme surecini cok merak ediyorum bnde.bu arada a.k. silikonu ne kadara yapıyor biliyormusun

Ben yaptırmadım daha ama yaptırmak üzereyim.:34::34:
1-2 hafta içinde olmuş olucam hayırlısıyla.
Aslında hf çok pahalı değil. pahalı diyorsunuz da zaten 6-7 bin arası fiyat ortalama. hepsi aynı aşağı yukarı
İ.A. kim? hiç duymadım onu. hiç yaptıran da duymadım.
Cesaret edemezdim herhalde bu op. tecrübeli olmayan birine.

Ins hayırlısı olur ve gzl bir sonuc alırsın ins, bizide yaptırmış tecrübeli biri olarak daha gzl bilgilendirirsin, şimdi şanslı hissettim kendimi birebir sorabilecegim biri olacak diye ;) H,F 4000 euro dedi digerleri 2500 baya fark var,( İ,A...İ aşkar ) pffff yazdım valla yapacak bisey yok baska türlü nasıl anlatiyim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

işte hep farklı beklentiler içindeyiz. ben de uzun süre silikon derken yağa döndüm. ama aklımda silikon var yine. silikon olsaydı da yağda olacaktı. kafayı yeme aşamasına gelmiştim. sonra olduğu kadar fikri ağır bastı. olmazsa 2. olur napim dedim. iyice araştır bak içine sinsin.

Ya bn yağ enjeksiyonunda süre kısmınada pek uymuyorum diye.antalyada oturdugum icin istanbula gelip gitmek (izin dolayısıyla) zor olacak diye dusunuyorum.senin iyilesme ve operasyon surecini bu yuzden mrak ediyorum.

Ya bn yağ enjeksiyonunda süre kısmınada pek uymuyorum diye.antalyada oturdugum icin istanbula gelip gitmek (izin dolayısıyla) zor olacak diye dusunuyorum.senin iyilesme ve operasyon surecini bu yuzden mrak ediyorum.

Yok yok biryere gitmiyorum buradayım:)
Burada bize yardımcı olan arkadaşlara çok şey borçluyum o nedenle ben de elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım olabilirsem. yağa için şehir dışından gelen çok oluyor. ama tabi biraz uğraştırır o gerçek.
dr. karar verebilirsen aslında çok zor olmaz. dr. dr. dolaşmak zor biraz.

Ins hayırlısı olur ve gzl bir sonuc alırsın ins, bizide yaptırmış tecrübeli biri olarak daha gzl bilgilendirirsin, şimdi şanslı hissettim kendimi birebir sorabilecegim biri olacak diye ;) H,F 4000 euro dedi digerleri 2500 baya fark var,( İ,A...İ aşkar ) pffff yazdım valla yapacak bisey yok baska türlü nasıl anlatiyim :)

Elsa sana bu fiyatları silikon icinmi verdiler arkadasim.bende a.k. yı seyretmistim bi yerde heykeltraşla falan yapıyodu ordan aklimda kaldi o dktor.bnimde aklımda biraz o var gibi

2500 e yağ olurmu ki ? en ucuzu 5000 biliyorum ben. bu işi çok yapan birine git bence. sana mail yoluyla verilen fiyatlara çok bakma yüzyüze olunca mutlaka bir indirim oluyor. bana maliyeti 7000 gibi olacak toplamda mesela. genelde aynı fiyat düşündüğümüz dr.lar. hf.nin silikona verdiğii fiyat o yağ için değil. çünkü ben kendisine gittim.
silikon da 8-10 bin gibi. ortalama söylüyorum yani. yağ da 2. düşününce daha pahalı aslında.

Yok yok biryere gitmiyorum buradayım:)
Burada bize yardımcı olan arkadaşlara çok şey borçluyum o nedenle ben de elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım olabilirsem. yağa için şehir dışından gelen çok oluyor. ama tabi biraz uğraştırır o gerçek.
dr. karar verebilirsen aslında çok zor olmaz. dr. dr. dolaşmak zor biraz.

Yağ bi tasla iki kuş vurmak gibi biseý olur benim için. 2 doğum yaptım bi can simidim var super karnimdada var biraz onlarda gider guzel olurdu bnm icin.

Evt silikon icin, ayak bileklerede biraz yağ uygularsak daha guzel olur yazmis, mail gönderdim resimli, merak ettiklerimide yazarak fiyat sordum, 5 ile 7000 arası dedi...
Benim anlamadigim H,F 6,7 bine yaparken bana neden 12,500 dedi pazarlikmi yapmam lazımdı acaba, aslında onu cok istiyordum ama fiyat yüksek olunca A,K diye düşünüyorum

:1::1::1::1::1:

Eveeettttt aynı şeyi düşünüyoruz. Yağ düşünmemdeki etkenlerden biri. dr. yağ bulmak için heryerden alabiliriz dedi. özellile istediğin bir yer var mı diye de sorumuştu. kol bile olur dedi yani. yağ yetmezse belki.

Yağ bi tasla iki kuş vurmak gibi biseı olur benim için. 2 doğum yaptım bi can simidim var super karnimdada var biraz onlarda gider guzel olurdu bnm icin.

Son düzenleme:
2500 e yağ olurmu ki ? en ucuzu 5000 biliyorum ben. bu işi çok yapan birine git bence. sana mail yoluyla verilen fiyatlara çok bakma yüzyüze olunca mutlaka bir indirim oluyor. bana maliyeti 7000 gibi olacak toplamda mesela. genelde aynı fiyat düşündüğümüz dr.lar. hf.nin silikona verdiğii fiyat o yağ için değil. çünkü ben kendisine gittim.
silikon da 8-10 bin gibi. ortalama söylüyorum yani. yağ da 2. düşününce daha pahalı aslında.
Bana zayıfım diye yağ olmaz silikon dediler, düşündüğüm butun doktorlara da resim gönderdim, verdikleri fiyat bu H,F 4000 euro yani aşağı yukarı 13 bin, digerleri 2500 Euro dedi

Evt silikon icin, ayak bileklerede biraz yağ uygularsak daha guzel olur yazmis, mail gönderdim resimli, merak ettiklerimide yazarak fiyat sordum, 5 ile 7000 arası dedi...
Benim anlamadigim H,F 6,7 bine yaparken bana neden 12,500 dedi pazarlikmi yapmam lazımdı acaba, aslında onu cok istiyordum ama fiyat yüksek olunca A,K diye düşünüyorum

7bin gibi düşün yağı. 6 olmayabilir belk ama 12bin de değil yani:53::53::53: hiç o fiyata yağ yaptıran yok benim bildiğim. erime riski var ve çoğunlukla 2. gerekiyor. araba parası mümkün değil kimse o parayı vermez.
Ankara'daki dr. 5000 tl. mesela. ben orda olsam ona gidebilirdim. şehir değiştireceğin için sana Ankara'da olabilir.

Bana zayıfım diye yağ olmaz silikon dediler, düşündüğüm butun doktorlara da resim gönderdim, verdikleri fiyat bu H,F 4000 euro yani aşağı yukarı 13 bin, digerleri 2500 Euro dedi

kilo alamaz mısın? benim de yetersizdi almaya çalışıyorum aldım da. aşırı zayıf mısın?çünkü silikon da olsa yne yağa ihtiyacı var. sadece silikon iyi olmuyor yağ da ekliyor.

Son düzenleme:
kilo alamaz mısın? benim de yetersizdi almaya çalışıyorum aldım da. aşırı zayıf mısın?çünkü silikon da olsa yne yağa ihtiyacı var. sadece silikon iyi olmuyor yağ da ekliyor.

Kendimi bildim bileli 45, 47, 49 arasiyim hic 50 olmadım :( keske yağ olsaydı, yabancı bir maddeden cok daha iyidir

7bin gibi düşün yağı. 6 olmayabilir belk ama 12bin de değil yani:53::53::53: hiç o fiyata yağ yaptıran yok benim bildiğim. erime riski var ve çoğunlukla 2. gerekiyor. araba parası mümkün değil kimse o parayı vermez.
Ankara'daki dr. 5000 tl. mesela. ben orda olsam ona gidebilirdim. şehir değiştireceğin için sana Ankara'da olabilir.

Ankara'da ki Dr kim ?? Bu konuda uzman biriyse düşünebilirim, tanındık birimi ki?? 13 bine silikon dedi canım yağ degil, ben bi kez daha yazıyim olmazsa HFye, soruyum indirim yapabilirmisiniz diye, bakarsın iyi gunüne denk gelirim yapiverir :)

İyi geceler kızlar ben kaçtım kalın sağlıcakla. Tkrar görüşmek dileğiyle

Evet gerçekten azmış. bacağındaki sorun çoksa yetmez kesinlkle. Riske atmak olur yağ.

Evt kesinlikle, silikonda bir yonden iyi o acıyı bir defa çekeceksin olacak bitecek :) yağ da 1 seyans yeterli olmuyormuş malesef, okuduklarım hep acıdan ağrıdan şikayetçi, insaallah ameliyat sonrası şanslı kişilerden oluruz ( Aminn ) :)

Back
X