Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Canım, benim fotoğrafa dikkatlice bakarsan sağ bilegimin üst kısmı digerinden çok daha farklı daha doğrusu çok kötü. Benimki sonradan böyle olmadı ameliyattan ciktigimdada aynen boyleydi. Haziranda Ankarada olacagim ve doktorumla gorusecegim umarim benim icin biseyler yapar. Benim artik hic param kalmadi once bacak sonra meme büyütme ameliyati derken beş kuruş para kalmadı zaten bacak için yapılan operasyon eşim için çok gereksizdi ikinciyi mümkün değil kabul etmez. Tek umudum doktorumla görüşmek umarım bu konuda bana yardımcı olur.

Canım mutlaka görüş hem belki sen geldiğinde bir toplantı da yaparız :)) Amelıyat sonrası bunu dile getirdiysen eminim ki yardımcı olacaktır.

TE=leydi063;35035293]Canım mutlaka görüş hem ki sdiğinde bir toplantı da yaparız :)) Amelıyat sonrası bunu dile getirdiysen eminim ki yardımcı olacaktır.[/QUOTE]

Leydicim yaza kadar ayarlama yapalimda toplanip hep birlikte gidelim.
Canim ben doktorumla bu konuyu gorusmustum zaten cektigi fotoğraflardada bellidir. Umarım yardimci olur.

Son düzenleme:
rica etsem beni de kabul edeblr msn acaba merak ettim fotograflarını

Kizlar, fikrimi deyishtim. Arkadashliga ihtiyac yok. Resimleri iki uc gunluk acik koyucam, isteyen girsin baksin, sualleriniz olursa, cevaplarim, yardimci olmaya calishirim. Bir muddet sonra fotolar tamamen silinicekler. Zaten hickimseden gizlemiyorum, utanilicak bir shey yapmadik ki. Deyishikliyi yakinlarim hiss ederlerse, soylerim)

Son düzenleme:
Cok.iyi dusunmuşsun saya bende yaptirsam butun dunyaya yayinlardim bacaklarimi ozgurce .. Ama ben.goremiyorum senin muhtesem fotograflarini

dr una diretirsen belki kabul eder.asimetrinin ameliyattan hemen sonra olduğunu yazmışsın ,o yüzden rötuşu ücretsiz yapmayı teklif et .isteyenin bir yüzü kara arkadaşım.

Memkocum söyleyeceğim bakalım ama kabul edeceğini pek sanmıyorum. sen hatirliyormusun benim bacaklarimi:53:

Son düzenleme:
Kizlar, fikrimi deyishtim. Arkadashliga ihtiyac yok. Resimleri iki uc gunluk acik koyucam, isteyen girsin baksin, sualleriniz olursa, cevaplarim, yardimci olmaya calishirim. Bir muddet sonra fotolar tamamen silinicekler. Zaten hickimseden gizlemiyorum, utanilicak bir shey yapmadik ki. Deyishikliyi yakinlarim hiss ederlerse, soylerim)

fotograflar görünmüyo ama :/

Kizlar, herhangi birinin resmini görmek icin de msj hakkımızın dolması gerekiyormu ???

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne msj'mis başıma dert oldu valla, nasıl bitecek o sayı :(

Gecmis olsun canim darısı bize olur ins, dr'un kim ögrenebilirmiyim ??

Dr A,K ameliyat olan varmı kizlar bi bilgi verin lütfen ???
Bu fiyat konusunda kafam karışık, yaptiranlar toplam nekadar ödedi cok merak ediyorum...

Back
X