Canım benim agrilarim gerçekten çok kötüydü. Ben kaç kez siçinyen oldum farkli ameliyatlar gecirdim ama yağ enjeksiyonunda çektiğim ağrıyı hayatim boyunca unutamam. Benim en fenasi ikinci günden yedinci gune kadar sürdü sonrasinda sanki bilegimde burkulma olmuş gibi ağrı devam etti tam olarak duzgun bir şekilde yuruyebilmem 1 ayi bulmuştu. Ama bişey soyleyeyimmi o ağrıları cekerken bile hep söylediğim ve yazdığım bu operasyon icin hiç pişman olmadığımdi. Iyiki bu siteyi bulmusum iyiki yaptirmisim 1 yıldır dar pantolon giyinebiliyorum bu bile inanılmaz bir duygu.
Allaha çok şükür yağ enjeksiyonu olayini öğrendikten kısa bir süre sonra bu işlemi yaptirabildim tersi olsaydi iyice kafati yerdim heralde. Şuan en büyük dileğim çok istediği halde maddi imkansizliklardan dolayi ameliyat olamayan arkadaslariminda bunu basarabilmesi. Öncelik memko ve vanillanin olsun inşallah.
Dualarınız da olabilmek ne kadar mutluluk verici.Çok tşk ederim arkadaşım.Allahım da sana huzur ve bir ömür mutluluk nasip etsin aeşin ve çocuklarınla.