Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Tsk ederim eklediğin icin ama nasıl gorucem bisey görmüyorum, nasıl ekleniyor nasıl kabul ediliyor nasıl bakılıyor bisey bilmiyorum cehalet cidden başa bela :) daha cok yeniyim ama azmettim ögrenicem :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaslık istegini kabul edersen ve 50 mesajın olursa fotografları görebilirsin

Arkadaslık istegini kabul edersen ve 50 mesajın olursa fotografları görebilirsin

50 ye doğru gidiyorum ins :) tam olarak onu anlamadım zaten, istegi kabul edicem ama öyle bir bildirim yokki nerden gorucem, hadi nasiass'cım onuda soyle tam olsun lütfen :)

50 ye doğru gidiyorum ins :) tam olarak onu anlamadım zaten, istegi kabul edicem ama öyle bir bildirim yokki nerden gorucem, hadi nasiass'cım onuda soyle tam olsun lütfen :)

anlamadım ki canım ben ekledim seni bildirim olması gerek. sen benim profilime girip arkadaş olarak ekle de bakalım olacak mı ://

anlamadım ki canım ben ekledim seni bildirim olması gerek. sen benim profilime girip arkadaş olarak ekle de bakalım olacak mı ://

Yok canım ne bende bildirim var, nede senin profilinden öyle birşey yapabiliyorum :( acaba msj sayımda dolayı olabilirmi sence, saga sola biraz msj yaziyimda dolduruyum hakkımı bari :)

yok canım ne bende bildirim var, nede senin profilinden öyle birşey yapabiliyorum :( acaba msj sayımda dolayı olabilirmi sence, saga sola biraz msj yaziyimda dolduruyum hakkımı bari :)

iphone 'den kadınlar kulübü aracılığı ile gönderildi

mesaj sayısıyla alakası oldugunu sanmıyorum. Seni yeniden eklemek istedigimde zaten istek gönderdiniz diye mesaj cıkıyor :/

mesaj sayısıyla alakası oldugunu sanmıyorum. Seni yeniden eklemek istedigimde zaten istek gönderdiniz diye mesaj cıkıyor :/

Sağlık olsun, birde sayfayı silip yeniden indiriyim bakarsın düzelir :)

Neyse canım silip tekrar yuluyum dedim msjlara kiyamadim :) burdan soruyum artık sonra kismetse görürüm resimleri, ben senle aynı Dr düşünüyorum ve burdaki cogu kişi yag enjekte ettirmiş ama bana silikon denildi, sende silikon yaptırmışsin aman duyunca ne sevindim ne sevindim anlatamam :)
ins memnunsundur sende sonuçtan, benim en önemli sorum kacgun sonra tam olarak yuruyebilicegim, ben 1 yıldır raporluydum çalışmıyordum ama simdi ise başlamam lazim, Ağustos'ta düşünüyorum ve ameliyat gunünden itibaren sadece 10 gun yada 2 hafta evde kalma şansım var, o sure icinde aksamadan tam yürümeye baslarmiyim sence ??

Mrb leydi nasılsın. Nasıl gidiyor araştırmaların arkadaşım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Leydi bak elsa da a.k yı düşünüyormuş.bn de yuzde doksan ona olurum diye düşünüyorum ağustos eylül gibi.bi arkadas daha var a.k yı düşünen.aslinda dktorla toplu olarak görüşebiliriz

İyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsın şimdilik askıda canım beklemedeyim.
Söylemiştim bacak hareketleri çalışıyorum diye devam ediyorum yalnız sol bacagımda farklılık oluştu yagın farklı erimesinden sanırım kas geliştikçe hafif bir çukurluk meydana geldi hareketlerin faydasını görüyorum gibi ama çukurluk kafama takılıyor kas geliştikçe eğer çukur büyürse kesin bir işlem daha yaptırıcak gibiyim bir step aleti var onuda alıp denemeyı düşünüyorum eger gerçekten işe yararsa amelıyat düşünmeyebilirim işe yaramazsada son birdefa daha denicem hayırlısı :31:

a.k benimde hep aklımda olan bir doktor ama ist gitme gibi bir şansım malesef yok burda olan doktorlar var aklımda ama dediğim gibi gelişmelere göre hareket etmeyi düşünüyorum.
ist gitme şansı olan yada orda olan arkadaşlarla grup kurabilirsiniz belki fiyattada yardımcı olur ozaman

Hadi hayırlısı canım..inşallah işe yarar yaptığın spor. Ben ameliyatı beklediğim için biraz agırdan alıyorum. Ayagımdan olacagım için 2 ay rahat sürüyor iyileşmesi. Eğer dktor bi problem olmaz dersede arkasından olmayı düşünüyorum işte. Bi de o kafama takıldı acaba dktor biraz bekle dermi bilmiyorum.bnm süreç çok karışık anlayacağın. Bu yazda böyle geçecek galiba bnm için.

Acele etme canım geç olsun da güç olmasın rabbim şifa versin inşlh biran önce kurtulursun o süreç içerisinde de daha çok fikir edinir ona göre karar verirsin

Ya bn de dedigim gibi istanbulda yaptırabiliyorum.ankarada bnm kalacak yer problem.zaten nedense hep a.k geçiyor aklımdan nasiasda sayada ona oldu. Rahatlar memnunlar.o yüzden daha bi güvenim var yani.insallah kısmet olurda bigün olurum bende.çok istiyorum inan çok. Yaz geliyo kabus başlıyor bnm için. Allahtan ameliyat olcam fazla dışarı çıkamıyacagım için biraz rahat olurum.temmuzda ramazan denize girmem zaten. Bak görüyor musun insanlar gezme planı yapıyor bn nasıl saklanırım onun derdindeyim.

İnşallah canım inşallah biliyorum çok zor birbirimizi ancak biz anlarız yine bütün arkadaşlarıma içlerinde sanada yardım etsin rabbim biran önce kurtulun bu dertten

merhaba
ben bugün bagdat caddesinde olan doktor h.f ile görüştüm. benim en büyük sıkıntım
diz içlerimdeki boşluktu zaten ben bişi demeden kendisi senin sadece şuralar yağ ile
dolsa yeterli olur dedi fakat ben pilates yapıyorum ve vücuduma baktı ve hiç yağın yok dedi.
o halde silikon artı yağ yapalım dedi fakat fiyata 15.000 dedi çok diil mi?ben daha önce araştırma
yapmadım hiç en son 12.000 e indirttim.silikon konusununda riski var mı diye sordum
yağ koymaya göre daha ağrılı bi iyileşme süreci var ama 3 haftadan sonra istediğin her şeyi
yapabilirsin ,pilatese de devam edebilirsin hiç bi riski yok dedi,karar verme aşamasındayım ama fiyat
konusunu sizlere sormak istedim.

merhaba
ben bugün bagdat caddesinde olan doktor h.f ile görüştüm. benim en büyük sıkıntım
diz içlerimdeki boşluktu zaten ben bişi demeden kendisi senin sadece şuralar yağ ile
dolsa yeterli olur dedi fakat ben pilates yapıyorum ve vücuduma baktı ve hiç yağın yok dedi.
o halde silikon artı yağ yapalım dedi fakat fiyata 15.000 dedi çok diil mi?ben daha önce araştırma
yapmadım hiç en son 12.000 e indirttim.silikon konusununda riski var mı diye sordum
yağ koymaya göre daha ağrılı bi iyileşme süreci var ama 3 haftadan sonra istediğin her şeyi
yapabilirsin ,pilatese de devam edebilirsin hiç bi riski yok dedi,karar verme aşamasındayım ama fiyat

15.000 miiii :27: yok artık ya
Canım bir arkadaşımız 10.000 ödemişti sanırım yag ve silikona bence biraz daha araştır sadece diz içine işlem yapılıcaksa silikon ne alaka onu anlayamadım?

aynı doktora mı 10.000 ödemişti?çok az var yağ bende ve silikon taktıktan sonra
ancak diz içime yetecek kadar yağ çıkar aslında doktor ilk bacagıma baktığımda
sadece yağ koyalım dedi ancak vucuduma bakınca yağ yeterli diil dedi
yağın erime sorunundan dolayı fazla fazla yağ koyuyormuş ancak benden
çıkmazmış o kadar ki çıkmaz cidden o yüzden ancak silikondan sonra
diz içi için kalan yere yağ koyacak kadar çıkar dedi

merhaba

Merhaba gokce :) benim aklımda hep iki dr vardı A.K ve H.F...
A,K fiyat konusunda mantıklı bana göre, tlfonda konuşmadım ama yazılı yaklasimida cok iyi, H,F bana 4000 Euro dedi yani 13, 14 binlira falan yapıyor, banada fazla geldigi icin indirim yapabilirmisiniz diye sordum ve bişeyler yazıp kibarca gelme demiş, böylede yaşanılabilirmiş...
Cok ünlü diye uzmanı diye tercih etmiştim yani iyi bir yaklaşımı olsaydı o parayida verebilirdim belki o yazısından sonra hemen eledim, A,K son kararım :)

Back
X