Bacak dolgusu yaptıran var mı?

İnşallah güzelim. zaman gelsin hayırlısı ile denk getirmeye çalışırız. Hem birlikte olursak cesaretde alırız birbirimizden daha iyi olur bnce.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Insaallah, Evt kesinlikle haklisin cesaret konusunda ☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hahaha güldürdün beni gece gece tsk ederim iyi geldi inan :) cok saol canım teklif etmen yeterli :)
Saka bir yana baskasının yağı oluyormu ki cidden, keske olsa ben cok gönüllü bulurum bizim aileden ve akrabadan 😂
48 kiloyum ve bir gun vücudunda yag yok malesef demelerine üzüleceğim ve kilo icin keşke kelimesini kullanacağım hic aklıma gelmezdi
:( 😞

Hemen hemen 2 katın sayılırım.bnde sana göre bayağı kilolu oluyorum o zaman ya. 67kiloyum bn. Cevap vermemek te özgürsün ama sana bir sorum olacak.kaç yaşındasın ve nasıl 48 kilosun arkadaşım. Yemek yemiyosun fotosentez yapıyosun sen galiba:)) bnde zayıflamak istiyorum ya:((

Hemen hemen 2 katın sayılırım.bnde sana göre bayağı kilolu oluyorum o zaman ya. 67kiloyum bn. Cevap vermemek te özgürsün ama sana bir sorum olacak.kaç yaşındasın ve nasıl 48 kilosun arkadaşım. Yemek yemiyosun fotosentez yapıyosun sen galiba:)) bnde zayıflamak istiyorum ya:((

Yok yemem cok gzl, yemek kısıtlamam da yok, kurabiye tatlı yani butun hamur isleri sınırsız yinede alamıyorum, kendimi bildim bileli 45, 49 arasiyim, 2 yaşında bir oğlum var, sadece hamilelik boyunca 9 kilo alıp 57 kilo oldum eee okadar da oluyum artık ama geri eski kiloma indim malesef, dogum sonrası hamileyken kilonun bana yakistigini farkettim ama olmuyor alamıyorum

Ne güzel yiyipte kilo alamamak.bnmde 2 çocuğum var.2 hamileliğimdede 20 kilo aldım.sen düşün artık beni. Şuanda 3 4 kilo versem yeterli bana ama veremiyorum. Çünkü bn diyet yapamıyorum. Neyse bnde biraz bana biraz sana verirsem hallolur diye düşünüyorum. Bi taş ta iki kuş yani.

Elsacım bn kaçtım orda saat kaç bilmiyorum ama burda saat 3..yatak beni bekler artık.yarın görüşmek dilegiyle. Hoşçakal

Ne güzel yiyipte kilo alamamak.bnmde 2 çocuğum var.2 hamileliğimdede 20 kilo aldım.sen düşün artık beni. Şuanda 3 4 kilo versem yeterli bana ama veremiyorum. Çünkü bn diyet yapamıyorum. Neyse bnde biraz bana biraz sana verirsem hallolur diye düşünüyorum. Bi taş ta iki kuş yani.

Tamamdir bu iş çözümünü bulduk :)
Allah bağışlasin yavrularını ins, Saglık olsun canım, saglık sorunun varsa kesinlikle kendini tehlikeye atma diyet icin, hem 1dirhem et bin ayıp örter demişler eminim sen öylede cok gzlsindir, hem 3,4 kilo cok'da sorun edilecek bir rakam degil ki bence 😉

Elsacım bn kaçtım orda saat kaç bilmiyorum ama burda saat 3..yatak beni bekler artık.yarın görüşmek dilegiyle. Hoşçakal

Tamam canım burdada saat 2, baya geç olmuş lafa tuttum seni :) görusuruz ins, iyi geceler iyi uykular 😉

Hemen hemen 2 katın sayılırım.bnde sana göre bayağı kilolu oluyorum o zaman ya. 67kiloyum bn. vap vermemek te özgürsün ama sana bir sorum olacak.kaç yaşındasın ve nasıl 48 kilosun arkadaşım. Yemek yemiyosun fotosentez yapıyosun sen galiba:)) bnde zayıflamak istiyorum ya:((

Arkadasim sana bir önerim olacak. Madem kilo vermek istiyorsun bunu kesinlikle bacak operasyonundan önce hayata gecir. Çünkü ben yağ enjeksiyonundan neredeyse 1 yıl sonra doktor kontrolünde diyete başladım fakat direk bacak bolgemden kilo vermeye başladım. Zaten doktor söylemişti en son hangi bolgenizden kilo aldiysaniz yine oradan kilo vermeye başlarsınız diye. Seninde sonradan benim gibi uzulmeni istemem.

Arkadasim sana bir önerim olacak. Madem kilo vermek istiyorsun bunu kesinlikle bacak operasyonundan önce hayata gecir. Çünkü ben yağ enjeksiyonundan neredeyse 1 yıl sonra doktor kontrolünde diyete başladım fakat direk bacak bolgemden kilo vermeye başladım. Zaten doktor söylemişti en son hangi bolgenizden kilo aldiysaniz yine oradan kilo vermeye başlarsınız diye. Seninde sonradan benim gibi uzulmeni istemem.
Teşekkür ederim güzelim önerin için. Dikkate alacağım. Zaten 4 5 kilo fazlam var. İnşallah verebilirim onuda. Üzüldüm senin adına. Zaten bi kaç kereden sonra istenilen oluyo galiba yağda. Umarım sende istediğin gibi bacaklara sahip olursun.siz böyle açıklayınca acaba yağ yerine direk silikon düşünülse iyimi olur .yoksa her bacaga silikon olmadığı icinmi yağ enjeksiyonu yapılıyor merak ettim.

Selam krena. Biz seni netleştiririz arkadaşım merak etme:)) hepimiz aynı anda olursak birbirimize cesarettte veririz bence. Yarın resim ekleyecegim. Tabi once nasıl eklenir nasıl arkadaşlık isteği gönderilir ögrenmem lazım. Yarın bacak şov yapalım birbirimize:))

Kızlar
Herkes acsın muhteşem bacaklarını:)
Kararımızı verelim derim
Ben de HF ile AK arasındayım
Her 2si ile de 2 kere görüşüp karar veremedim
Muhtemelen 2si de bana gücüm oldu:)
Silikon yaptırıp bu dertten hepten kurtululasım var
Bir de doktora karar versem süper olucak
Resimlerıme bakıp yorum yapın lütfen
1adet taytlı
1 adet de çıplak bacak resmim var
Hadi bakalımmm:)

Kızlar
Kararımızı verelim derim
1adet taytlı

2si de bnq gıcık oldular yazıodum
Bilgisayar kafasına göre takılıo:)

Aynen canım 3 hafta sonra bişeyin kalmaz.silikon dokunmayla falan hissedilmiyor hiç bi şekilde. Başından beri anlamadım hiç..benim hareketlerimde bir kısıtlanma yk. Sen diyince tekrar denedim bağdaş kurmayı eskisi gibi oturuyorum. Ama 2. Ayda falan tam olarak bükemiyordum daha dogrusu zorlamadım. Bacak bacak üstüne atmakta da sıkıntım yok.bi ağrı hissetmedim...

Nasiasscım
Bizim için 1 adet resim daha eklesen
Hatta 2 de olabilir:)
Biri düz biri topuklu olsa:(
Cok sıkıyoruz seni ama cok ihtiyacımız var
Lutfennnn:)
Bir de sana kaç cc ilk silinin konuldu
Yağın yeterli miydi
Zayıfsın çünkü
Nerelerinden yağ almış

Kızlar
Kararımızı verelim derim
1adet taytlı

Pfff kacgundur 50 msj hakkımı doldurup resim görüyum diye canım çıktı resmen, bugun senin ve nasiass'ın resimlerini gordum ve ameliyattan vazgeçtim resmen 😞
Siz bacaklarınıza çarpık dıyorsanız benimkini görmemenizi şiddetle tavsiye ediyorum😃
Ben yaptırsam ancak seninkiler kadar düzelir, benim bacak arası açıklığım seninkinin 2 katı, senin diz kapakların yakın birbirine benimkinde 5,6 cm açıklık var baldirlarda da öyle, yağda yapamayız dediler okadar açıklığı neyle kapatacaklar pfffff ben galiba vazgeçtim bu sevdadan😞
Ameliyat sonrasıda aynı kıyafetleri giyeceksem ki öyle gibi, ozaman bi anlamı yok zaten olmanın.
Moralim bozuldu resmen kafamı kaldıramıyorum ağrıdan, pffff böyle bacak mı olur ya tövbe tövbe 😁😁

Nasiasscım
Bizim için 1 adet resim daha eklesen
Hatta 2 de olabilir:)
Biri düz biri topuklu olsa:(
Cok sıkıyoruz seni ama cok ihtiyacımız var
Lutfennnn:)
Bir de sana kaç cc ilk silinin konuldu
Yağın yeterli miydi
Zayıfsın çünkü
Nerelerinden yağ almış

Son koyduklarımdan farkı yok ama gene koyayım madem. aslında dısarda koymak istiyorum dha belli olur gibi. Birazdan koyacaklarım gene aynı yerde aynı aynadan olacak :))
Ben zayıfım ama göbeğim çok büyük. Yag enjekte etse yeter gibi geliyordu bana ama doktor yağın az dedi. Aldıklarını da göbeğimden değil sırtımdan kalçamdn almış :/ vücudumda değişiklik olmadı hiç.90 cc olması lazımdı silikonun.

Mrb kızlar bn neden görmüyorum foto..nerden bakıyonuz.nasias nolur bnde göreyim:((

Kızlar
Kararımızı verelim derim
1adet taytlı

Guzelim nasıl bakıyorum fotolara.bn de ekleyecegim ama onuda bilmiyom nasıl eklenir foto

Kızlar
Kararımızı verelim derim
1adet taytlı

Bak krena benim ki cok muhtesem ama bayılırsan karışmam.:)))))

Pfff kacgundur 50 msj hakkımı doldurup resim görüyum diye canım çıktı resmen, bugun senin ve nasiass'ın resimlerini gordum ve ameliyattan vazgeçtim resmen 😞
Siz bacaklarınıza çarpık dıyorsanız benimkini görmemenizi şiddetle tavsiye ediyorum😃
Ben yaptırsam ancak seninkiler kadar düzelir, benim bacak arası açıklığım seninkinin 2 katı, senin diz kapakların yakın birbirine benimkinde 5,6 cm açıklık var baldirlarda da öyle, yağda yapamayız dediler okadar açıklığı neyle kapatacaklar pfffff ben galiba vazgeçtim bu sevdadan😞
Ameliyat sonrasıda aynı kıyafetleri giyeceksem ki öyle gibi, ozaman bi anlamı yok zaten olmanın.
Moralim bozuldu resmen kafamı kaldıramıyorum ağrıdan, pffff böyle bacak mı olur ya tövbe tövbe 😁😁

Yok guzelim benimkileri görmeden kendine haksızlık etme. İçin rahat olsun bnmkilerde beter hemde çok. Bugün fotosunu çektim bakamadım. O kadar yaniii

Yok guzelim benimkileri görmeden kendine haksızlık etme. İçin rahat olsun bnmkilerde beter hemde çok. Bugün fotosunu çektim bakamadım. O kadar yaniii

ehehehhh bu kadar önyargılı olmayın benimkileri görmeden ekledim sizi bakın:)
ve umut varmış bende dr.un söylemesi.

Back
X