Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Yorumlarınızın bir kısmını okuyabildim ameliyat olup düzelenler var benim gibi olamayanlar var. Ben gerçi hangi tarafımı ameliyat ettireceğimi şaşırdım! :43: Çocuğum yok ama 6 aylık hamile gibi göbeğim çıkıyor zayıflasamda göbek kalıyor 45 kiloydum yine göbekliydim şimdi 60 kiloyum yine göbekliyim bacaklarımda çarpık lazer epilosyana da ihtiyacım var gözlük kullanıyordum birde; şimdilik sadece ondan kurtulabildim eşim ve ailem yağ aldırma estetik gibi ameliyatlara karşı boşver ne gerek var diyorlar sen böyle güzelsin diyorlar ama bende sıkılıyorum aynaya baktığımda dar bir pantolon giydiğimde uzun yıllar hiç etek giymedim şimdi giyiyorum kısada giyiyorum napıyım yaşım 29, 40 yaşında 50 yaşında 60 yaşında etek giysem ne olur giymesem ne olur şimdi istediğimi giyemedikten sonra evet rahat rahat giyip çıkıyorum ama kötü bakışları görüncede bütün moralim kendime güvenim yerle bir oluyor. :49: aynı böyle işte göbeğimde

Kizlar selam :) benim iki ayim doldu bacaklarimdaki yaglarin yarisi falan eridi diye dusunuyorum. Aksam olunca sanki daha kalinmislar gibi ama sabah bildigin cop hala. Kanatcim sana ozelden mesaj attim:) biraz gec oldu ama kusura bakma😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar selam :) benim iki ayim doldu bacaklarimdaki yaglarin yarisi falan eridi diye dusunuyorum. Aksam olunca sanki daha kalinmislar gibi ama sabah bildigin cop hala. Kanatcim sana ozelden mesaj attim:) biraz gec oldu ama kusura bakma😔

kime oldun sanki memnun değilsin

akşama kadar ayakların şişiyor ondan kalın görünüyorlar bu herkes için böyle bende akşamları bacaklarımı daha çok seviyorum :)

ben okulların kapandığı gün 24 subatta silikon aml oldum e.k.ya memnunum küçük bir asimetri sorunum var onu görüşeceğiz dert etmiyorum keşke ilkinde yağ değilde silikon düşünseymişim diyorum birde yaşım küçükken bu ameliyatlar olsaydı yada benim haberim olsaydı özgüvenim olurdu o zaman

ne olur anlat silikondan çok korkuyorum

Memnunmuyum? Aslinda memnun degilim suanki hallerinden. Hala etek giyebilecek durumda degiller. Ama benim yagim azdi. Yagdan baska sansim yoktu. Dr um zaten en az iki seans gerekir demisti. E boyle olunca da benimki ya tutarsa hesabiydi zaten. O da pek az tuttu:)

Silikon yaptirabilseydim hic dusunmezdim. Yag enj dusunen arkadaslarin yaglari coksa sanslari da cok. Azsa benim gibi en azindan eskisinden iyi olur. Ben zaten goze almistim. Eskisinden iyi gibiler simdi.

Yag enj ilk hali gibi kalsa super olurdu. Cok dogal bi durusu oluyor. İz yok. Bazi yerlerinizdeji fazlaliklarda gitmis oluyor. Ama bikac seansi goze almak gerek diye dusunuyorum. Kaliciligi saglayabilseler cok cok guzel bir ameliyat. Cogunlukla silikona gore daha az acili, cogunlukla diyorum cunku cok acisi olan arkadaslar da oldu. Zamanla kalicilik ta saglanir belki

memnunmusun ne zaman oldun lütfen anlat

öncelikle o smile ı yanlışlıkla koymuşum her gördüğümde bi tuhaf oluyorum nispet yapar gibi olmuş belirtmek istedim :(

ben ameliyat olalı 7 ay oldu. eskiye göre çok iyi. ama kusursuz da değiller. beni idare ediyorlar artık. çok büyük beklentiye girmemek gerekiyr. bi defa kalın oldu benim bacaklarım bunu göze almıştım. zaten önceden de ince değillerdi. inceyse bacakların daha şanslısın. hareketlerde falan kısıtlanma yok. silikonun varlıgını hissetmiyorum. spor yapabiliyorum. dizlerimi bükebiliyorum. her şey eskisi gibi anlayacağın. aklına gelen bir şey varsa sen sor daha çok yardımcı olabilirim.

:) geri dönmeme vesile olduğu icin PALMADORO'ya cok teşekkür ederim.evet ince bacaklar icin önce yağ enjeksiyonu düşünmek en iyisi yağ hic yoksa silikon düşünülebilir tabi ki.erime olmayacak bu sefer,kendimi olumsuz düşüncelere kapattım.olsa bile artik yeter ben bunlarla cok mutlu olacağım.ve hep burda birilerine yardım etmek icin bulunacağım.Rabbim insallah sana da bu mutluluğu yaşatsın.herkesin mutlu olmasını istiyorum.elimden gelen ne varsa buradayım...

açık konuşmuyorsunuz.yağ yapmışsın,silikon yapmışsın şimdi yine yağ. nasıl oluyor bu .budoktorlar kasıtlımı yapmıyor

öncelikle o smile ı yanlışlıkla koymuşum her gördüğümde bi tuhaf oluyorum nispet yapar gibi olmuş belirtmek istedim :(

ben ameliyat olalı 7 ay oldu. eskiye göre çok iyi. ama kusursuz da değiller. beni idare ediyorlar artık. çok büyük beklentiye girmemek gerekiyr. bi defa kalın oldu benim bacaklarım bunu göze almıştım. zaten önceden de ince değillerdi. inceyse bacakların daha şanslısın. hareketlerde falan kısıtlanma yok. silikonun varlıgını hissetmiyorum. spor yapabiliyorum. dizlerimi bükebiliyorum. her şey eskisi gibi anlayacağın. aklına gelen bir şey varsa sen sor daha çok yardımcı olabilirim.

benim bacaklarım kaslı silikon belli olurmu.kime oldun baş harflerini yazsan yeter lütfen birde ne kadar.mesela yere bacaklarının üzerine oturunca eski bacakların gibi mi

benim bacaklarım kaslı silikon belli olurmu.kime oldun baş harflerini yazsan yeter lütfen birde ne kadar.mesela yere bacaklarının üzerine oturunca eski bacakların gibi mi

yağ düşünebilirsin aslında. ben yağ enjeksiyonunu daha doğal bulmaya başladım. silikon bariz kaslı bir görüntü veriyor. yağ dolgusuyla geçişler daha yumuşak oluyor. maddi olarak zorlanmayacağımı bilsem yağ enjeksiyonu yaptırırdım. tek ameliyat yetmeyeceği için silikona yöneldim ben birazda. 2-3 ameliyat olsam yağ enjeksiyonuyla daha güzel bir sonuc alabilirdim sanırım. en azından 2. ameliyatta ilk ameliyattn sonra rahatsız oldugum yerleri belirtir oraya daha fazla yağ koymasını söylerdim doktora.
ben ak ya ameliyat oldum. 10 bin tl ödedim.
aynen eskisi gibi yere rahat oturup kalkabiliyorum.tabi 5 aydan sonra daha rahat hareket etmeye başladım. ilk aylarda tamamen büküp oturunca bir gerginlik oluyordu.

Silikon yaptirabilseydim hic dusunmezdim. Yag enj dusunen arkadaslarin yaglari coksa sanslari da cok. Azsa benim gibi en azindan eskisinden iyi olur. Ben zaten goze almistim. Eskisinden iyi gibiler simdi.
bana 2 seans yağ olurmu ki o zaman ben zaten 1.sinin asla yetmeyeceğini biliyorum. yağım var yeterli de gelir gibime geliyor. ama şu açıklık dizleri alınca iyice artacak. aman napayım düz iner en azından. hala elbise etek giyemiyorsun. buna çok üzüldüm.

Yag enj ilk hali gibi kalsa super olurdu. Cok dogal bi durusu oluyor. İz yok. Bazi yerlerinizdeji fazlaliklarda gitmis oluyor. Ama bikac seansi goze almak gerek diye dusunuyorum. Kaliciligi saglayabilseler cok cok guzel bir ameliyat. Cogunlukla silikona gore daha az acili, cogunlukla diyorum cunku cok acisi olan arkadaslar da oldu. Zamanla kalicilik ta saglanir belki
sen trombosit koydurdunmu angelin? kalıcılığa ne kadar katkısı olur bilemem + 300 ödemek gerek. sanırım ben koydurcam. umut fakirin ekmeği işte. 2. de olabilirim dr. tek seansta halletmeye çalışıcaz dese de malzeme belli yani. sen de 2. yi yaptır o zaman ama yağın da yok senin ne oalcak. keşke o yağlar çöpe gitmeseydi:20::20: bak şimdi kızıyorum o dr. a. yağların bu kadar değerli olacağı aklıma gelmezdi.

Memnunmuyum? Aslinda memnun degilim suanki hallerinden. Hala etek giyebilecek durumda degiller. Ama benim yagim azdi. Yagdan baska sansim yoktu. Dr um zaten en az iki seans gerekir demisti. E boyle olunca da benimki ya tutarsa hesabiydi zaten. O da pek az tuttu:)
Angelin canım sana enaz 2 seans gerek diyen dr. bana neden tek seansta halletmeye çalışırız dedi acaba. seninkilerle benimkilerin ilgisi bile yok oysa. yağdan dolayı mı acaba? pekaz diyorsun lütfen foto koyar mısın angelin rica ediyorum. yani çok erime olmuşsa ben ne yapacağım o halde?

Back
X