Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Merhaba kizlar, Ben biraz kötü bir örnek oldum sizlere. Cok sükür dün yürümeye ,normal hayata dönmeye basladim. Inanin ki cok korktum, hic düzelmiyecegim zannettim.Keske bu isi yaptirmadan önce burada sizleri taniyip fikir edinseydim. Gerci dedigim gibi, benimkisi baska türlü oldu. Ben o doktora isik dolgusu v.s icin gitmistim. Ne olduysa o gün oldu. Ani bir kararla ,karsi koyamadim evet dedim. Yanlizdim , o yüzden siz, siz olun yanliz gitmeyin. Mutlaka biri olsun . Cünki o kisi sizin göremediginiz, duyamadiginiz seyleri daha iyi analize edebilir. Ben sansimi kacirdim. Tövbe ettim artik :KK43: Yazik ki önceki halimle bir fotografim bile yok . Olsa aradaki farkin degismedigini gösterirdim. su an sadece hafifde olsa yaralar ,kizarikliklar ve top top iceri verilen dolgu maddesinin cirkin görüntüsü var. Hepinize bol sanslar diliyorum. Sevgiyle kalin
Gecmis olsun tekrardan Allahtan duzelmis. O top top olan dolgu maddeleri eriyecek değilmi zamanla? Ya iste olmaz dememek lazim neler oluyor. Örneğin ben. Hala dr.unun kim oldugunu soylemedin. Adi kısa olan ak. mı bu dr?cunku 2 ak. Var. Yani Prof. olan ak. dan bahsetmiyorsun değil mi?

:KK43::KK12:Isin kotusu sigara iciyorum quatr yillar once ameliyat oldum ve ilac kullaniyorum bu nedenle kilo alma sorun um oluyo ana alt bacak oyle kaliyo off off Ber at bi gorundu yani
Aynen öyle canım benim de üst bedenalır altbeden aynıkalır.Kilo alınca çok çirkin oluyorum.Azıcık dagitse ya basen ya da bacağa yok.60kg. ya dayandım üstler kalınlaştı bacaklar ince kaldı . Yağ yapılınca en azından bizimle kilo alıp verecekler.

[QUOTE="maviruya, post: 38859042, member: 82391iyattan sonra 3 er tane pantolon ayirin..hepimizin isi bitince biraraya gelsek...pantolonlari atese verip,karsisinda bi keyif sgarasi icsek...ne guzel olur...manset..cilgin KK lilar yuzlerce pantolonu atese verip,mini etekleriyle dansettiler..[/QUOTE]
Bugun kadife cok tatli kisa bi elbise geldi kargo bu da dolabima cok yakisicak eminim bide onu gitebilicem gunleri bir goreydim:( az once giydim denedim ustten super altina pantolon giyersem ii:))) allahim biz bu dunyaya vesikalik foto gibi yasamayami geldik ehuehu:(

Gecmis olsun tekrardan Allahtan duzelmis. O top top olan dolgu maddeleri eriyecek değilmi zamanla? Ya iste olmaz dememek lazim neler oluyor. Örneğin ben. Hala dr.unun kim oldugunu soylemedin. Adi kısa olan ak. mı bu dr?cunku 2 ak. Var. Yani Prof. olan ak. dan bahsetmiyorsun değil mi?
Evet insallah zamanla eriyecek . 5-8 sene ömürleri varmis. Daha erken eriyebilir dedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
[QUOTE="maviruya, post: 38859042, member: 82391iyattan sonra 3 er tane pantolon ayirin..hepimizin isi bitince biraraya gelsek...pantolonlari atese verip,karsisinda bi keyif sgarasi icsek...ne guzel olur...manset..cilgin KK lilar yuzlerce pantolonu atese verip,mini etekleriyle dansettiler..
Bugun kadife cok tatli kisa bi elbise geldi kargo bu da dolabima cok yakisicak eminim bide onu gitebilicem gunleri bir goreydim:KK43: az once giydim denedim ustten super altina pantolon giyersem ii:))) allahim biz bu dunyaya vesikalik foto gibi yasamayami geldik ehuehu:KK43:[/QUOTE]

:)

Limette hiç foto görme şansımız yok mu..merak ediyorum..etek giyecek kadar olmadimi..albüme yukleyemedinmi..bir bakaydik..

Evet tahmin ettigim gibi diger dr. Degil senin dr.un adini bacakta hic duymadim. Duzgun bacak yapabilen birkac iyi dr.var. Tabi biraz da şans meselesi. Yeni yaptiracak arkadaslar bunu asla gozardi etmesinler.

Mrb kanat sen ameliyat olmusmuydun eridilermi
Ben toplamda 3 ameliyat gecirdim. 2 kez silikon takıldı. Şuanda silikon yok. Kimseyi korkutmak istemem . silikonda deneyimli ve estetik bakışı iyi bir hekimin ellerinde çok güzel sonuçlar alınabilir.Hem de kalıcı. Seni ekliyorum bakıncane demek istediğimi anlarsın .

yağ enjeksiyonu düşünenler kilo almak için ne yapıosunuz?ben bu işi kafaya takmadan önce 70 kiloyken bugün 68 olduğumu öğrendim.yani iki kilo vermişim:KK17:yani en iyi doktor bile şu durumda çaresiz kalabilir:KK57:

fotograf ,Iki kez koydum ve kaldirdim sinirim bozuluyor baktikca. Bacakalarimin önceki fotosunu cekemedim. Denerim yine bir ara
:)
Canım cok cok buyuk gecmis olsun, yazdıklarını hep okudum ama görünce ne diyeceğimi
Bilemedim ama tek kelime Allah korumuş seni :((
Son zamanlarda forumda cooook daha uygun fiyata ameliyat yapan hic duymadığım Dr isimleri duymaya basladim, tabikide yapılan secimlere saygımız var ama boyle durumlarda anlıyoruz ki Dr secimi kesinlikle cooooook önemli :(

yağ enjeksiyonu düşünenler kilo almak için ne yapıosunuz?ben bu işi kafaya takmadan önce 70 kiloyken bugün 68 olduğumu öğrendim.yani iki kilo vermişim:KK17:yani en iyi doktor bile şu durumda çaresiz kalabilir:KK57:
Tabiri caizse öküz gibi yiyorum iki ayda iki kilo aldım sporu bıraktım saldım çayıra mevlam kayıra oldu :P

Evet insallah zamanla eriyecek . 5-8 sene ömürleri varmis. Daha erken eriyebilir dedi. Benim gittigim doktorun adi Arda Katircioglu .
Geçmiş olsun insanın kendi yağı gibisi yok galiba ya da silikon başka maddeler olmuyo işte bi sürü reklamı dönüyor insan aldanıyo ama en iyi reklam yapılan iştir bizim bu forum bunun için süper görüyoruz biliyoruz bilgi ediniyoruz

Kızlar salı Dr cuğuma gidicem yağ yeter mi diye inşallah yeter der sömestr da olmak istiyorum kilo alma yağ yapma tavsiyesi olan varsa yazsın lütfen

Yer fıstığı ve tahin helvası:) Ama öyle tadımlık değil:)

Fıstık da yerim artık :) tahin sıvı katı her türlü fıstıklı falan götürüyorum özellikle gece yatmadan ah eh neler çekiyoruz ya :)
Senin boy kilo kaç kanatçım

Fıstık da yerim artık :) tahin sıvı katı her türlü fıstıklı falan götürüyorum özellikle gece yatmadan ah eh neler çekiyoruz ya :)
Senin boy kilo kaç kanatçım
160 cm. 56 kg idim sabah itibariyle 59 çıktım.Senin kaçtı boyun?İştahım çok açıldı ama benim. zorla yerken şimdi baya baya yiyorum:) sonu nolcak bilmiyorum.

160 cm. 56 kg idim sabah itibariyle 59 çıktım.Senin kaçtı boyun?İştahım çok açıldı ama benim. zorla yerken şimdi baya baya yiyorum:) sonu nolcak bilmiyorum.
Benim de açılmıştı ama iki gündür gitti anlamadım niye :KK43:
156 boy 46 ydım 48 oldum iki ayda iki kilo
senin kilon iyi bence yağ rahat çıkar
senin kilonda niye yağ yok dedi ki Dr bak ümitsizliğe düştüm ben hala zayıfım o zaman offf

Back
X