Bacak dolgusu yaptıran var mı?

arkadaslar bende bu toplu anlasıp bırlıkde karar verelım dıyorum hem bu kadar kısı olunca dr daha dıkkat eder ve bızım ıcınde karlı olur cunku fıyatlar cok fena yuksek ben o parayı kac senede bırıktırırım kım bılır ? :(

arkadaslar bende bu toplu anlasıp bırlıkde karar verelım dıyorum hem bu kadar kısı olunca dr daha dıkkat eder ve bızım ıcınde karlı olur cunku fıyatlar cok fena yuksek ben o parayı kac senede bırıktırırım kım bılır ? :KK43:
senın bacaklar ne alemde canım senı yenı gordum aramızda hosgeldın carpık bacaklılar konseyıne ben artıkyeteroffu zayıf halka secıp kon seyden gonderdım az once:)))

hosbulduk canım benımkıler de fena yanı konseye uygun carpıklıkda :) ınsallah resım yuklıcem yorumları alıcam

hosbulduk canım benımkıler de fena yanı konseye uygun carpıklıkda :) ınsallah resım yuklıcem yorumları alıcam
aramıza hosgeldın o zaman yeterlı carpıklık ve yamukluktaysa basımızın ustunde yerın var:)) sen ne dusunuyorsun sılıkonmu yoksa yag falanmı gorustunmu hıc doktorla

ben hıc gorusmedım ama tabı durumu ne kurtarır bılmıyorumda yag ısterım oncelıkle tabı 165 cm ve 49 kıloyum nasıl olur bılmem dr a.k aradım 250 muayene dıyınce vazgectım ama dıger drlar ucret almıyomuıs bende h.f ye gıdıp bı fıkır almak ıstıyorum yada maıl yoluyla ..

ben hıc gorusmedım ama tabı durumu ne kurtarır bılmıyorumda yag ısterım oncelıkle tabı 165 cm ve 49 kıloyum nasıl olur bılmem dr a.k aradım 250 muayene dıyınce vazgectım ama dıger drlar ucret almıyomuıs bende h.f ye gıdıp bı fıkır almak ıstıyorum yada maıl yoluyla ..
valla ben maıl gonderdım ama beni kaale almadılar umutsuz vakamı dedıler naptılar:)) aklıma bu bıle gelmeye basladı:))

valla ben maıl gonderdım ama beni kaale almadılar umutsuz vakamı dedıler naptılar:)) aklıma bu bıle gelmeye basladı:))
aysıma senınkını gordum hemen hemen benımde aynı ama senın ust bacaklar guzel benım ayrıklık var bıraz ve sankı alt bacaklarda daha zayıf o zman ben hıc maıl atmım _?

aysıma senınkını gordum hemen hemen benımde aynı ama senın ust bacaklar guzel benım ayrıklık var bıraz ve sankı alt bacaklarda daha zayıf o zman ben hıc maıl atmım _?
yok canım atta bakalım ne dıyolar bıze bırımızden bırımız ogrenelım benım kılo azcık daha cok 164 57 işte dahada almaya calısıyorum:(

Wrm lutfen adresi verirsen cok sevinirim whats apdan gorusebiliriz tabiki. Aysima sen oyle diyosunda yillardir kisa etek giymiyorum hem yamuk hem ince bunu diyen cok oldu bana cnm hele topuklu ince corapla igggggrennnnccc

Sen mail at yoğunluk varsa ondandır :) zayıflık yağ konusunda insanın elini kolunu bağlıyor benimde üstlerim ayrık

Kızlar şimdi durumu özetlersek benim bacaklar kalçadan ayrıklar Elsa nın ki gibi ama onun altlar daha düz şimdi silikon olmazmış çünkü üç ay içinde hacmi artarmış kas kendini saldıkça benim üstlerde ince altlar fazla kalın olup orantılı durmazmış falan.. yağ da malum kilo alcam diye uğraşıyorum çarşamba ya tekrar gidip sorcam.. çıkmazsa vazgeçiyorum.. ilerde bi hamilelik vs bi şey olurda kilo alırsam ne ala yoksa ye ye kilo alamıyorum..
Dr muayenede ayrıklığı gösterdi düzelmezmiş yapısal olduğu için gel gelelim diz altına ve baldıra arkadan eliyle baskı yaptı bu görüntü mutlu eder mi dedi aynada dümdüz inen iki ayrık bacak görmüştüm dedim ki ayrk ama düz mutlu eder dedim o zaman yapalım demişti.. Bu konuda kafamda soru işaretleri var ben dizlerden bacaklarımı yakınlaştırınca bacaklarım o kadar da kötü gelmiyo bana.. acaba mutlu olamaz mıyım ama Elsa nın ki maşallah güzel duruyo altı yapılınca üstler dikkat çekmiyo.. uykum kaçtı bu saatte :(
Çok uzun yazdım kusura bakmayın lütfen

Yeni uyeyim aylardir yazdiklarinizi okudum. Bende incelikten sikayetciyim. Gorustum 2 yerle karar verdim yaptiracagim. Dusunenler varsa paylasalim. Dr. Biri alta silikon dedi ama yag enjeksiyonda karar verdim. Cok arastirdim kafam karisti hatta ama kararim kesin.13000 ile #7000 gibi rakamlar cikti karsima bedel olarak. Bence dusunen ertelemesin. Cumartesi tekrar gorusrcegim dr. İle. Sonucu yazarim. Ankaradayim bu arada. Herkese selam bu vesile ile....

bende hf ye mail attım resimlerimi
banada ayrıntılı olarak yazmış silikon+yağ diye fiyatıda 13.000 verdi
benim boyumda 1,60 kilom 64 biraz tombulum ama bacaklar nasibini almamış:D

Back
X