Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadan resmınıde gordum arkadan dahada duzgun ben senın yerınde olsam asla bu olayın ıcıne gırmezdım cık cabuk burdan elbidemi giycen etekmi giycen giyde git hattaa:))))A artikyeteroff bende göremiyorum izlemeye aldığım halde
senın bacaklar ne alemde canım senı yenı gordum aramızda hosgeldın carpık bacaklılar konseyıne ben artıkyeteroffu zayıf halka secıp kon seyden gonderdım az once:)))arkadaslar bende bu toplu anlasıp bırlıkde karar verelım dıyorum hem bu kadar kısı olunca dr daha dıkkat eder ve bızım ıcınde karlı olur cunku fıyatlar cok fena yuksek ben o parayı kac senede bırıktırırım kım bılır ?![]()
aramıza hosgeldın o zaman yeterlı carpıklık ve yamukluktaysa basımızın ustunde yerın var:)) sen ne dusunuyorsun sılıkonmu yoksa yag falanmı gorustunmu hıc doktorlahosbulduk canım benımkıler de fena yanı konseye uygun carpıklıkda :) ınsallah resım yuklıcem yorumları alıcam
3123. sayfa en sonki resım baaakaysima sende henuz resım yuklemedın heralde yoksa benmı göremiyorum ?
valla ben maıl gonderdım ama beni kaale almadılar umutsuz vakamı dedıler naptılar:)) aklıma bu bıle gelmeye basladı:))ben hıc gorusmedım ama tabı durumu ne kurtarır bılmıyorumda yag ısterım oncelıkle tabı 165 cm ve 49 kıloyum nasıl olur bılmem dr a.k aradım 250 muayene dıyınce vazgectım ama dıger drlar ucret almıyomuıs bende h.f ye gıdıp bı fıkır almak ıstıyorum yada maıl yoluyla ..
aysıma senınkını gordum hemen hemen benımde aynı ama senın ust bacaklar guzel benım ayrıklık var bıraz ve sankı alt bacaklarda daha zayıf o zman ben hıc maıl atmım _?valla ben maıl gonderdım ama beni kaale almadılar umutsuz vakamı dedıler naptılar:)) aklıma bu bıle gelmeye basladı:))
yok canım atta bakalım ne dıyolar bıze bırımızden bırımız ogrenelım benım kılo azcık daha cok 164 57 işte dahada almaya calısıyorumaysıma senınkını gordum hemen hemen benımde aynı ama senın ust bacaklar guzel benım ayrıklık var bıraz ve sankı alt bacaklarda daha zayıf o zman ben hıc maıl atmım _?
bana ozelden at bakalım resmınıyok canım atta bakalım ne dıyolar bıze bırımızden bırımız ogrenelım benım kılo azcık daha cok 164 57 işte dahada almaya calısıyorum![]()
Tskler MirandaBe
Benim bildiğim okuduğum a.k ve h.f ki benğm aklımdaki isim de a.k
Sen mail at yoğunluk varsa ondandır :) zayıflık yağ konusunda insanın elini kolunu bağlıyor benimde üstlerim ayrıkaysıma senınkını gordum hemen hemen benımde aynı ama senın ust bacaklar guzel benım ayrıklık var bıraz ve sankı alt bacaklarda daha zayıf o zman ben hıc maıl atmım _?
bende hf ye mail attım resimlerimiben hıc gorusmedım ama tabı durumu ne kurtarır bılmıyorumda yag ısterım oncelıkle tabı 165 cm ve 49 kıloyum nasıl olur bılmem dr a.k aradım 250 muayene dıyınce vazgectım ama dıger drlar ucret almıyomuıs bende h.f ye gıdıp bı fıkır almak ıstıyorum yada maıl yoluyla ..