- 10 Ocak 2015
- 330
- 106
- 53
- 52
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dr kim pekiResminize baktım size her iki yöntemde uygun olur ama tercihen yağ ile ayak bilekleri kısmını ve diz içini de düzeltebiliriz. Yağ enj. tercih edebiliriz.Her 2 ameliyat ücretide 2800 Euro dur.Aşağıdaki telefonlardan ulaşabilir,www.miaplastestetik.com adresini ziyaret edebilir, ücretsiz muayene olabilirsiniz
Kizlar attigim maile cevap geldi yagim varsa diyor yagim varmi cikarmi bilmiyorum yaaa of56/57kiloyum
ben de yapmıştım evde bir şey, senelerce ailemdeki herkes de dahil bacaklarımı hep çok düzgün sandılar o yüzden, erkek arkadaşım da. Ama artık evleneceğim için gerçekten ameliyat olmam gerekti hayal kırıklığına uğrayacaktı yoksa gerçeği görünce:) Merak ettim benimki gibi bir şey miydi acaba tek benim sanıyordum böyle şeyler yapan:))Kızlar benm bacaklarım hem ince hemde içe doğru çarpık. Ama evde yaptıgım bişeyle bacaklarım hem kalın hem dümdüz oluyor tayt giyiyorum dar pantolon giyiyorum herkes bacaklarımı çok begeniyo. Yarın resim atarım
Evde yaptigin neyle canim:))ben de yapmıştım evde bir şey, senelerce ailemdeki herkes de dahil bacaklarımı hep çok düzgün sandılar o yüzden, erkek arkadaşım da. Ama artık evleneceğim için gerçekten ameliyat olmam gerekti hayal kırıklığına uğrayacaktı yoksa gerçeği görünce:) Merak ettim benimki gibi bir şey miydi acaba tek benim sanıyordum böyle şeyler yapan:))
hiç takma bende 37 yaşındayım hala bitaraflarımı düzelttirmeye çalışıyorum.Aysima banada ayni fiyati vermisdi ama ben ya h.f yada a.k prof. Yaptirmayi dusunuyom ve esim ikna oldu ama 10ayda sonbahar tatilinde olur dedi veeee bi yaz daha boyle gecirmem gerekkkk koca bir yazzzz iyi gecerse ameliyat diycez mutlaka niye daha onceden yaptirmamisik? Yasda ilerleyince hersey dahada riskli ve ben yakinda 42 olucammm offf offfff
Tâbi ücret farkı olması lazım sonuçta silikon bir maliyet gerektiriyor ancak bu yağ alma işlemi zaten başlı başına büyük bir işlem liposuction ile yağ düzgün bir şekilde alınıyo sonra karışım ile zenginleştirlyo tekrar şekil veriliyor çöpe atılmıyo kolaylık olarak şahsi fikrim yağ daha zor bir ameliyattır Dr için zor demeyeyim de uğraştırıcı.. Silikon da cep üç koy :) sanki yemek tarifi veriyorum AhahaBirde hani iki ameliyat ucretide ayni demisya silikonun daha pahali olmasi gerek ya yag enjeksiyonunda kendi malzememle gitmisim zaten yagimla tuzumla dimi yani:))))
EsineAysima banada ayni fiyati vermisdi ama ben ya h.f yada a.k prof. Yaptirmayi dusunuyom ve esim ikna oldu ama 10ayda sonbahar tatilinde olur dedi veeee bi yaz daha boyle gecirmem gerekkkk koca bir yazzzz iyi gecerse ameliyat diycez mutlaka niye daha onceden yaptirmamisik? Yasda ilerleyince hersey dahada riskli ve ben yakinda 42 olucammm offf offfff
A.k isimli iki doktor var bu sitede ve sanırım sizin bu görüştüğünz hakkında olumsuz söylemler vardı.yine burda okumuştum hatta ahmet bey sanıp panikleyenlr olmuştu çünkü ahmet beyi de kısaltınca a.k oluor adı soyadı dikkatli olmanızı öneririmSordugum doktor arda katircioglu digerinden cevap gelmedi.2800euro ne kadar edio doviz kuru hesaplayabilen bi konsey uyesi varmi:))
kişiden kişiye değişir.ama açıklığın çok fazlaysa ve arkadaki izi takmıyorsan aynı zamanda bacağında inceyse tek seferde kurtul silikon yaptır.bacağın kalınsa silikon kötü oluyor.öbür taraftan yağın varsa ben 2 defa olurum diyorsan yağ çok daha güzel ve doğal oluyor.bunu doktorla karar vermek lazım.ama şunu unutmayınki yağda 2. kesinlikle şart bu arada ben 1 kez oldum 2. inşallah yazaArtu sen ıki kez mi olmuştum..son durum nedir..ikincisi kesin cozummu..yine de yağ dermisin..silikon zaman ve maliyet sorunu yaşatıyor bize..3 hafta deniliyor,nasıl yapcaz...zor iş yaa..