Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Artu sen ıki kez mi olmuştum..son durum nedir..ikincisi kesin cozummu..yine de yağ dermisin..silikon zaman ve maliyet sorunu yaşatıyor bize..3 hafta deniliyor,nasıl yapcaz...zor iş yaa..
ben bir kez oldum güzel oldu 2. olsam süper olacak.2.den 1000-1500 gibi para alacak o zaman niye 2. olmayayım .anlaşmamız böyleydi.bak düşün benim iki bacağı birleştirdiğimde aradaki açıklık 4 cm idi şimdi 2 cm açıklık var.ikinciyi yaparsam ya hiç açıklık kalmaz yada 1 cm falan kalır anlatabildim mi

Yag yaptiripta hiç erimeyen varmiydi hatırladığıniz..kim vardı..acaba bünye meselesimi,ya da şans mi birazcık..ikincinin maliyetini de eklersek ve iyileşme sürecine de bakarsak,her şekilde yağ mi mantıklı..biri beni inandirsa hemen kilo almaya baslayip,7 lirayı denklestirmeye çalışacağım,ve çok daha öne alırım belki ameliyatı,bayram tatiline bile sıkısabilir..1 hafta yeter nede olsa..siz neye karar verdiniz kızlar..kilo almaya çalışanlar,son karariniz yağ galiba .
yağ yaptırıpta hiç erimedi diyen ya yalan söylüyor yada yüzde bir böyle biri çıkıyor.çünkü bizler yaptırmadan önce sizler gibi bu siteyi yuttuk.bilgi edindik.ameliyat günü alıp başka arkadaşların başına gelen olaylardan dolayı vazgeçtik.neler yaşadık.dost olduk bazen azar işittik ama hepimiz birbirimize destek olduk.insanları görmeden sevdik birbirimizi telefonlarımızı verdik ve görüşüyoruz.duygusala bağladım galiba

yağ yaptırıpta hiç erimedi diyen ya yalan söylüyor yada yüzde bir böyle biri çıkıyor.çünkü bizler yaptırmadan önce sizler gibi bu siteyi yuttuk.bilgi edindik.ameliyat günü alıp başka arkadaşların başına gelen olaylardan dolayı vazgeçtik.neler yaşadık.dost olduk bazen azar işittik ama hepimiz birbirimize destek olduk.insanları görmeden sevdik birbirimizi telefonlarımızı verdik ve görüşüyoruz.duygusala bağladım galiba
Zaten içimizde canımızı acıtan bir derdimiz var,burda derdimize ortak birilerini bulunca ister istemez duygusala bağlıyoruz..düşün ki kocalarimiz bile bizi anlamazken burda birbirimize teselli veriyoruz..seviyorum bu forumu..

ben bir kez oldum güzel oldu 2. olsam süper olacak.2.den 1000-1500 gibi para alacak o zaman niye 2. olmayayım .anlaşmamız böyleydi.bak düşün benim iki bacağı birleştirdiğimde aradaki açıklık 4 cm idi şimdi 2 cm açıklık var.ikinciyi yaparsam ya hiç açıklık kalmaz yada 1 cm falan kalır anlatabildim mi
Budurumda yeterli yağı olanlar hiç düşünmesin..ikincinin maliyeti az..bence deger..ancak muayene olmadan hiç bilemiycem yağ durumumu..bahara doğru ucuz bilet alıp gidicem ıstanbula..yoksa kendi kendime kafamda kurmanın anlamı yok silikonmu yagmi diye..

Kızlar benm bacaklarım hem ince hemde içe doğru çarpık. Ama evde yaptıgım bişeyle bacaklarım hem kalın hem dümdüz oluyor tayt giyiyorum dar pantolon giyiyorum herkes bacaklarımı çok begeniyo. Yarın resim atarım
Bende cok merak ettim bu ev yöntemini, ne oldugunu paylasabilirmisin acaba ??

Arkadaslar merhaba bende sizler gibi ayni dertten muzdaribim. Beni anlayan insanlarin icinde olmak guzel duygu... arkdaslar benimde parantez egrilik var vucuduma gore de ince dusuo o kadar cok moralim bozuluyo ki kendimi bildim bileli agliyorum bunun icin sukur tabi yine de ama yaza istemeye gelicekler oyle bi planimiz var ve herkes dizlerde elbise giyer bu tarz durumlarda ben giyemiycem ne giycegimi de bilmiyorum bu durum beni cok derinden uzuyo. Ameliyat olup bu durumdan kurtulmayi okdar cok istiyorum ki ameliyat olup da mutlu olan arkadaslari gordukce oblar kadar sevinil rabbim bana da nasip et diye dualar ediyorum.. malesef maddi durumum hic iyi degil.. ameliyat olma sansim yok.. bugun bacak sekillendirici silikonlardan verdigim siparis geldi denedim.. cok hos duruyo.. ama aksama kadar agladim..kendimi cok kotu hissettim.. nolurdu benim de duzgun bacaklarim olsaydi diye dusundum...cok kotuyum cok yoruldum bu durumdan ...

Arkadaslar merhaba bende sizler gibi ayni dertten muzdaribim. Beni anlayan insanlarin icinde olmak guzel duygu... arkdaslar benimde parantez egrilik var vucuduma gore de ince dusuo o kadar cok moralim bozuluyo ki kendimi bildim bileli agliyorum bunun icin sukur tabi yine de ama yaza istemeye gelicekler oyle bi planimiz var ve herkes dizlerde elbise giyer bu tarz durumlarda ben giyemiycem ne giycegimi de bilmiyorum bu durum beni cok derinden uzuyo. Ameliyat olup bu durumdan kurtulmayi okdar cok istiyorum ki ameliyat olup da mutlu olan arkadaslari gordukce oblar kadar sevinil rabbim bana da nasip et diye dualar ediyorum.. malesef maddi durumum hic iyi degil.. ameliyat olma sansim yok.. bugun bacak sekillendirici silikonlardan verdigim siparis geldi denedim.. cok hos duruyo.. ama aksama kadar agladim..kendimi cok kotu hissettim.. nolurdu benim de duzgun bacaklarim olsaydi diye dusundum...cok kotuyum cok yoruldum bu durumdan ...
Nerden nasıl sipariş ettin canım fiyatı ne

Faceden bacak sekillendirici diye yazın,sayfası var,ozelxen adres bilgilerini yazın,gönderiyorlar..79 lira..

Lise mezuniyetimde herkes mini etekleriyle dansederken ben 40 yaşındaki rahibeler gibi uzun elbiseyle bir kenarda oturdum..üniv.mezuniyette pantolon giydim..nişanda pantolon..kardeşimin düğününde..ve hergün hergün..ama yeter..bıktım artık..32 yaşındayim..ve 20 senenin isyanidir bu..bu iş olacakkkkk...

Kizlar bana atilan fotolar bunlar iste bunun uzerine almaya karar vermistim

Eklentiler

• IMG-20150120-WA0002.webp
    IMG-20150120-WA0002.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 125
  • IMG-20150120-WA0001.webp
    IMG-20150120-WA0001.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 141
Kizlar bana atilan fotolar bunlar iste bunun uzerine almaya karar vermistim
Bende sipariş ettim benm evde yaptıgım üründe buydu streçç bantla sarılıyo aynı bunun gibi duruyo ama bu daha kolay olanı benm yaptgm birz zor. Cumartesi elimde olurmuş sen aldınmı nasıl duruyo?

Aşırı carpikliginiz yoksa gayet guzel şekil veriyo..ama banayeterli olmadı..taytla,dar pantolonla hiç belli olmuyor..kalın siyahcorapla da rahat kullanılır..benim bacaklar çok fena..o yüzden kullanamiyorum..

[QUOTriruya, post: 39004327, member: 82391"]Lise mezuniyetimde herkes mini etekleriyle dansederken ben 40 yaşındaki rahibeler gibi uzun elbiseyle bir kenarda oturdum..üniv.mezuniyette pantolon giydim..nişanda pantolon..kardeşimin düğününde..ve hergün hergün..ama yeter..bıktım artık..32 yaşındayim..ve 20 senenin isyanidir bu..bu iş olacakkkkk...[/QUOTE]
Mavi ruyaa seni o kadar ii anliyorumki valla erkek fatma gibi yillarca pantolon dugune giderim pantolon ozel gunlerde pantolon daha sekiz senedur calistigim isyerinde b kere etek elbise giymedim butun herkes takik bana napiyim ama napiyimm:(

Back
X