Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beğendim ama güzel şeyler yaşıyorsun diye değil ben bunları yaşadım.şuan hiç kıyafetim yok son 1-2 yıldır hiç alışveriş yapmmıyorum. yapsam nolcakki gdip yine ispanyol paça alıcam. değişik ne alabilirim ki? ispanyolun üstüne bol, uzun olmuyor. dar kalıp gömlek. ben de kendimi eve kapatmıştım.Allah'im nasıl bir ruh halidir..bir elimde koca ekmek,bir elimde muz..mal mal yiyorum..ne güzel kitap okuyordum unutmak için..depresyon geçiriyorum herhalde..son 6 aydır bir tuhafim zaten..orta yaş sendromu galiba..dışarı cikasim yok,alışveriş yapasim yok..pantolon alasim hicccc yok..öffff...kuaföre bile gitmek istemiyorum..aklım çıkıyor düğün,davet bişey olacak diye..yaz geliyo,nereye kadar kacicaz..var mi böyle olan kizlaaaarrr...deniz,tatil,hiçbirşey istemiyorum yaaa..esofmanlarla ewde oturayim,kimse dokunmasin bana..
Ve kendini asla kadın gibi hissedemiyorsun..ve beyazın ki 30 undan sonra buna katlanamiyorsun..beğendim ama güzel şeyler yaşıyorsun diye değil ben bunları yaşadım.şuan hiç kıyafetim yok son 1-2 yıldır hiç alışveriş yapmmıyorum. yapsam nolcakki gdip yine ispanyol paça alıcam. değişik ne alabilirim ki? ispanyolun üstüne bol, uzun olmuyor. dar kalıp gömlek. ben de kendimi eve kapatmıştım.
evet en güzel yaşlarım geçti bile. ama arkama bakmak istemiyorum artık. dr. 60 yaşında bacak yaptıran bir kadının fotosunu gösterdi. ruh yaşlanmıyor. ve kaç yaşında olursak olalım geç değil. neresinden yakalarsak artık.Ve kendini asla kadın gibi hissedemiyorsun..ve beyazın ki 30 undan sonra buna katlanamiyorsun..
en hf den fiyat aldım silikon+yağ dedi 13.000tlHimm..yağ için 7000..silikon 11000 biliyorum..oda dediğin gibi 4000 euro ediyo zaten..offf..h.f nin fiyatlarda ayni diye biliyorum..benim tercihim a.k..gurup olsak 10000 e yapar belki..ama deli para yaa..
evet en güzel yaşlarım geçti bile. ama arkama bakmak istemiyorum artık. dr. 60 yaşında bacak yaptıran bir kadının fotosunu gösterdi. ruh yaşlanmıyor. ve kaç yaşında olursak olalım geç değil. neresinden yakalarsak artık.
beğendim ama güzel şeyler yaşıyorsun diye değil ben bunları yaşadım.şuan hiç kıyafetim yok son 1-2 yıldır hiç alışveriş yapmmıyorum. yapsam nolcakki gdip yine ispanyol paça alıcam. değişik ne alabilirim ki? ispanyolun üstüne bol, uzun olmuyor. dar kalıp gömlek. ben de kendimi eve kapatmıştım.
kızlar ben ak ye ameliyat olmuştum o zaman ataşehir estetica da muayene ve ameliyat oldum şimdi ikinci için randevu istedim ama sanırım yeri değişmiş yeni yeri fulya acıbadem hastanesi yakınındaymış ben atatürk hava limanına uçak bileti alıvcam orada indikten sonra buraya nasıl gidebileceğimi bilen varmı
Hayır tasinmadi aslında her iki yerde de muayene ve ameliyat yapıyor. Bu sizin isteginize bağlı.Ikinci ameliyata karar verdin yani:) avrupa yakasina tasinmasi iyi olmus.
BaHayır tasinmadi aslında her iki yerde de muayene ve ameliyat yapıyor. Bu sizin isteginize bağlı.
aslında hiç istemiyorum ama başladığım işi bitirmedende duramıyorum yaptırmasam akılımda kalıcak umarım bu sefer derdimi anlatabilirimIkinci ameliyata karar verdin yani:) avrupa yakasina tasinmasi iyi olmus.