Bacak dolgusu yaptıran var mı?

memkolik memkolik vucudunu sen bilirsin elini göbeğine attında gelen bir şey varsa yağdır yada popo kaslarını sıktığında selülit görüntüsü varsa oda yağdır ben sporu bıraktım aldığım kilolar yağa dönüşsün diye ve malesef selülit oldu popomda altta çizgi yoktu şimdi o oluşmaya başladı büyümüş yani zaten ben kilo alınca göbek ve basen oluşur dr a demiştim oda nerede oluşursa ordan alacağını söyledi..
@vrm-vrm canım senin demekki dış bacakta yağın yok olsa alınırdı kişisel opr bunlar..

bu aralar durdu kilo almam çok yoğunum :KK43:

Arkadaşım boy 1.58,kilo 63 ,elimi nereye atsam yağ geliyor,emin ol.:KK48:

Arkadaşım boy 1.58,kilo 63 ,elimi nereye atsam yağ geliyor,emin ol.:KK48:

o zaman şöyle bir şansın var hazır bacaklar yapılacakken lipo yapılıyor dr a alabileceğinin hepsini sınırlar dahilinde tabi almasını artanı atması söyle :KK66: tabi ikinciye gerek kalmayacaksa kalacaksa ikinci opr icin tutmakta fayda var

boy aynı bizim benim kilo 49

FAZLANAZLI FAZLANAZLI canm okadar yemene ragmen halen 49san bı doktora git cünkü normal degıl her vücüt kılo alır benım de metabolızmam hızlı calısıyor ama sımdıye kadar cok yemıyomusum bıdebıze yok yıyomusuz gıbı gelıyor ama 3ögün doyurucu yersen bence sende alırsın..cok hareket edıyosunya bı okadarda ye..

Arkadaslar benim boy 167 kilom 65 sizce nasıl ayrıca kilomda göbekte simitte ve basende lipoşaksında olmak istiyorum bu yöntemde aklımda :KK51:

slm ask006 ask006 bende yag enj dusunuyorum mart sonu gıbı belkı bende zayıfım yetermı dıye cok dusunuyorum bıde tabı erırse dıye 2. cıye yaptıranda cok var memnun olmayanda o yuzden senı gordugume cok sevındım burda ıyıkı yazmıssın bızı rahatlattın bıde resım paylasabılırsen oncesı ve sonrası kafamızda tam oturur tesekkurler

688, member: 644173"]slm ask006 ask006 bende yag enj dusunuyorum mart sonu gıbı belkı bende zayıfım yetermı dıye cok dusunuyorum bıde tabı erırse dıye 2. cıye yaptıranda cok var memnun olmayanda o yuzden senı gordugume cok sevındım burda ıyıkı yazmıssın bızı rahatlattın bıde resım paylasabılırsen oncesı ve sonrası kafamızda tam oturur tesekkurler[/QUOTE]
Valla canim bizde oncelerden

C Cakilll gittim canım h.f ye anlatmıştım alamıyorum diye troidlere baktırmamı söylemişti eskiden yüksekti bu sefer normale yakın düşük. Sınırda çıktı..bizim genetik biraz babam hariç hepimiz zayıf yada normaliz kilolu insan yok bizde..
çok yoğunum bu aralar sabah sabah yatağa girene kadar ayaktayım ev çocuk dersler bunaldım açıkçası.. süt içmeyi unutuyorum bu aralar fark etti yani

slm ask006 ask006 bende yag enj dusunuyorum mart sonu gıbı belkı bende zayıfım yetermı dıye cok dusunuyorum bıde tabı erırse dıye 2. cıye yaptıranda cok var memnun olmayanda o yuzden senı gordugume cok sevındım burda ıyıkı yazmıssın bızı rahatlattın bıde resım paylasabılırsen oncesı ve sonrası kafamızda tam oturur tesekkurler
Selam canim bizde daha öncelerden sizin gibi ameliyat olanlardan birileri gelsede bizi bilgilendirse diye bekliyordum hep o yüzden çok çok giremsemde arada bir size faydali olmaya calisiyorum . bende erime pek olmadi ayni duruyor eridiysede çok az erime olmustur boyle devam ederse ikinciye gerek duymam zaten paramda yok yaptiramam daha bisry resimlerim telineformat atildigi iiçin silindi yeni hallerini müsait zamanda çekip atabilirim sadece . ama doktora kontrele gidicez bi ara gittiğimde eski hallerini de ister ve atarim

o zaman şöyle bir şansın var hazır bacaklar yapılacakken lipo yapılıyor dr a alabileceğinin hepsini sınırlar dahilinde tabi almasını artanı atması söyle :KK66: tabi ikinciye gerek kalmayacaksa kalacaksa ikinci opr icin tutmakta fayda var

boy aynı bizim benim kilo 49
hayırrr o yağlar o kadar değerli ki değerini sonradan anladık. A Angelinnocent78 arkadaşın başına gelen şey. dr. almış atmış güzelim yağları. sonra dolgu yapmaya yağ kalmadı. dr. hepsini almıyor zaten bunu lipo gibi düşünmeyin. 300-400 cc. o da bir kola kutusu kadar. vücudun genel hatlarını bozmadan alıyorlar. 2. gerek olup olmayacağını kimse kestiremez. bakarsın tamamı tutar bakarsın yarısı kalır. inşallah memkocum sen şanslı tarafta olursun. en kaliteli yağ diziçi ve göbekten çıkanlar. yukarıya doğru çıkıldıkça yağın kalitesi bozuluyor. metabolizmaya bağlı bir de bu. 60 kg. sındır ama kemik yoğunluğun fazladır yağın azdır. 50 kg.sındır ama yağlısındır. o kadar çok etken var ki. her op. kişisel olduğu için sonuçlar da ona göre değişiyor.
ablam yaptırmıştı leydiyle zamanında . dr. hiç erimicek diye garanti vermişti bunlara. leydi ondan sonra yine op. geçirdi başka dr. da. ablam silikon taktırdı. belki %30-40'ı kalmıştır yağların. bu şekilde söyleseler daha gerçekçi olurlar. şu var haksızlık etmemek lazım eskisine asla dönmüyor.

Ne yaparsak yapalım,eriyecegi kadarı erir yani değilmi..kök hucreymis,trombositmis,yontemmis..nekadar etkisi oluyor,ya da bizi mi kandırıyorlar..tek seferde kesin sonuç beklemiycez..kendimizi ona sartlandiricaz..yoksa üzülecez anlaşılan..

hayırrr o yağlar o kadar değerli ki değerini sonradan anladık. A Angelinnocent78 arkadaşın başına gelen şey. dr. almış atmış güzelim yağları. sonra dolgu yapmaya yağ kalmadı. dr. hepsini almıyor zaten bunu lipo gibi düşünmeyin. 300-400 cc. o da bir kola kutusu kadar. vücudun genel hatlarını bozmadan alıyorlar. 2. gerek olup olmayacağını kimse kestiremez. bakarsın tamamı tutar bakarsın yarısı kalır. inşallah memkocum sen şanslı tarafta olursun. en kaliteli yağ diziçi ve göbekten çıkanlar. yukarıya doğru çıkıldıkça yağın kalitesi bozuluyor. metabolizmaya bağlı bir de bu. 60 kg. sındır ama kemik yoğunluğun fazladır yağın azdır. 50 kg.sındır ama yağlısındır. o kadar çok etken var ki. her op. kişisel olduğu için sonuçlar da ona göre değişiyor.
ablam yaptırmıştı leydiyle zamanında . dr. hiç erimicek diye garanti vermişti bunlara. leydi ondan sonra yine op. geçirdi başka dr. da. ablam silikon taktırdı. belki %30-40'ı kalmıştır yağların. bu şekilde söyleseler daha gerçekçi olurlar. şu var haksızlık etmemek lazım eskisine asla dönmüyor.
Sanırım yağın nereye konulduğuuda önemli benim sadece diz altındaki oyuk yere koyulacak oraya konan yağ kolay kolay erimezmiş.. niyeye bu opr bini mutlu edecek gibi geliyor baldıra bişey yapılmayacağı için mükemmel bi şey Olmayacak ama şu ankinkinden iyi olacak gib.. .. Benim bacak yapım kalçadan ayrık onu yağ ile birleştirme imkanımız yok malesef .... o yağlar öyle değerli ki emek emek aylardır uğraşıyorum

Aylardır bi kola kutusu yağ için mi uğraşıyorum ben :( popom saldı kendini ve selülit oluştu bu durumu sevmiyorum kilo almak için bozulduysa bu opr sırasında düzeltilmesi lazım bence

Aylardır bi kola kutusu yağ için mi uğraşıyorum ben :KK43: popom saldı kendini ve selülit oluştu bu durumu sevmiyorum kilo almak için bozulduysa bu opr sırasında düzeltilmesi lazım bence
ya ama o kola kutusu yağ sadece bir yerde olmuyor işte dağılıyor vücuda. sadece göbeğe gitse keşke ordan alıverir. benim de ayrık maalesef yapacak birşey yok ona bacakla kalçanın birleşme açısından kaynaklanıyor. op. sonrası kardiyo yasak zayıflamaman lazım bir süre. pilates yaparsın ya da yavaş yavaş yüzersin.

Kız neoldu..nniye üzgünsün ..
Aslında mutluyum da bacakları yaptıracam inş önümüzdeki ay kilo alıyorum yağ yapılacak ama popo şeklini şemalini bozuyor o sorun biraz
ya ama o kola kutusu yağ sadece bir yerde olmuyor işte dağılıyor vücuda. sadece göbeğe gitse keşke ordan alıverir. benim de ayrık maalesef yapacak birşey yok ona bacakla kalçanın birleşme açısından kaynaklanıyor. op. sonrası kardiyo yasak zayıflamaman lazım bir süre. pilates yaparsın ya da yavaş yavaş yüzersin.
Bende yaza kadar hazır olmak istiyorum demiştim Dr a düzgün bacak olsa popo kötü olacak sanırım ay neyse onu da dert etmeyeyim dimi çok saçma olur

Ay kız boşver popoyu..tangalarla,bikinilerle gezmiyoz ya..ilerde sporla toparlar yine..bacağım duzelse,resmen durusum düzelecek..sizi bilmem ama ben resmen spastik gibi yürüyorum..abartmıyorum,yürürken yalpalaniyorum..bacakları biraraya getiricem derken tokezliyorum..nefret ettim artık,ise gitmek istemiyorum..

Kızlar benım üst bacağım kalın alt bacağım ise zayıf ve parantez yani çarpık:(((ben hiç dar paça tayt gjymıyorum bu bölgeler için agualiffg diye bi dolgu varmiş sizden olan varmı hatta bu dolguyla meme de buyutuluyomuş

Duydum bu dolgu maddesini ama,forumda yaptıran varmi bilmem,ben raslamadim..fakat sonuçta yabancı bir madde..ilerde ne olur bilemeyiz,ya da kalıcı midir..ben yağ derim..ne de olsa kendimize ait..

merhaba ben izmir de prof.dr A.S ye ameliyat oldum.Benim ameliyatım ve sonrası çok rahat gecti.Ağrım yok denilecek kadar az oldu. 17.gün aksamadan rahat yürüyebildim.Benim silikon ve aynı zamanda dış bacak inceltme olduğu için 7 hafta kadar varis çorabı giydim.( Benim dışlar baya parantezdi eğer alınmasaydı sadece silikon yeterli olmuyacaktı dzelmesi için)

Back
X