Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Lemanman sen yaptiranlardanmisin arastiranlardanmi:) nedurumdasin kilo iyimi doktora karar verdinmi bacaklarin benim kadar carpikmi:)

Sanırım yağın nereye konulduğuuda önemli benim sadece diz altındaki oyuk yere koyulacak oraya konan yağ kolay kolay erimezmiş.. niyeye bu opr bini mutlu edecek gibi geliyor baldıra bişey yapılmayacağı için mükemmel bi şey Olmayacak ama şu ankinkinden iyi olacak gib.. .. Benim bacak yapım kalçadan ayrık onu yağ ile birleştirme imkanımız yok malesef .... o yağlar öyle değerli ki emek emek aylardır uğraşıyorum
baldır dedgnz kısım üst bacak baldırı mı yoksa alt bacak baldırı mı

10628422_951240721568914_3600153728618675612_n.webp 10685351_951240684902251_998346487225330713_n.webp selam kızlar eski dosyaların içinde varmıştı fotolar kopileyip gönderim bun lar ameliyat sonrası resimler ameliyat öncesinide doktordan alır ve şimdiki yeni hallerinide çeker atarım bir ara ve bu resim ameliyattan 2,5 ay sonra olması gerek

Son düzenleyen: Moderatör:
bunun üzerine hemen hemen 4 ay dolunca bide rutuş yaptırdım daha diz iç kenarlar çökük duruyorya orayı doldurttum ve aşşagı dogru bi orantısızlık vardı bacagın birinde onuda aşşagı bileklere kadar tekrar enjekte ettiler yagı

bunun üzerine hemen hemen 4 ay dolunca bide rutuş yaptırdım daha diz iç kenarlar çökük duruyorya orayı doldurttum ve aşşagı dogru bi orantısızlık vardı bacagın birinde onuda aşşagı bileklere kadar tekrar enjekte ettiler yagı
rutuşta ameliyat şeklin ve yada uyuşturma şeklin nasıl oldu.birde 2. de ne kadar yağ kondu loli

Loli çok hoş olmuş..elbise giymek ne güzel..doktoru bende hatirlayamadim..nekadar zaman oldu..artık erime olmaz değil mi..sonuc bu diyebilir miyiz..

Lemanman sen yaptiranlardanmisin arastiranlardanmi:) nedurumdasin kilo iyimi doktora karar verdinmi bacaklarin benim kadar carpikmi:)
:)))ben araştıranlardanım ben lipoşaksın düşünüyorum basen ve simitlerime 2 çocuk sonrası bıliyorsunuz:)) canım çocuklarıma feda olsun ama gıydıklerim yakışmıyor:(( alt bacaklarımda çarpık ve zayıf bölgesel kilo almak çok kötü bişiy beni lipoşaksından çok bu baldır ameliyatları korkutuyor ama aklımda:)

canlarım rütuş ameliyat gibi olmuyor göbek deliğinden giriyor ondan sonra nerede az yag varsa oraya şırınga yöntemi ile gönderiyorlar göbek harici dikiş yok yani ve uyutuyorlar ama narkoz değil ilk ameliyat gibi bir agırlıgı yok kolay işlem benim doktor f.b idi 2014 temmuz ayı ramazan ayının son 1 haftasında ameliyat olmuştum . leydi ile beraber olduk tüm ameliaytlarımızı rütuşlarımızı ikimiz el ele gittik gittik geldik

tabikide resimler göründüğü gibi çıkmıyor bazen resimde güzel çıkıyor normalde daha kötü görünüyor bazende resimde çirkin çıkıyor normalde daha güzel görünüyor yani kimsenin resimlerine bu harikaymış veya kötüymüş diye takılıp kalmayın hevesinizi kırmayın ve tamam benimde çok güzel olmasada memnunum bana göre çok güzel çünki benim çarpıktı ve içler bomboştu yıllarca bacaklarımdan nefret etmiştim eskiden evliydim ve evliliğim süresincede hep alay konusu olmuştum eşim tarafından çok kötü bi durum hepimiz birbirimizi çok iyi anlıyoruz burda bacak çok önemli olan bi uzuvmuz dışarıda sakat birini görünce ona üzülürsün sen sakatsın diyemezsin yüzüne karsı ama bi kızın bacakları çarpıksa ozaman herkes yüzüne rahatlıkla sen çarpıksın diyebiliyor aradaki fark bu neyse ama şimdi öyle değil mutlu hissediyorum kendimi bacaklarımı seviyorum utanmıyorum artık. o yüzden sizede allah kolaylık versin insallah gönlünüze göre olur herşey

Sanırım yağın nereye konulduğuuda önemli benim sadece diz altındaki oyuk yere koyulacak oraya konan yağ kolay kolay erimezmiş.. niyeye bu opr bini mutlu edecek gibi geliyor baldıra bişey yapılmayacağı için mükemmel bi şey Olmayacak ama şu ankinkinden iyi olacak gib.. .. Benim bacak yapım kalçadan ayrık onu yağ ile birleştirme imkanımız yok malesef .... o yağlar öyle değerli ki emek emek aylardır uğraşıyorum
Baldır alt bacak
baldıra neden bişey yapılamıyo onu anlamadım

Eki Görüntüle 1430979 Eki Görüntüle 1430980 Eki Görüntüle 1430981 selam kızlar eski dosyaların içinde varmıştı fotolar kopileyip gönderim bun lar ameliyat sonrası resimler ameliyat öncesinide doktordan alır ve şimdiki yeni hallerinide çeker atarım bir ara ve bu resim ameliyattan 2,5 ay sonra olması gerek
loli bacak dizlerin ortası ilk seansta doldu mu ? sonradan oraya gene yag enjekte ettirnz mi? bi de fb yag enjekteyi hangi yöntemle yapıyo ? kalcııglı nası lsaglıyo ?

baldıra neden bişey yapılamıyo onu anlamadım

Benim fotolarıma baktın sanırım. Bende baldır çıkıntısı var sadece yapı olarak ince ama bilek ile oranı normal
bilek baldırın en kalın yerinin3 te 2 si kadar olmalı
baldıra yönelik kalınlaşma olursa üst bacak ince ve ayrık hoş durmayacak
sadece beni rahatsız eden diz altı oyum kısmı düzeltilecek.. muayene sırasında buna karar verdik

Yani bi mükemmelleşme olmayacak malesef bacak yapım ayrık olduğu için hiçbir zaman ayaklarımı yanyana koyduğumda birbirine dağmeyecek

Son düzenleme:
Benim fotolarıma baktın sanırım. Bende baldır çıkıntısı var sadece yapı olarak ince ama bilek ile oranı normal
bilek baldırın en kalın yerinin3 te 2 si kadar olmalı
baldıra yönelik kalınlaşma olursa üst bacak ince ve ayrık hoş durmayacak
sadece beni rahatsız eden diz altı oyum kısmı düzeltilecek.. muayene sırasında buna karar verdik

Yani bi mükemmelleşme olmayacak malesef bacak yapım ayrık olduğu için hiçbir zaman ayaklarımı yanyana koyduğumda birbirine dağmeyecek
baldıra müdahale etmeye gerek yok zaten o oyuk doldugunda düz incek çarpık görüntü kalmıcak sizde
evet bakmsmtm fotograflarınıza
bacaklarımız biraz benziyo ortadaki açıklık yönünden
benim diz kapaklarımda egri
ama ortası için düşünüyorum bende 2. seansı diz kapaklarıma müdahale ettirmicem yag yeterli gelmezse
yeterli olursa oralarda koydurcam
ortadaki boşluk çok etkiliyo

baldıra müdahale etmeye gerek yok zaten o oyuk doldugunda düz incek çarpık görüntü kalmıcak sizde
evet bakmsmtm fotograflarınıza
bacaklarımız biraz benziyo ortadaki açıklık yönünden
benim diz kapaklarımda egri
ama ortası için düşünüyorum bende 2. seansı diz kapaklarıma müdahale ettirmicem yag yeterli gelmezse
yeterli olursa oralarda koydurcam
ortadaki boşluk çok etkiliyo

Yapılsa da keşke üst bacağa yağ eklense orası kapanırdı. biraz... benim diz içinden ve üst iç bacaktan deayağ alınacak aynen senin dediğin gibi düz bi bacak olacak
Bilmiyorum ama sanırım bu örnekteki gibi bişey olacak
Screenshot_2015-02-22-13-22-41.webp

Back
X