Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Canmm bende sımdı gördümm senın yagla tamamdır bence abartılcak bısıyın yok:)aynısı bendede var alt kıpkısa gıbı duruyoo:((gıcık oluyorum..yaaa insallah hepımız hayal ettıgımız bacaklara kavusuruz

Slm toranj bencede sana sadece ic tarafa yag gerek hem incede degil cok güzel olur merak etme cnm sinava hazirlaniyorum dedin daha gencsin dert etme önünde uzunn güzel seneler var.......:KK54:

Olsun daha gencsin sen:) sinavlarindan sonra doktorlara topluca mesaj at ilk yapilan o sonra para ve cesaretinide topla ve bi karar verirsin zaten:) ama silikonluk degil bacaklarin

Emine sen ameliyat olmusmuydun?toranj24 mü birde genc diilum diyosun ben 42olcam bu ay yaaaaaaa gec kalmisimm gecccc dr.diyomus yasiniz el vermiyo diye :cry::cry::cry:

Benim anlamadigim bu yag ile dolgu islemi sadece kilolu bayanlardami oluyor:KK43:(((biz zayif kisiler ne halt yiycez peki:))kadinin göbek bel kolalti bolgelerinden yag alinip popoya basenlere enjekte ediliyor biz zayiflara ne yapiyorlar bilginiz varmi bu konuda acaba.

Benim anlamadigim bu yag ile dolgu islemi sadece kilolu bayanlardami oluyor:KK43:(((biz zayif kisiler ne halt yiycez peki:))kadinin göbek bel kolalti bolgelerinden yag alinip popoya basenlere enjekte ediliyor biz zayiflara ne yapiyorlar bilginiz varmi bu konuda acaba.
Aynı dertteyım zayıfız dıye yag oşmınca yeterınce dolgu islemini yapamıyorlar silikon önerıyolar ama ben silikon istemıyorum yıyıp kilo yapmaya devam

Bizzim gibiler kilo alsa zaten dolgu vs düsünmuycezde alamiyoruz:)))istahim acilsa bile bi sinirlenmem 1 kilomu götürüyor daha deminde sinirlendim bi yoruma zaten.:((((baska bi konuda yani:)))

Bizzim gibiler kilo alsa zaten dolgu vs düsünmuycezde alamiyoruz:)))istahim acilsa bile bi sinirlenmem 1 kilomu götürüyor daha deminde sinirlendim bi yoruma zaten.:KK43:(((baska bi konuda yani:)))
Yok bende kilo alsam da sorun ayni carpik bacagim carpik kaliyoo:((

Emine sen ameliyat olmusmuydun?toranj24 mü birde genc diilum diyosun ben 42olcam bu ay yaaaaaaa gec kalmisimm gecccc dr.diyomus yasiniz el vermiyo diye :cry::cry::cry:
hayır asla öyle birşey yok nesi var yaşının. öyle diyen dr. olmaz merak etme geç kalmadın bundan sonrasını yaşayacaksın geriye bakmak yok.;)

Çarpık bacaklılar olarak ne kadar da çokmuşuz yahu bide tıbba göre 1000 de 1 rastlanan bir hastalık:))

Evet insallah aranizda sigara kullanan varmi ben cok iciyorum korkum zaten benim ameliyat izlerim gitmiyo sigarada olunca tabi daha kötü

Back
X