- 10 Ocak 2015
- 330
- 106
- 53
- 52
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm sevındım daha iyi olmana,gececek normal bı iki haftaya hıcbıseyım kalmaz sonuctan memnunmusun?resımlerın varmı?Meraba arkadaslar gecen hafta ameliyat olmustm 6. Günüm bugün silikon ve yag oldum ilk 4 günüm cok zordu. Suan sadece topukta agri var birazda topalliyorm geçeceğine inaniyorum. telden girmek yavas die girememistim bilgilendirmek istedim.
ben yag enjeksiyonu olarak kendime göre yorum yapıp söylemek istiyorum 5 gün sonra işe gidemezsin ben 2 hafta sonra toparlandım gittimmerhaba arkadaşlar bende uzun süredir bu konuyu araştırmama rağmen yeni üye oldum.çok zayıf olduğum için bana da silikondan başka çare yok gibi gözükmüyor maalesef. gerçi artık hepsini göze aldım maddi manevi ama şöyle bir sorunum var ki çalıştığım ve iş yerinden pek izin alamayacağım için çok kısıtlı bir zamanım olacak iyileşme sonrası.Bu yüzden özellikle ameliyat geçirenlerden iyileşme süreci ile ilgili yardım istiyorum.operasyondan sonra 4-5 gün içinde işe gitme şansım olabilir mi, işe servisle gidiyorum ve sadece sabah ve akşam servisten önce ve sonra 5 dakika yürümem gerekiyor, onun dışında bütün gün oturuyorum.Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim :)
Bende gizli olacam aslında gizli değil söyledim ama kabul etmiyorlar babama falan demem 28 martta olucam Dr p.tesi işine gücüne bakarsın dedi onun dediği gibi olur diye umuyorum :) lazer yaptırdım falan dersin ilaç enjekte ettiler vsarkadaşlar bende sizden bişey rica edeceğim bende 21 martta yağ enjeksiyonu olucam inşallah ama bana yardım edin etrafımdaki insanlara ne diycem . habersiz yaptıran herkesin başından geçmiştir bu olay . etrafımdaki insanlar ne oldu niye ameliyat oldun derseler ne diycem. günlerdir bunu düşünüyorum . yardım edin lütfen
canım sen yağ dolgusu yaptıracaksın dimi. ben araştırırken aquafilling diye bir dolguya rastladım. bacağa,göğüse,popoya yapılıyor. henüz yaptıran birinin önceki sonraki halini görmedim ama yazılanlardan okuduğum kadarıyla insanlar memnun gibi. tabi reklam amaçlı yazılmışta olabilir ama bence bir araştır derim. bende araştırıyorum.Bende gizli olacam aslında gizli değil söyledim ama kabul etmiyorlar babama falan demem 28 martta olucam Dr p.tesi işine gücüne bakarsın dedi onun dediği gibi olur diye umuyorum :) lazer yaptırdım falan dersin ilaç enjekte ettiler vs
Bende gizli olacam aslında gizli değil söyledim ama kabul etmiyorlar babama falan demem 28 martta olucam Dr p.tesi işine gücüne bakarsın dedi onun dediği gibi olur diye umuyorum :) lazer yaptırdım falan dersin ilaç enjekte ettiler vs
Canım bende 3 martta ameliyat oldum silikon şuan biraz topallama var otururken bacaklarını uzatırsan bi sorun çıkcağını sanmıyorum ama ilk 5 gün oturmayı bile gözden çıkarmalısınmerhaba arkadaşlar bende uzun süredir bu konuyu araştırmama rağmen yeni üye oldum.çok zayıf olduğum için bana da silikondan başka çare yok gibi gözükmüyor maalesef. gerçi artık hepsini göze aldım maddi manevi ama şöyle bir sorunum var ki çalıştığım ve iş yerinden pek izin alamayacağım için çok kısıtlı bir zamanım olacak iyileşme sonrası.Bu yüzden özellikle ameliyat geçirenlerden iyileşme süreci ile ilgili yardım istiyorum.operasyondan sonra 4-5 gün içinde işe gitme şansım olabilir mi, işe servisle gidiyorum ve sadece sabah ve akşam servisten önce ve sonra 5 dakika yürümem gerekiyor, onun dışında bütün gün oturuyorum.Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim :)
Ankara da yaptırdım canım benloli06 cevap verdiğin için teşekkürler:) Kbragns6 sana ümit verici cevabın için ayrıca teşekkür ederim:) tam umudumu kesiyordum gerçekten ve bu konuyu da kafama çok taktım bu aralar. ameliyatını istanbulda mı oldun eğer öyleyse doktorunuda msj olarak söyleyebilirsen gerçekten çok mutlu olurum
Varislerim vardi,çok ilerlemisti,ağrı yapiyodu..damar yoluyla girip,tedavi edildiarkadaşlar bende sizden bişey rica edeceğim bende 21 martta yağ enjeksiyonu olucam inşallah ama bana yardım edin etrafımdaki insanlara ne diycem . habersiz yaptıran herkesin başından geçmiştir bu olay . etrafımdaki insanlar ne oldu niye ameliyat oldun derseler ne diycem. günlerdir bunu düşünüyorum . yardım edin lütfen
O kalıcı bi yöntem değil ayrıca pahalı canım benim ki yağ olacakcanım sen yağ dolgusu yaptıracaksın dimi. ben araştırırken aquafilling diye bir dolguya rastladım. bacağa,göğüse,popoya yapılıyor. henüz yaptıran birinin önceki sonraki halini görmedim ama yazılanlardan okuduğum kadarıyla insanlar memnun gibi. tabi reklam amaçlı yazılmışta olabilir ama bence bir araştır derim. bende araştırıyorum.