- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
Çok geçmiş olsun şimdi nasılsın?
Çok iyiyim şu an pek bi ağrı sızı yok çok sağ ol canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun şimdi nasılsın?
Çok geçmiş olsun arkadaşım,oldum ,olucam derken atlattın gitti.Çok iyiyim şu an pek bi ağrı sızı yok çok sağ ol canım
Çok geçmiş olsun inşallah isteğin gibi olur herşey.Şu an çok iyiyim her yerden iliğime kadar yağ almışlar toplam 1800 cc alınmış ayrıştırıcılınca 1200 cc koyul Muş üst bacak dahil her yere koyuldu benden o kadar yağ çıkması mucize
İlk baş canım yanıordu ama şu an yürüyorum hatta abartmıyorum müzik açtım hafif dans ettim maşallah çekelim lütfen sırf gözünüz korkmasın diye yazıyorum insan çok korkuyor
İlk baş canım yanıordu ama şu an yürüyorum hatta abartmıyorum müzik açtım hafif dans ettim maşallah çekelim lütfen sırf gözünüz korkmasın diye yazıyorum insan çok korkuyor
Ohhh masaallah masaallah :)İlk baş canım yanıordu ama şu an yürüyorum hatta abartmıyorum müzik açtım hafif dans ettim maşallah çekelim lütfen sırf gözünüz korkmasın diye yazıyorum insan çok korkuyor
Eceda. Cok sagol yazdigin icin. Kilo verdinmi aldinmi. Spor yapiyormusun? Acaba kosmak etkilermi? Dar coraplar gibi saran seyler giyiyorum ams. Yani sallanmiyor hic.Merhabalar benim ameliyatımın üzerinden 3 yıl geçmek üzere..İlk günlerde az bir erime olmuştu .Sonrasında hiç erime olmadı.Memnunum.
sen silikon mu yaptırıyorsun canım? benim yaşadığım mağduriyeti kimsenin yaşamasını asla istemem. ne kadar hayalimizi ve umdumuz var. bunu sadece bir ameliyat olarak düşünemeyiz. bir hayat alıyoruz yeniden. olay kesip biçmek değil aynı zamanda ruhumuzdaki açılmış derin yaraları da onarıyorlar. bunun farkında olmaları lazım. bu ameliyata nasıl anlamlar yüklendiğinin de. bu dr.lar tıp eğitiminin yanında hasta psikolojisi dersleri de alıyor olmalılar.arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm ve yarın ameliyat olacak biri olarak çok korkmaya başladım. birbirimizin halinden yine ancak biz anlarız ki ne umutlarla gidiyoruz doktora. öncelikle çekmiş olduğun sıkıntılar acılar çok zor gerçekten .Allah sana sabır versin senin doktorun kimdi onlar burda talepleri görüncefiyatı artırmayı biliyorlarsa bizde onlara gitmeyerek onlara gereken cevabı verebiliriz. çok geçmiş olsun arkadaşım
Gidip doktorlara dedikodu mu yapıyorlar?neresinden baksan terbiyesizlik. Doktora diyecek söz bulamıyorum. İşini iyi yap yeter. Buradaki kadın muhabbetlerinden mi medet umuyor. Biz doktorların reklamı olsun diye mi yazıyoruz buraya? Sıkıntılar ortak değilmiş demek! Çok kızdım. Kim bilir sen ne kadar üzülmüş kızmışsındır... Verseydin cevabını.
Bir iki arkadaşım var ameliyatını beklediğim, yoksa soğudum ben de gelesim kalmadı şuraya.
Koskoca doktorların işi gücü yok, burayı takip ediyorlar, pes yani! Bunu da yetiştirsin kişi doktoruna!
artucum darmadağın oldum desem yeridir. hiç bilmedğimiz birşey bu. 3.aya kadar eriyen erir. sonra erise bile çok az olur blgisi doğru değil mi? nasıl olur bu anlamadım? kilo alınca onlaın da alması lazımdı hani. canım sıkıldı buna canım ya çok üzüldüm.kanat eve gidince resim çekip göndereceğim sana hiç birşey kalmadı inan.8 _9 ay sonra nasıl erir aklım ermiyor
artucum en iyi hastanenin ücreti 1000 tl gibi . gerisini düşünelim artık. biraz insaf diyorum. biz çok zengin değiliz.kesinlikle ümitsizliğe düşürmek istemiyorum seni.forumu eskisi gibi takip edemiyorum.ama sürekli söyledik burda eğer yağ yapılıyorsa 2. yi yapmak şart çünkü edime kesinlikle oluyor.benim kızdığım sürekli para istemeleri bu iş için dünyanın parasını alıyorlar 2. de şartsa niçin tekrar para isteme cüretinde bulunuyorlar.kastende hastane masrafı diyorlar kulahıma anlatsınlar bunu.biz çok yüz verdik bu doktorlara lütfen isim telefüz edilmesin.sanada acil şifalar diliyorum
geçmiş olsun soocute oldu bitti bak. gözün aydın. inşallah sonuç tam hayalin gibi olur o yağlar seni hiç terketmez.Şu an çok iyiyim her yerden iliğime kadar yağ almışlar toplam 1800 cc alınmış ayrıştırıcılınca 1200 cc koyul Muş üst bacak dahil her yere koyuldu benden o kadar yağ çıkması mucize
sen silikon mu yaptırıyorsun canım? benim yaşadığım mağduriyeti kimsenin yaşamasını asla istemem. ne kadar hayalimizi ve umdumuz var. bunu sadece bir ameliyat olarak düşünemeyiz. bir hayat alıyoruz yeniden. olay kesip biçmek değil aynı zamanda ruhumuzdaki açılmış derin yaraları da onarıyorlar. bunun farkında olmaları lazım. bu ameliyata nasıl anlamlar yüklendiğinin de. bu dr.lar tıp eğitiminin yanında hasta psikolojisi dersleri de alıyor olmalılar.
sorun çıkarttıkları bir op .da da hastanın psikilojisi bozuk hiçbirşeyi beğenmiyor yafyasını yapıştıramazlar. sonuç güzl olursa hastaya yeni bir hayat hediye ediyorlar ama varolan şeyi de bozup bu kadar oluyordu dediğinizde kararan umutları düşünmüyorlar. işte ben onları Allah'a havale ediyorum. Bu demek değil ki
hakkımızı aramayacağız.
Cerencim çok doğru bir konuya temas etmişsin burda adları geçtikçe dolarlar avrolar havada uçuşmaya başlıyor. işini iyi yapsın dr. haketsin. kimsenin sağlığıyla hayalleriyle oynamasınlar, bizler çok zengin insanlar da değiliz. zaten zenginin burda işi ne ? işini iyi yapmayan dr.lar da zaten gitmeyerek en cevabını vermiş oluruz.
gecmis olsun canim benmde ilk gun 9 a kadar pek agrim olmamisti ne kadar kolaymis demistim narkozun filan etkisi devam ediyordu sanirim..aama 9 dan sonra mahvoldum topugumun agrisindan duramadim gece gözüme uyku girmedi ama geciyor insallah sonuç memnun etsinde bu cektiklerimize degsin..Kanat memkolik Elsa Sevil emine hepiniz sağ olun telden ulaşan ikicanımvar sende sağ olun meme forumunda ulaşan arkadaşlarda var bu kk da dert ortağı kader arkadaşlığı yapıyoruz ya hepinize teşekür ediyorum
kızlar gece kaldım hastanede bana memeden kolay demişti ama değil kesinlikle gerçi benim onda hiç ağrım olmamıştı belki normal olan buydu bilmiyorum ama anlaşılır Opr olduğunuz benim bi tek annem biliyor nasıl yapıcam bilmiyorum beş yerden yağ alınca daha mı zor oldu acaba üst bacağa da koyacaktı az bişey geçiş olsun diye ve iç bacaktan biraz aldı oralar daha hassas ..
sonuçta ameliyat sanırım normal bunlar ne abartmaya ne hafife almaya ger.Ek va.. . Göz korkutmaya gerek yok ama hafife de alınacak gibi değil ...
tek istediğim inş bu sıkıntıya değer
tek bölgede yağınız varsa kızlar tek bölgeden olun tavsiyem :)