- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düzeltme yapıyorum sabah yeniden saydım 12 taneymiş...mızmızlanmıştım hani kolay bi operasyon du diye çünkü genelde gece yatmıyorlar ve ağrısı pek olmazmış ama benden yağ çıkarmak için uğraştığı için tenimde hassas olduğu için morarmış .. Bugün 6. Gün metro ya atladım gidiyorum ayakta sıkışık vaziyette bi problem yok çok şükür süreci merak edenler için yazıyorum insan merak ediyor çünkü benim ki gibi olmazsa üç günde bile başlanır işe...Bu arada saydım tam 11 tane delik var vücudumda 12 den vuramamış![]()
benim foto yokki nerden görüyorsunArtu benimkilere benziyo cnm bacaklarin bende x de var ayrica seni cok iyi anliyorum dr.ismi sakin yazmayin ve 2nci ameliyat dahilse olun basdan konusun inanilmaz olmus fiyatlar biz yazdikca dr.ismi ucuyo fiyatlar özelden yazinve soocute insallah 2nciye gerek kalmaz sana bol bollll minili topuklu güzel günler yillar dilerim
![]()
Düzaltle
Düzeltme yapıyorum sabah yeniden saydım 12 taneymiş...mızmızlanmıştım hani kolay bi operasyon du diye çünkü genelde gece yatmıyorlar ve ağrısı pek olmazmış ama benden yağ çıkarmak için uğraştığı için tenimde hassas olduğu için morarmış .. Bugün 6. Gün metro ya atladım gidiyorum ayakta sıkışık vaziyette bi problem yok çok şükür süreci merak edenler için yazıyorum insan merak ediyor çünkü benim ki gibi olmazsa üç günde bile başlanır işe...
bizler ameliyat olurken birçok kişi yani yağı genelde baldırlara veriyor doktorlar.cümlem çok düşük oldu.doktorların dediğine göre bilekler en çok eriyen yermiş.o yüzdende ameliyat olurken bileklerede yağ veriliyor ama çoğunluk baldırlara.çünkü yağın çok değerli olduğunu onlarda biliyor.ama ben ikinciyi olucam temmuzda kesinlikle bileklerde boşa gitmesine müsade etmem.tamamen baldırlara koymasını istiyeceğim.ama doktorun öyle dediyseki en iyi doktora gitmişsin güvenmelisin.bizden sonra belki tıp gelişmiştirartuu eceda2003 ünde bilekleri inceymiş ama şimdi çok iyi ve üzerinden 3 yıl geçmiş
benim foto yokki nerden biliyorsunArtu benimkilere benziyo cnm bacaklarin bende x de var ayrica seni cok iyi anliyorum dr.ismi sakin yazmayin ve 2nci ameliyat dahilse olun basdan konusun inanilmaz olmus fiyatlar biz yazdikca dr.ismi ucuyo fiyatlar özelden yazinve soocute insallah 2nciye gerek kalmaz sana bol bollll minili topuklu güzel günler yillar dilerim
![]()
artu resmin yok koymamışsın galiba merak ettim görebilir miyimbizler ameliyat olurken birçok kişi yani yağı genelde baldırlara veriyor doktorlar.cümlem çok düşük oldu.doktorların dediğine göre bilekler en çok eriyen yermiş.o yüzdende ameliyat olurken bileklerede yağ veriliyor ama çoğunluk baldırlara.çünkü yağın çok değerli olduğunu onlarda biliyor.ama ben ikinciyi olucam temmuzda kesinlikle bileklerde boşa gitmesine müsade etmem.tamamen baldırlara koymasını istiyeceğim.ama doktorun öyle dediyseki en iyi doktora gitmişsin güvenmelisin.bizden sonra belki tıp gelişmiştir
artu 2. kez veya 3. kez bu işlem tekrarlansa erime ihtimali nedir kalınlaşmaz mı ?yoksa ne yaparsam yapıyım hep böyle mi kalıcak yaartu resmin yok koymamışsın galiba merak ettim görebilir miyim
Komple yukardan aşağı koyulmuş sanırım bilekte vardı bandaj inşallah değecek çektiklerime dr umun verdiği emeğeSüperrr soocute nasil sevindim inan okadar zahmete ugrasa degsin yeterki bileklerede kondumu sende
Dr a kalsa pazartesi başlarsın demişti ama çarşamba başladım yalnız arka bacaklar komple mosmor ağrım acım o yüzden miş fazla uğraştığı için olmuş normal de daha rahat geçermişinanki seninki çok garip cumartesi ameliyat olup salı günü işe başlayan hiç olmadı bu forumda.birde yanılmıyorsam rekor düzeyde yağ alınıp bacaklara enjekte edilen kişiydin ne dileyim bravo.bizler haftalarca yattık
problem morluk değil biz diyeceğim çünkü burda ameliyat olan birçok kişi aynı durumdaydı.ilk hafta ördek gibi yürüyorsun.bacakları çok fazla kontrol edemiyorsun.değil işe gitmek vc ye zor gidiyordum ilk hafta.Dr a kalsa pazartesi başlarsın demişti ama çarşamba başladım yalnız arka bacaklar komple mosmor ağrım acım o yüzden miş fazla uğraştığı için olmuş normal de daha rahat geçermiş
bi tek bu forumda değil Dr adına da rekormuş bu zayıflıkta birinden 1800 cc yağ çıkarmak.. 49 50 arası kilodaydım
en çok bilekleri merak ediyorum inşallah hiç erimez cnmKomple yukardan aşağı koyulmuş sanırım bilekte vardı bandaj inşallah değecek çektiklerime dr umun verdiği emeğe
arkadaşım baldır kısmına . ve . desen müttiş olur derim.ama bileklere konan kalmıyor burda öğrendiğim kadarıyla benim bilekte hiç kalmadı.ama dediğim gibi senin doktorun şu an türkiyede bacakta en iyi doktor o 2. ve 3. yaparsak tutar dediyse kesinlikle güven.çünkü ben 1 defa oldumartu 2. kez veya 3. kez bu işlem tekrarlansa erime ihtimali nedir kalınlaşmaz mı ?yoksa ne yaparsam yapıyım hep böyle mi kalıcak ya![]()
benim foto yokki nerden biliyorsun
artu resmin yok koymamışsın galiba merak ettim görebilir miyim
yineliyorum benim fotolarım yok nerden gördün lütfen söyler misinArtu benimkilere benziyo cnm bacaklarin bende x de var ayrica seni cok iyi anliyorum dr.ismi sakin yazmayin ve 2nci ameliyat dahilse olun basdan konusun inanilmaz olmus fiyatlar biz yazdikca dr.ismi ucuyo fiyatlar özelden yazinve soocute insallah 2nciye gerek kalmaz sana bol bollll minili topuklu güzel günler yillar dilerim
![]()
cnm benim doktorum f.d. demiyim sadece görüşmeye gittim arkadaşımla gitmiştim. arkadaşımın bacaklaarı bilekleri kalındı bayağ iyiydi yani bu kadar kalın olur mu dedim olur dedi ama 2. ameliyat olmam şartmış istediğim kalınlağa ulaşmam için benim vücudumda bayağ yağ var göbek yan karın hatta herkes bu inceliğe bu kadar göbek yan karın olur mu diyo f.d. de göbeğime baktı hemen yeterli yağ var mı diye iyi dedi yağın vaarmış bilmiyorum cnmm ya çok istiyorum valla çok kafaya takıyorumarkadaşım baldır kısmına . ve . desen müttiş olur derim.ama bileklere konan kalmıyor burda öğrendiğim kadarıyla benim bilekte hiç kalmadı.ama dediğim gibi senin doktorun şu an türkiyede bacakta en iyi doktor o 2. ve 3. yaparsak tutar dediyse kesinlikle güven.çünkü ben 1 defa oldum
cnmm artıkyeteroff bana cevap yazdı diye biliyorum ben resim koymuştum ama senin adını yanlışlıkla yazdı galibayineliyorum benim fotolarım yok nerden gördün lütfen söyler misin
Aynı hafta içinde aynı Dr a üç kişi ameliyat olduk en kötü bendim onlar gece bile kalmadı tabi ki ağrı var yok değil hala merdiven beni zorluyor ama iki vesait ile geldim indi bindi ve alt geçitlerden geçerek kolay mı değil ama imkansız da değil yaniproblem morluk değil biz diyeceğim çünkü burda ameliyat olan birçok kişi aynı durumdaydı.ilk hafta ördek gibi yürüyorsun.bacakları çok fazla kontrol edemiyorsun.değil işe gitmek vc ye zor gidiyordum ilk hafta.