Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aysima haaaaaaariiikaaaaa diyorum.Kizlar eski ve yeni halleri eskisine gore cok cok ii isteyen herkese nasip etsin allah insallah
Tsklerr memkoligim seninde desteginle tsbikide:)Aysima haaaaaaariiikaaaaa diyorum.
Tsklerr memkoligim seninde desteginle
Hepimiz aynı sıkıntıları yaşadık ve yaşıyoruz. Iki güzel kelime yazıp destek olmak biraz da borcumuz![]()
Çok güzel :)Kizlar eski ve yeni halleri eskisine gore cok cok ii isteyen herkese nasip etsin allah insallah
Maşallah yaa çok güzel olmuşlar arkadaşım inşallah hep böyle kalır.Kizlar eski ve yeni halleri eskisine gore cok cok ii isteyen herkese nasip etsin allah insallah
Sagol canim:)Bilmiyorumkki en merak ettigim seyi sormayi unutmusum asistandan cektikleri fotoyu istiycem onuda sorayim bakalim soyliyceklermiaysima mükemmel olmussun gözün aydın
kaç cc yag kullanıldı bilgin var mı acaba ?
kaç gün oldu yaptıralıSagol canim:)Bilmiyorumkki en merak ettigim seyi sormayi unutmusum asistandan cektikleri fotoyu istiycem onuda sorayim bakalim soyliyceklermi
maşallah çok güzel olmuş:)Kizlar eski ve yeni halleri eskisine gore cok cok ii isteyen herkese nasip etsin allah insallah
çok güzel olmuş inşallah hiççç erimezKizlar eski ve yeni halleri eskisine gore cok cok ii isteyen herkese nasip etsin allah insallah
bir sayfa geri gitmen yeterliArkadaşlar....uzun zamandır siteye girmiyordum..çok değişmiş şaşırdım kaldım...paylaşılan fotoğrafları arkadaş isen eğer görebiliyordun...şimdi nasıl arkadaş oluncak onu bile bulamadım..yardım rica ediyorum.
(aysima nın resimlerini çok görmeyi istedim.)
ne oldu yine anlamadım ki .sık giremiyorum okudum ama hala anlamadımya memkocum ben birşey anlamadım bu işten. sadece konulan resim kötü zaten kalmasının da mahsuru yok. benim sorunlu bacaklarımı, kayan silikonlu bacaklarımı da beğenmişti. şimdi benimkileri de koysam beğeni rekoru alacak belli:)
Insallah ya herkesin emegi hevesleri bosa gitmez insallah ve isteyen herkesin hayal ettiginden cok daha guzel sonuclar almasi dilegiyle