Bacak dolgusu yaptıran var mı?

arkadaslar yagların bır kısmı mutlaka erıyecek bılıyorum erıme ne kadar zamanda baslar ? ornegın ılk andan bugune kadar erımıs olabılır mı ?ık halını olcmedım su anda olcsemde bır fıkır edınemeyeceğim..bır de yagların tutunmasını nasıl desteklemelıyım sızce ? erıyen erıyecek bılıyorum ama bır destegı var mı bu ısın

Arkadaşlar....uzun zamandır siteye girmiyordum..çok değişmiş şaşırdım kaldım...paylaşılan fotoğrafları arkadaş isen eğer görebiliyordun...şimdi nasıl arkadaş oluncak onu bile bulamadım..yardım rica ediyorum.
(aysima nın resimlerini çok görmeyi istedim.)

Profiline tıklayıp "izle"ye bastığınızda arkadaş oluyorsunuz.Ama fotoğraflarıni görmek için onun da sizi izlemesi gerekiyor.

Kizlar eski ve yeni halleri eskisine gore cok cok ii isteyen herkese nasip etsin allah insallah
Aysimacim cok cok gecmis olsun. Karmaşadan kaybolup gidiyordu. gözün aydın canim dr.unun eline sağlık cok iyi is çıkarmış. Inşallah yağların hic erimez ve bu haliyle kalırlar canım.

arkadaslar yagların bır kısmı mutlaka erıyecek bılıyorum erıme ne kadar zamanda baslar ? ornegın ılk andan bugune kadar erımıs olabılır mı ?ık halını olcmedım su anda olcsemde bır fıkır edınemeyeceğim..bır de yagların tutunmasını nasıl desteklemelıyım sızce ? erıyen erıyecek bılıyorum ama bır destegı var mı bu ısın
Canim sana da cok gecmis olsun.n tekrardan. Bacağının ölçüsünü al ve zaman zaman olc. Ancak o sekilde anlarsın eriyor mu erimiyor mu? Yağlı yemen gerekiyor, kardiYodan kaçın sadece. Onun dışında yapabileceğin birsey yok. Bir de olumlu düşün. ;) gidecek olan zaten gidecek tadını cikar. Kalanlar senindir ki insallah hepsi kalır.

İsim vermeyeceğim, X doktordan mağdursanız lütfen hakkınızı yasal süreçte arayın. O doktor hakkında burada ne olumlu ne de olumsuz hiç bir mesaj yer almaması için çaba harcayacağız, görüğünüz her olumlu konuyu ve mesajı rapor edin. Sizlerden de ricam o doktor hakkında yazıp çizmek istiyorsanız gidin facebook sayfasına yazın çizin. Burada konudan bir haber üyeleri de reklamla suçlamayın. Doktorun adı kaldırıldığına göre sorun kalmadı. Hakkınızı lütfen gidip yasal süreçte arayın.
Kazen Kazen isim vermiyorsunuz ama bunun hangi dr. Olduğunu nerden bilecegiz ki size olumlu yorumları da rapor edelim? ( resimler ve yorumlar kaldirildigina gore konuya muhatap dr. Olmali degil mi?)Peki bu olumlu veya olumsuz yorum sadece bu başlık için mi yoksa site geneli icin mi gecerli?

Son düzenleme:
Bir sigara iciliyosa birakilmasi iki kilo koruma yada mumkunse alma ucuncusude stres yasamamakmis lavender bunlar supheli yagsavarlar:))

Bir sigara iciliyosa birakilmasi iki kilo koruma yada mumkunse alma ucuncusude stres yasamamakmis lavender bunlar supheli yagsavarlar:))
gerisi artık şansa kalmış canım. dr.lar bazı kişilerde neden eridiğini ya da erimediğini bilmediklerini söylüyorlar. zaten sebebini çözseler büyük bir devrim olur. vardır bir mekanizma ama henüz bilinmiyor. sigara içmemek en büyük etken sanırım.

Bünyeye bagli bisi misal ben 1ögün yesemde aliyorum ama bak aysima ve socute aylarca ugrasdilar almak icin gece kalkip yediler yaa triot bezlerine bagli da olabiliyo kimi cabuk calisip eritiyo ysvas calisirsa da benim ki gibi kilo vermek imkansiz oluyo

Ben bi haftalıkken ölçmüştüm sonra üç haftadan beri aynı ilk hafta ödem vardı

Arkadaşlar....uzun zamandır siteye girmiyordum..çok değişmiş şaşırdım kaldım...paylaşılan fotoğrafları arkadaş isen eğer görebiliyordun...şimdi nasıl arkadaş oluncak onu bile bulamadım..yardım rica ediyorum.
(aysima nın resimlerini çok görmeyi istedim.)
Beni izlemeye alırsan benimkini görebilirsin

Bünyeye bagli bisi misal ben 1ögün yesemde aliyorum ama bak aysima ve socute aylarca ugrasdilar almak icin gece kalkip yediler yaa triot bezlerine bagli da olabiliyo kimi cabuk calisip eritiyo ysvas calisirsa da benim ki gibi kilo vermek imkansiz oluyo
Evet canım benim metabolizmam hızlıymış benim yediklerimi başkası yeseydi eminim ayda üç kilo alırdı

Benim şu saatten sonra daha da erirse tamamen eskiye dönerim artık üste çok az geçiş yapmış orantı kurmak amaçlı yoksa kalın olsun yada yakın olsun diye değil..

memnuniyetimi sordu ilk haftaki fotomu gösterdim böyle istiyorum diye kilo alman lazım dedi ..
Dr o alan için üst Bacağın ön yarısından arka yarısına kadar komple iç bölgesini doldurmak lazım yoksa çirkin olur dedi bi bu kadar daha yağ lazım kilo alırsan olur yapalım dedi tabiki alamam dedim..
İlenie doğum falan yaparsm bu gidişle imkansız ama o zaman bütün yağımı bacaklar için kullanırım :) :)

Bu arada yine ne oluyor anlamadım Dr hakkında olumlu olumsuz derken isim vermiyoruz zaten özelden yazıyoruz .. Ulu orta saçma fotolar paylaşıp isim verilince reklam olmuyor mu yani

benim 9 ay sonra eridi .5 kilo almış olmama rağmen.süre üç ay falan değil .bence süre bir yıl.ancak kişiden kişiye değişirmi işte onu bilemem.

benim 9 ay sonra eridi .5 kilo almış olmama rağmen.süre üç ay falan değil .bence süre bir yıl.ancak kişiden kişiye değişirmi işte onu bilemem.
Ben beş kilo alsam ikincide kesin sütun bacaklarım olurdu :) ya şaka bi yana ama seninki gerçekten üzücü kilo vermedim diyorsun üstüne aldım diyorsun yine erimiş yani biraz şans sanırım bünye vs etkili dua edelim de erimesin bilmiyorum bi öncesi sonrası foto koyamaz mısın yada özelden yollasan merak ediyorum

arkadaslar yarın bir hafta olacak sol bacak daha sis inermi sizce hani dr heralde bile bile fazla koymus olamaz degıl mı ? zaten kendisi de farketti bir ay sonra bana resimlerini gonder dedi masaj gerekecekse soyleyeceğim dedi hani eriyecek ama esitlenmesi icin solun sagdan daha fazla erimesi gerekecek bence esit olmayacaklar diye dusunuyorum hani ben oyle goruyorum su anda .. :( evham mı yapıyorum onu da bilmiyorum

arkadaslar yarın bir hafta olacak sol bacak daha sis inermi sizce hani dr heralde bile bile fazla koymus olamaz degıl mı ? zaten kendisi de farketti bir ay sonra bana resimlerini gonder dedi masaj gerekecekse soyleyeceğim dedi hani eriyecek ama esitlenmesi icin solun sagdan daha fazla erimesi gerekecek bence esit olmayacaklar diye dusunuyorum hani ben oyle goruyorum su anda .. :KK43: evham mı yapıyorum onu da bilmiyorum
Benimde öyleydi eşit oldu sol kalındı sanırım ameliyat sırasında sağımızda durup sola uzanıyor yetişmesi zor oluyor ahahaha şaka yapıyorum banada masaj gerekebilir söyleycem demişti dün gittim gerek yok dedi bencede gerek yok yağ mı kaldı eridi gitti yağım da yok ikinci için kilo al diyor  üst bacak yapmak için bacak uğruna nasıl kilo alayım ben şimdi basen gitti bi daha basen olmayacak

Back
X