Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Kaç kilosun o kadar yağ çıkartmış senden woww bi foto atar mısın merak ettim 2000 cc yağı bende benim ki çok sanıyordum 1800 cc çıkartmış 1200 enjekte etmiş bana
Canım sen beni görsen üst göbek sırf yağ.ordan almadı bile. Sadece bacaktan çıkardı o yağı ve basenden. Oyüzden bacaklarım gerim gerim. Ben doğumdan sonra çok kilo aldım. Ön sayfalarda paylaşmıştım Resmimi. Hatta sende beğenmiştin :)

Canım sen beni görsen üst göbek sırf yağ.ordan almadı bile. Sadece bacaktan çıkardı o yağı ve basenden. Oyüzden bacaklarım gerim gerim. Ben doğumdan sonra çok kilo aldım. Ön sayfalarda paylaşmıştım Resmimi. Hatta sende beğenmiştin :)
Ayakta daha iyi fark eder o yüzden evet gördüm yatarken
bacaktan alıp bacak mı yaptı ehehe basenden iyi yag çıkarıyor evet benim göbekten birazcık almıştı basen aldı simit kısmını aldı kasık tan ve Diz içlerinden benim aynı duruyor ordan almamış biraz alsa iyiydi :):) belde incelirdi

@LAVENDER_BLUE kilon fazla çıkabilir benim üç kilo fazla m olmuştu 15 günde indi ama kilo aynı tabiki sonuçta alınan yağ geri koyuluyor :)

benim sol bacağım sağ bacağımdan daha ince ,fakat nedeni küçükken geçirmiş olduğum kaza sonrası yapılan bir ameliyat. sol bacağıma dolgu yaptırmayı düşünüyorum fakat farklı bir durumdan kaynaklandığı için çok kararsızım. yağ erirmi yada tek bacağa uygulanan bir durum mu ?

benim sol bacağım sağ bacağımdan daha ince ,fakat nedeni küçükken geçirmiş olduğum kaza sonrası yapılan bir ameliyat. sol bacağıma dolgu yaptırmayı düşünüyorum fakat farklı bir durumdan kaynaklandığı için çok kararsızım. yağ erirmi yada tek bacağa uygulanan bir durum mu ?
Bu arkadaş var isim veremem ona söyliyim sana ulaşsın ama o silikon oldu tek bacağa diye biliyorum

Benn geldimmmm nasilsinizzz kizlarrr silikon + yag enjeksiyonlu bacak aramaktan gozlerim bozulduEn Büyük KKEn Büyük KK
Kızlar merhaba. Ben de 3 yıl önce yağ enjeksiyonu operasyonu geçirdim. Param yoktu. Kredi çektim. Ve ödemenin son taksiti bu haziran ayında yeni bitecek :KK66: 3 yıldır kredi ödedim bu ameliyat için. Çok şükür ama, çektiğim sıkıntıya değdi. Şu an çok mutluyum. Sosyal anlamda baya rahatladığımı hissediyorum. Dilediğim gibi etek, elbise giyebiliyorum artık. Haaa, çok mükemmel mi bacaklarım var şu an, hayır. Ama eskisine göre çook çook iyiler. Ve ben mutluyum. Allah'ım isteyen herkese bu mutlu sonu yaşatsın.

Kızlar merhaba. Ben de 3 sevindim.yağ enjeksiyonu operasyonu geçirdim. Param yoktu. Kredi çektim. Ve ödemenin son taksiti bu haziran ayında yeni bitecek :KK66: 3 yıldır kredi ödedim bu ameliyat için. Çok şükür ama, çektiğim sıkıntıya değdi. Şu an çok mutluyum. Sosyal anlamda baya rahatladığımı hissediyorum. Dilediğim gibi etek, elbise giyebiliyorum artık. Haaa, çok mükemmel mi bacaklarım var şu an, hayır. Ama eskisine göre çook çook iyiler. Ve ben mutluyum. Allah'ım isteyen herkese bu mutlu sonu yaşatsın.
Keske erimemesine yani en azindan seni mutlu edicek kadar kalmasina cok sevindim.foton varsa gorebilirmiyim benide izlermisin

Back
X