Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben bacak germe olmadım ama tüm bacak liposuction oldum 6. AyımYokmu enden önce ameliyat olan acaba
Geçmiş olsun ne kadar sürede bacağınız tam oturdu ödem durdu. Bide neden germe yapmadınız gerek mi görülmedi acabaMerhaba ben bacak germe olmadım ama tüm bacak liposuction oldum 6. Ayım
Teşekkür ederim sizede geçmiş olsun. 160 56 kiloydum ben Lipödem olduğum söylendi 1. Evre. Fazlalık bölgelerim vardı. Ben farkı yeni yeni görmeye başladım çabuk iyileştim ama sonuçtan çok memnun değilimGeçmiş olsun ne kadar sürede bacağınız tam oturdu ödem durdu. Bide neden germe yapmadınız gerek mi görülmedi acaba
Geçmiş olsun neden memnun kalmadınız. Sarkma mı oldu yoksa düzensizlik mi. Bende de lipodem 3. Evre sarkmalar vardı baya doktor lipo yaparsak muşmba gibi olur dedi tabi bir kaç doktor aynı şeyi söyledi mecburen germe de yaptım am 3. Ay bende memnun değilim. Ama çok erken diyorlar bilmiyorum çok sabır isteyen bişey sankiTeşekkür ederim sizede geçmiş olsun. 160 56 kiloydum ben Lipödem olduğum söylendi 1. Evre. Fazlalık bölgelerim vardı. Ben farkı yeni yeni görmeye başladım çabuk iyileştim ama sonuçtan çok memnun değilim
Merhaba bende 10 gün önce bacak germe ameliyatı oldum.Sizin memnun olmadığınız durum nedir başta memnun muydunuz? Ben hala normale dönemedim normal hayata dönüş tam olarak ne zaman oluyor?Geçmiş olsun neden memnun kalmadınız. Sarkma mı oldu yoksa düzensizlik mi. Bende de lipodem 3. Evre sarkmalar vardı baya doktor lipo yaparsak muşmba gibi olur dedi tabi bir kaç doktor aynı şeyi söyledi mecburen germe de yaptım am 3. Ay bende memnun değilim. Ama çok erken diyorlar bilmiyorum çok sabır isteyen bişey sanki
Benim istediğim incelikte maalesef olmadı ve benim çok fazlam olmamasına rağmen istediğim incelik olmadı ve doktor çok yağ aldığını söyledi normalden daha yüksek yinede bu şekilde olmasını anlamadım. Ben zaten 56 kilo girdim ameliyata 6litre yağ alındığı söyledi zaten yağ hacim olarak çok yer kaplıyor kasa göre şuan 6lt yağ alınmış olsaydı incecik olurdumGeçmiş olsun neden memnun kalmadınız. Sarkma mı oldu yoksa düzensizlik mi. Bende de lipodem 3. Evre sarkmalar vardı baya doktor lipo yaparsak muşmba gibi olur dedi tabi bir kaç doktor aynı şeyi söyledi mecburen germe de yaptım am 3. Ay bende memnun değilim. Ama çok erken diyorlar bilmiyorum çok sabır isteyen bişey sanki
Birde ben şunu fark ettim liposuction olan çoğu hastanın bacaktaki dalgalanması azalmış ama benim dalgalanmamda arttı bu çok üzücüGeçmiş olsun neden memnun kalmadınız. Sarkma mı oldu yoksa düzensizlik mi. Bende de lipodem 3. Evre sarkmalar vardı baya doktor lipo yaparsak muşmba gibi olur dedi tabi bir kaç doktor aynı şeyi söyledi mecburen germe de yaptım am 3. Ay bende memnun değilim. Ama çok erken diyorlar bilmiyorum çok sabır isteyen bişey sanki
Ödemi yönetemedim doktorum ilgisiz açıklamasız dı şuan 106. Gün ama hala ödem var çok eğri olmuş doktoruma ulaşamıyorumMerhaba bende 10 gün önce bacak germe ameliyatı oldum.Sizin memnun olmadığınız durum nedir başta memnun muydunuz? Ben hala normale dönemedim normal hayata dönüş tam olarak ne zaman oluyor?