- Konu Sahibi duygualesya
arkadaşlar bilgisi olan paylaşsın bu ara bacak kaşıntlarım başladı gece uyuyamıyorum yara yaptım resmen kolanya dökmekten bktım ne yapabılırım yardım edın ndn böyle oluyor :2:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar bilgisi olan paylaşsın bu ara bacak kaşıntlarım başladı gece uyuyamıyorum yara yaptım resmen kolanya dökmekten bktım ne yapabılırım yardım edın ndn böyle oluyor :2:
aynı sorun bendede var canımm alerjin olablir dediler ama öyle dokuncak bişeye alerjim yokta sonra varis olablir dedilerr açıkcası bu kaşıntı benide deli ediyo ama bende sebebini bilmiyorumm
Gebelik haftanız henüz çok erken ama ileriki dönemdeki kaşıntılar preeklampsi belirtisi olabiliyor. Her ihtimale karşı karaciğer enzimlerinizi kontrol ettirmekte fayda var, doktorunuzla mutlaka görüşün. Benim 20 li haftalara gelmeden karaciğer enzimlerin yükselmişti, ama çok şükür tedbirini aldık ve normale döndü.
ben hamile değilim ama genede doktora gitmem gerekirmi acabaaa
Geçmiş olsun. Her durumda gitmekte fayda var. Kaşıntıların ana sebebi karaciğer diye biliyorum.
Canimm galiba dogum yaptin hayirli olsun..dogumdan sonra geciyo diyorlar dogrumu...Arkadaşlar ben 32.haftada pupp hastalığına yakalandım 1.5 aydır kaşınıyorum bütün vücudumu sardı.Rabbim düşmanıma bu rahatsızlığı vermesin..
Canimm galiba dogum yaptin hayirli olsun..dogumdan sonra geciyo diyorlar dogrumu...
Hadi ya olsun cnm napalim artik ...pekii normalmi sezeryanmi olduSaol tatlım doğumdan yaklasik15- 20 gün sonra gecti
Hadi ya olsun cnm napalim artik ...pekii normalmi sezeryanmi oldu