bacak kaşıntılarım beni mahvettii :(

duygualesya

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2014
23
0
6
Bursa
arkadaşlar bilgisi olan paylaşsın bu ara bacak kaşıntlarım başladı gece uyuyamıyorum yara yaptım resmen kolanya dökmekten bktım ne yapabılırım yardım edın ndn böyle oluyor :2:

aynı sorun bendede var canımm alerjin olablir dediler ama öyle dokuncak bişeye alerjim yokta sonra varis olablir dedilerr açıkcası bu kaşıntı benide deli ediyo ama bende sebebini bilmiyorumm

kızlar hamilelikte ürtikere dikkat edin dokunmaz dediğinizşeyler bile alerji yapabiliyor sanki benimde leğen kemiği kenarlarımda gül gül para para kızarıklık oldu kaşınıyor kaşıdığımda da acıyor. Doktora gittiğimde söylicem nedenmiş

arkadaşlar bilgisi olan paylaşsın bu ara bacak kaşıntlarım başladı gece uyuyamıyorum yara yaptım resmen kolanya dökmekten bktım ne yapabılırım yardım edın ndn böyle oluyor :2:

aynı sorun bendede var canımm alerjin olablir dediler ama öyle dokuncak bişeye alerjim yokta sonra varis olablir dedilerr açıkcası bu kaşıntı benide deli ediyo ama bende sebebini bilmiyorumm

Gebelik haftanız henüz çok erken ama ileriki dönemdeki kaşıntılar preeklampsi belirtisi olabiliyor. Her ihtimale karşı karaciğer enzimlerinizi kontrol ettirmekte fayda var, doktorunuzla mutlaka görüşün. Benim 20 li haftalara gelmeden karaciğer enzimlerin yükselmişti, ama çok şükür tedbirini aldık ve normale döndü.

ben hamile değilim ama genede doktora gitmem gerekirmi acabaaa

Arkadaşlar ben 32.haftada pupp hastalığına yakalandım 1.5 aydır kaşınıyorum bütün vücudumu sardı.Rabbim düşmanıma bu rahatsızlığı vermesin..

Benim bacaklarımda kaşıntı var. İlk kez 4 gün önce çıktı, giderek arttı. Geceleri uykudan uyandırıyordu. Gündüz pek bir şey yok. Geceleri kırmızı kırmızı, gündüz iz yok :) Doktora gittim ve bana gül suyu-çinko oksit-gliserin-talk karışımı yazdı. Eczacı birkaç saatte hazırladı. Karbonattan ve sirkeden daha iyi ama çok da işe yaramıyor.
Dün arkadaşlarımın önerisiyle saf sabun (aktarlarda var krem renginde şekilsiz bir şey) ve bitkisel şampuan aldım. Naylon lif kullanırdım eskiden, annemin ördüğü liflerden alıp onunla sabunu sürerek ılık suyla güzelce yıkadım bacaklarımı. Çıkınca badem yağı sürdüm güzelce. 2 saat kadar ses çıkmadı. Sonra hafiften kaşınmalar başladı, doktorun ilacını sürdüm. Gece uyandırmadı bu kez. Bakalım bu gece ne olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…