• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Bacak Rengini Koyulaştırmak

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

malifalitiko

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2013
9
1
6
Samsun
Merhabalar daha yeni üye oldum ve hemen bir sorum olacak :)
Ben buğday tenliyim fakat bacaklarım çok güneş almadığı için beyaz kaldılar :( Solaryuma hiç girmedim, o zaten bildiğim kadarıyla tüm vücudu bronzlaştırıyor. Sadece bacaklarımı bronzlaştırmak istiyorum denizde komik durmaması için acaba ne yapabilirim ya da şöyle soriyim bölgesel solaryum diye bir şey var mı ? :/

bende buğday tenliyim ama bu dediğiniz herkeste oluyor galiba.esmer arkadaşlarımda bile durum böyleydi bende de böyle :) benim tavsiyem bronzlaştırıcı mendiller olucak.diğer bronzlaştırıcı kremlere göre daha iyi bence.mesela ben watsons tan 'solait' diye bi bronzlaştırıcı mendil almıştım ve çok memnun kalmıştım :51: hemde 2-3 lira gibi birşeydi :)

Peki bu mendillerin verdiği bronzluk kalıcı mı yoksa duş alındığında giden bir şey mi :) Bi süre cevap gelmeyince bu dertten yakınan sadece benim sanmıştım yalnız değilmişim meğerse :D

avondan güneşsiz bronzlaştırıcı krem almıştım 9 tlye :) çok memnun kaldım bende sadece bacaklarıma kullanıyorum sen de alabilirsin:)

Back
X